Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Oι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες στην ελληνική επικράτεια

 ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΟ… ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την πρόθεση της να αρχίσει εκστρατεία προώθησης των ισλαμικών αρχών στην ελληνική πρωτεύουσα, ανήγγειλε μέσω του… τουρκικού τύπου, (εφημερίδες, Yerni Şafak, Türkiye), το Ίδρυμα Μουσουλμάνων της Ελλάδας που εδρεύει εδώ και χρόνια στην ελληνική πρωτεύουσα και εκπροσωπεί, όπως υποστηρίζει, τους χιλιάδες μουσουλμάνους που έχουν έρθει με λαθραίο τρόπο μέσω Τουρκίας και έχουν εγκατασταθεί σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Όπως αποκαλύπτεται, η γνωστή μας υποψήφια των τελευταίων ευρωεκλογών με το κόμμα των Οικολόγων, Ελληνίδα μουσουλμάνα κ. Άννα Στάμου, που είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του Ιδρύματος Μουσουλμάνων της Ελλάδας, έδωσε μια σημαντική συνέντευξη στην Yeni Şafak όπου αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ισλαμικής εκπαίδευσης για τους μουσουλμάνους της ελληνικής πρωτεύουσας και όχι μόνο.
Η κυρία αυτή, αφού για άλλη μια φορά κατήγγειλε με χαρακτηριστικό τρόπο την έλλειψη επίσημου μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, (γιατί ανεπίσημα λειτουργούν πάνω από 100 τζαμιά), τόνισε πως παραμονές της έναρξης του ιερού μήνα των μουσουλμάνων, του Ραμαζανίου, αρχίζει εκστρατεία προώθησης των ισλαμικών αρχών και καλλίτερης γνώσης του Ισλάμ στα παιδιά των μουσουλμάνων και όχι μόνο που ζουν στην ελληνική πρωτεύουσα. 
 Η κ. Άννα Στάμου κατηγόρησε τις ελληνικές αρχές ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόσχημα για να μην αρχίσει η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους, αδιαφορώντας για τις ενστάσεις των κατοίκων της περιοχής που έχει επιλεγεί για την κατασκευή του τζαμιού και ανακοινώσε τις διεργασίες που αρχίζουν για να προώθηση του Ισλάμ στην Αθήνα. Σύμφωνα λοιπόν με τις επαγγελίες της Ελληνίδας Μουσουλμάνας, όπως η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της, ετοιμάζεται ένα σχετικό βίντεο με υπότιτλους στην τουρκική, (!!!), αγγλική, γαλλική και αραβική γλώσσα, που θα εξηγεί τις βασικές αρχές του Ισλάμ και θα προωθηθεί σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας όπου ζουν μουσουλμάνοι.
Η παραγωγή και η προώθηση αυτού του βίντεο, σύμφωνα με την κ Άννα Στάμου, γίνεται, όπως υποστηρίζει, γιατί υπάρχει μεγάλη άγνοια για τις βασικές αρχές της μουσουλμανικής θρησκείας και στον ελληνικό λαό. Γι’ αυτό και θα πρέπει να μας «φωτίσει» για το τι υποστηρίζει και διδάσκει η μουσουλμανική θρησκεία. Το Ισλάμ, όπως ανέφερε, δεν είναι μόνο τζαμιά αλλά έχει και πολλές άλλες διαστάσεις κουλτούρας και δράσεων που σχετίζονται με τις βασικές αρχές της θρησκείας του. Στο αποκαλυπτικό αυτό βίντεο ισλαμικής προπαγάνδας, θα εμφανίζονται πολλά παιδιά μουσουλμάνων που ζουν στις γειτονιές της Αθήνας για να τονιστεί το πόσο έχουν στερηθεί, (!!!), τις δυνατότητες να ασκήσουν την λατρεία στην θρησκεία τους και φυσικά το πόσο καταπιέζονται από το χριστιανικό ελληνικό τους περιβάλλον, («βούτυρο» στο ψωμί της τουρκικής ανθελληνικής προπαγάνδας).
Σε όλα αυτά τα καταπληκτικά, τι να πρωτοπεί κάνεις! Την ίδια περίοδο που αυτό το Ισλάμ δείχνει το πιο βίαιο πρόσωπο του σε πολλά ισλαμικά κράτη, την ίδια περίοδο που σφάζονται με φρικτό τρόπο οι χριστιανοί στην Συρία, στο Ιράκ, στον Λίβανο και αλλού, την ίδια περίοδο που οι δυο χριστιανοί δέσποτες αγνοούνται πάνω από ένα χρόνο ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι έχουν σφαχτεί με ανατριχιαστικό τρόπο, χωρίς το περίφημο αυτό Ίδρυμα Μουσουλμάνων της Ελλάδας να δήλωση επίσημα ούτε μια συγγνώμη για όλες αυτές τις φρικτές βιαιότητες των ομοθρήσκων του, την ίδια περίοδο που η χώρα μας, εν μέσω βαριάς οικονομικής κρίσης, γίνεται θύμα μιας ανεξέλεγκτης εισβολής εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών μουσουλμάνων που έρχονται με το έτσι θέλω γιατί τους προωθεί η τουρκική μαφία και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες στην ελληνική επικράτεια, αυτή την περίοδο προβλέπεται να ενταθεί η εκστρατεία προώθησης των ισλαμικών αρχών στην Αθήνα. Και φυσικά όλα αυτά με την τουρκική προστασία και τουρκική διαφήμιση.
Σε λίγο καιρό, όταν ο αξιότιμος νέος υπουργός Παιδείας της ελληνικής κυβέρνησης θα έχει απαγορέψει να ηχούν οι καμπάνες στις εκκλησιές γιατί τον ενοχλούν με τον ήχο τους, φαίνεται πως θα αρχίσουμε να ακούμε τις κραυγές των χοτζάδων στους μιναρέδες να μας ψέλνουν τον «επικήδειο» μας. Πραγματικά καταπληκτική και κυρίως… «προοδευτική» εξέλιξη! Και εις ανώτερα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος