Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Στρατός στις διαταγές της παγκοσμιοποίησης. Καλάσνικοφ, εξάρτηση και από κάτω σαγιονάρα…

 Εκπαίδευσης ανταρτών συνέχεια, στη Συρία. Οι πληροφορίες "βγαίνουν" αργά αλλά σταθερά, σχετικά με το ρόλο των ξένων ειδικών δυνάμεων στη Συρία. Ακόμη μια πηγή, αναφέρει την ύπαρξη (Σύριοι αντάρτες με εξαρτήσεις τύπου γιλέκου και διαφορετικά είδη οπλισμού. Καλάσνικοφ AKMS ο ένας, FN FAL standard 7,62x ο άλλος!)   Αμερικανών πρασινοσκούφηδων, Εγγλέζων και Γάλλων.
Αυτή τη φορά μάλλον "φωτογραφίζεται" ή καλύτερα αφήνεται να εννοηθεί και το
Κέντρο εκπαίδευσης ειδικών επιχειρήσεων στην Ιορδανία, σαν το χώρο όπου προετοιμάζονται στελέχη των ανταρτών για επιχειρήσεις ανταρτοπολέμου στην Συρία.
Επιπλέον λέγεται ότι με τη βοήθεια "ξένων" (Αμερικανών λένε οι κακές γλώσσες) οργανώνονται επιχειρήσεις αναγνώρισης και προσβολές στόχων από βάσεις στην Ιορδανία και στο Λίβανο! Είναι έτσι;
Όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση εκεί, με απρόοπτες επιπτώσεις σ' όλη τη Μέση Ανατολή.

Ανιχνευτής
tolmwnnika.blogspot.gr