Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Καταγγελία σκευωρίας με... μια φωτογραφία!

Φωτογραφία του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη δημοσιοποίησε, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Tύπου, η Χρυσή Αυγή με τον «μάρτυρα ΣΤ», ισχυριζόμενη ότι προκύπτει σκευωρία εις βάρος της, με τους συνεργάτες του υπουργού να τη χαρακτηρίζουν «ανάξια σχολιασμού».
 Οπως τόνιζαν χαρακτηριστικά, «θα απολογηθεί επειδή πήγε στα εγκαίνια ενός καταστήματος της εκλογικής του περιφέρειας και φωτογραφήθηκε με διάφορους παρισταμένους;».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, διότι «κάποιοι φοβούνται λόγω του ότι σε κάποιες δημοσκοπήσεις είμαστε δεύτερο κόμμα». Παρέθεσε, επίσης, ορισμένα στοιχεία για μάρτυρες, σε μια προσπάθεια να αποδείξει την αφερεγγυότητά τους. Επίσης, «έδειξε» ως υπεύθυνο για τις προφυλακίσεις τον αρμόδιο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη, αλλά και την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη. Για τον πρώτο, ο οποίος συνέταξε το εννεασέλιδο πόρισμα, υπενθύμισε ότι ήταν στενός συνεργάτης του Φ. Πετσάλνικου και υπεύθυνος για τον περίφημο νόμο περί ευθύνης υπουργών, ενώ χαρακτήρισε την κυρία Κουτζαμάνη «επίορκο» εξαιτίας του «ψευδούς καταστατικού και για το οποίο κρατείται ο Νίκος Μιχαλολιάκος».
 
Στον αντίποδα, δήλωσε για τον Αντώνη Ρουπακιώτη ότι είναι «έντιμος άνθρωπος που φοράει παντελόνια» και προανήγγειλε ότι η Χρυσή Αυγή θα καταφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο κ. Κασιδιάρης εξαπέλυσε τα βέλη του και προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος «με 3% θεωρεί ότι είναι ο απόλυτος εξουσιαστής της Ελλάδας». Τέλος, ο νομικός σύμβουλος του κόμματος, κ. Παπαγρηγορίου υποστήριξε ότι ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία των Πατέλη και Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ενώ πρόσθεσε ότι το ΣΔΟΕ έκανε έλεγχο στα κεντρικά αλλά δεν κατάφερε να βρει τίποτα.