Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Νέα προβοκάτσια με σημείο αναφοράς ‘ολίγων ημερών’ μπορεί να φέρει ταραχές σε Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα!

Νέο απειλητικό σημείωμα εστάλη στη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως εκείνο στις 17 Μαϊου.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», το νέο σημείωμα αναφέρει συγκεκριμένα: «Εάν είναι Προβοκάτσια ή όχι θα το δείτε σε μερικές ημέρες που θα γ... εσείς οι Μουσουλμάνοι στην Ελλάδα. Όλα είναι έτοιμα». Το κείμενο είναι μεταφρασμένο επίσης στα Αγγλικά και τα Αραβικά. Το σημείωμα παρέλαβε άμεσα η αντιρατσιστική υπηρεσία του υπουργείου.

Για ευθεία απειλή κατά των Μουσουλμάνων της Ελλάδας κάνει λόγο η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος. «Επιβεβαιώνει ότι το θρησκευτικό μίσος είναι εκείνο που οπλίζει τους αποστολείς και όχι το μεταναστευτικό ζήτημα της χώρας. Απευθύνεται στους Μουσουλμάνους της Ελλάδας επί λέξει. Είναι πλέον απροκάλυπτοι αν και ακόμη ανώνυμοι. Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας όπως πάντα θα προβεί στα απαραίτητα νόμιμα μέσα και θα συνεργαστεί με όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτή η τυφλή απειλή κατά πολιτών της Ελλάδας από άγνωστες ομάδες».
Η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας διευκρινίζει ότι «δεν έχει σκοπό να εμπλακεί σε εγκληματικές συγκρούσεις που στόχο έχουν να καταστρέψουν τη σχέση μεταξύ Ελλάδας και Αραβικού και Ισλαμικού κόσμου για κάποια βρώμικα πολιτικά συμφέροντα».
tvxs.gr