Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Λύσσαξε ο παγκόσμιος εβραιοσιωνισμός με την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

'Στυλ παρόμοιο με τη ΧΑΜΑΣ !!!'Η The jewish week (Η εβραϊκή εβδομάδα) είναι μία εβραϊκή εφημερίδα με παγκόσμια διανομή που καλύπτει τις τελευταίες ειδήσεις, που αφορούν τους εβραίους από τη Νέα Υόρκη, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ. Είναι η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εβραϊκή εφημερίδα σε ΗΠΑ και Καναδά.
Στην τελευταία της έκδοση έχει εκτενές αφιέρωμα στην Χρυσή Αυγή με τίτλο: "Το Ελληνικό νεοναζιστικό κόμμα ανέρχεται, καθώς βυθίζεται η οικονομία"

Το κόμμα Χρυσή Αυγή ρίχνει το φταίξιμο στους μετανάστες για την ανεργία, κατηγορεί τους Εβραίους για τα οικονομικά προβλήματα της Ευρώπης. Στα βασικά σημεία του άρθρου της αναφέρει τα εξής:
Η Χρυσή Αυγή (Golden Dawn), το ελληνικό νεοναζιστικό πολιτικό κόμμα, αρνείται το Ολοκαύτωμα. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να αρνηθεί την αυξανόμενη δύναμη του πολιτικού κινήματος της άκρας δεξιάς όσο βαθαίνει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα.
 Η φασιστική ομάδα έχει εξασφαλίσει 18 έδρες-9 τοις εκατό του συνόλου στο ελληνικό κοινοβούλιο και φαίνεται να αυξάνεται η παρουσία της σε όλη τη χώρα. Το κόμμα προωθεί την πεποίθηση ότι οι μετανάστες έχουν προκαλέσει τεράστια ανεργία στην χώρα και ότι οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι για τη συνολική οικονομική καταστροφή στην Ευρώπη. Έχει βρει υποστήριξη από τους οικονομικά στερημένους Έλληνες, προσφέροντας κοινωνικές υπηρεσίες διατηρώντας ένα στυλ παρόμοιο με τη ΧΑΜΑΣ και παρέχοντας «προστασίας» εκεί που η αστυνομία δεν μπορεί πλέον να προσφέρει.
Η ομάδα βοηθά "καθαρoύς" Έλληνες. Δυστυχώς, περίπου το 19% των Ελλήνων ακολουθούν τις θεωρίες (της Χρυσής Αυγής) του μίσου. Στις 1 Οκτωβρίου το μέλος του κόμματος Χρυσή Αυγή και βουλευτής Ελένη Ζαρούλια διορίστηκε ως μέλος της Επιτροπής για την Ισότητα και την μη διάκριση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η Anti-Defamation League (ADL) "καταδίκασε την παρουσία της εκπροσώπου του ελληνικού νεο-ναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή" στην επιτροπή, χαρακτηρίζοντάς την «προσβολή προς τις έννοιες της ισότητας και της μη διάκρισης.
" Η ADL σημειώνει ότι η ναζιστικού τύπου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει στις αρχές της ότι "μόνο οι άνδρες και οι γυναίκες ελληνικής καταγωγής και συνείδησης έχουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα” κάτι το οποίο βρίσκεται στην πιο έντονη αντίθεση που μπορεί να φανταστεί κανείς με τους στόχους της Επιτροπής για την ισότητα και τη μη διάκριση."
Ο Asher Mathithias, ένας ελληνικής καταγωγής Αμερικανός Εβραίος, καθηγητής πανεπιστημίου και ακτιβιστής στην ελληνο-αμερικανική κοινότητα, δήλωσε ότι η JNS.org (παγκόσμια εβραϊκή οργάνωση) είπε ότι η Χρυσή Αυγή έρχεται πλήρης, με ένα Φύρερ (ο αρχηγός της Νίκος Μιχαλολιάκος), ένα χαιρετισμό Heil Hitler, ένα σύμβολο που αντικατοπτρίζει την σβάστικα, και μια παραστρατιωτική δύναμη, αν και φοράνε μαύρα και όχι καφέ πουκάμισα.
Ο Asher Mathithias πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή ελπίζει να "οδηγήσει την ελληνική κυβέρνηση σε παράλυση για να αποδείξει ότι μόνο αυτή μπορεί να θέσει σε λειτουργία μια κυβέρνηση". Επισημαίνει τις ενέργειες του μέλους της Χρυσής Αυγής του Κοινοβουλίου Ηλία Κασιδιάρη, που πέτυχε εθνική κακή φήμη όταν, σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, επιτέθηκε δύο άλλα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου.
 "Είναι η μάστιγα της ελληνικής κοινωνίας», δήλωσε ο Asher Mathithias τα μέλη της Χρυσής Αυγής. " Πρέπει αξιοπρεπείς άνθρωποι να εμποδίσουν την πατρίδα μας από τον γκρεμό της παράλογης και ανήθικης τακτικής εναντίον των ευάλωτων πληθυσμών που την κατοικούν."
"ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"