Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Αυτο τα λέει όλα, τον κάλυπταν επι 9 έτη οι Ισραηλινοί!

ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Ο Νίκος Παπαδήμας ήταν ένα πρόσωπο που για αρκετές εβδομάδες στις αρχές του 2004 μονοπωλούσε το ενδιαφέρον της ελληνικής και της ισραηλινής κοινής γνώμης.
Ήταν ένα από τα πρόσωπα κλειδιά στο σκάνδαλο που συγκλόνισε το πατριαρχείο της Ιερουσαλήμ επί ημερών Ειρηναίου με πολλαπλές ίντριγκες, μεθοδεύσεις και παρασκήνια, που παραλίγο να αποφέρει με δραματικό μάλιστα τρόπο την απώλεια της ελληνικότητας του πατριαρχείου. 

Ο Νίκος Παπαδήμας, οικονομικός διαχειριστής του πατριαρχείου με ιδιόχειρα προσωπικά πληρεξούσια Ειρηναίου για διαχείριση και ανταλλαγές και της ακίνητης περιουσίας, κατηγορήθηκε από την ισραηλινή δικαιοσύνη για την υπεξαίρεση άρκετών εκατομμυρίων δολαρίων του πατριαρχείου Ιεροσολύμων τα οποία έβγαλε με ... σακούλες από την χώρα.
Εννιά χρόνια μετά, ο κ. Παπαδήμας συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος με πτήση απευθείας προερχόμενη από το Ισραήλ και το Τελ Αβίβ και μάλιστα όπως φέρεται από έγκυρες πηγές, δήλωσε μόνμος κάτοικος Ισραήλ!!!

Στην κατοχή του, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία γνήσια ταυτότητα κι ένα γνήσιο διαβατήριο Παναμά, με τα στοιχεία Ziakopoulos- Zanetti Nikolaos- Joan.

Τα στοιχεία αυτά αντιστοιχούν σε Έλληνα υπήκοο Παναμά, ο οποίος είχε ... αποβιώσει σε άγνωστο χρόνο του πρόσφατου παρελθόντος.

Τα γνήσια ταξιδιωτικά έγγραφα με τα στοιχεία του θανόντος και τις φωτογραφίες του Παπαδήμα, εκδόθηκαν και τοποθετήθηκαν σε μεταγενέστερο του θανάτου χρόνο.

Είτε από κάποια τοπική αρχή του Παναμά που εντόπισε το ... οξύμωρο του πράγματος, είτε από ... άλλη αρχή, ενημερώθηκε για την υφαρπαγή η Ιντερπόλ, η οποία έκανε ηλεκτρονική διανομή alert σε όλα τα αεροδρόμια και όλες τις αστυνομικές αρχές της υφηλίου για την περίπτωση που ο εμφανιστεί ταξιδιώτης να χρησιμοποιεί ως πιστοποιητικό της ταυτότητας του κάποιο από τα δύο έγγραφα Παναμά, με την υπομνηση της κατεπείγουσας τηλεφωνικής αναφοράς περί διεθνώς διωκόμενου. Κι εδώ ακριβώς ξεκινά η αλληλουχία των παραδοξοτήτων στο θρίλερ αυτό εκκλησιαστικού μυστηρίου και κατασκοπείας.

Πότε και κυρίως πως μπήκε στο Ισραήλ ο κ. Παπαδήμας και με ποια στοιχεία; Είναι δυνατό να μπήκε κάποιος στο Ισραήλ με πλαστά στοιχεία ακόμη κι αν αυτά αποτελούν τον ύμνο στη τελειότητα της πλαστογραφίας δίχως αυτό να γίνεται αντιληπτό και όταν θεωρητικά σε όλες τις πύλες εισόδου υπάρχει η προ 9 ετών φωτογραφία του;

Πως πέρασε τον έλεγχο κι επιβιβάστηκε από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ στην πτήση 929 της AEGEAN το πρωί με διαβατήριο και κάρτα επιβίβασης στ' όνομα Ziakopoulos; Είναι δυνατόν να μην χτύπησε το alert της Ιντερπόλ στους ισραηλινούς, όταν αυτό συνέβει στο "Ελ. Βενιζέλος" αμέσως μόλις μπήκε το διαβατήριο στο σκάνερ;

Μόλις οι Έλληνες αστυνομικοί ενημέρωσαν την Ιντερπόλ, ζητήθηκαν τα αποτυπώματα και μόλις στάλθηκαν, ο κ. Παπαδήμας αποκάλυψε τη ταυτότητα του. Τα υπόλοιπα ήταν διαδικαστικά. 
Ποιοι τελικά και γιατί λοιπόν έστειλαν πακέτο τον Παπαδήμα στην Ελλάδα;
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της αστυνομίας
Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης για υπεξαίρεση μεγάλης αξίας και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, πλαστογραφία και απάτη
Ο συλληφθείς εντοπίστηκε όταν επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα με διαβατήριο των Αρχών του Παναμά το οποίο είχε αποκτήσει με απατηλό τρόπο Συνελήφθη σήμερα το πρωί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών,ένας40χρονος ημεδαπός, όταν επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα με διαβατήριο των Αρχών του Παναμά, υπό στοιχεία άλλου ατόμου.
Το συγκεκριμένο διαβατήριο είχε αποκτήσει με απατηλό τρόπο χρησιμοποιώντας στοιχεία ταυτότητας υπηκόου του Παναμά, ο οποίος είχε αποβιώσει το 1992.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του εκκρεμούσαν : ένταλμα σύλληψης από το 13ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών για υπεξαίρεση αντικειμένου μεγάλης αξίας και δύο (2) καταδικαστικές αποφάσεις των Πλημμελειοδικείων Αθηνών και Κέρκυρας για κλοπή, πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση και απάτη κατ’ εξακολούθηση, με συνολική ποινή φυλάκισης τριάντα ενός (31) μηνών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


ΠΗΓΗ:
BLOKO.GR