Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Οι Αλβανοί επιθυμούν την Ικαρία «στις αγκάλες της μητέρας Αλβανίας»!

H αλβανική πλευρά, όπως λέει, είναι έτοιμη να αγοράσει ελληνικά νησιά!!!Στις διαμαρτυρίες τους δεν έλειψαν και τα ευτράπελα όταν κάποιοι ικαριώτες μεταξύ "τυρού και αχλαδιού", καθ΄υπερβολήν διαμαρτυρόμενοι δηλώναν το νησί ως έδαφος της Αυστρίας.
Ακούγοντας το, δεν το είχαν σε πολύ οι Αυστριακοί και δημοσίευσαν εν τάχει τις εν λόγω "διαμαρτυρίες". «Η Ικαρία ενώνεται με την Αυστρία», έγραφε τότε ένα λαϊκό αυστριακό έντυπο που αναδημοσιεύθηκε γρήγορα από άλλα μεγαλύτερα αυστριακά μέσα.
Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: "
Αυστριακή Εφημερίδα: Η Ικαρία θα κάνει δημοψήφισμα για να αποσχιστεί από την Ελλάδα"

Ωστόσο εις μάτην, η Ικαρία συνέχιζε να είναι εκεί!! και το «χειρότερο» να παραμένει πεισματικά Ελληνική. Αυτό ως φαίνεται πρόσεξαν κάποιοι ευφάνταστοι Αλβανοί που για να καλύψουν το ανεκπλήρωτο κενό που άφηναν οι ικαριώτικες "διαμαρτυρίες", έσπευσαν να δηλώσουν..
Σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο ο Πρόεδρος του κόμματος των τσάμηδων PDIU Σπετίμ Ιντρίζ προτρέπει τον υπουργό Εξωτερικών Έντμοντ Παναριτης να επισκεφθεί σύντομα την Αθήνα με αντιπροσωπεία επιχειρηματιών από την Αλβανία, γιατί η αλβανική πλευρά, όπως λέει, είναι έτοιμη να αγοράσει ελληνικά νησιά!!!
«Δεν θέλω να επιβάλω περισσότερα μηνύματα (sic). Αλβανοί επιχειρηματίες έχουν καιρό που ετοιμάζονται να αγοράσουν -όπως λέει- ορισμένα ελληνικά νησιά, και έδειξε το νησί «Ίκαρος», εννοώντας την Ικαρία!... Λένε μάλιστα –για τους Ικαριώτες εννοεί- πως είναι έτοιμοι να ενωθούν με την Αλβανία αντί να αγορασθεί το νησί από την Τουρκία.».
Στο φετεινό καλοκαίρι, η Ικαρία, αφού κατά σειράν αποσπάσθηκε από την Ελλάδα και παρά «τρίχα γουρουνόπουλο» ενώθηκε με την Αυστρία, αλλά στη συνέχεια κινδύνεψε να ενωθεί με την Τουρκία τελικά βρήκε την «τύχη» της στις αγκάλες της Αλβανίας!! Ωωω, οποία αγαθή τύχη; Ή και διαφορετικά: "που να σφίξουν και άλλο οι ζέστες!!"
HellaOnTheWeb.Org