Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Διαβάστε τις ομοιότητες της Milliyet: με τους τουρκόσπορους υποστηρικτές λαθραίων εντός Ελλάδος!

Milliyet: «Στην Αθήνα οι νεοναζί παρίσταναν την Δημοτική Αστυνομία».Στην επίθεση των Χρυσαυγίτων σε αλλοδαπούς στη λαϊκή αγορά Μεσολογίου αναφέρονται σήμερα οι Τουρκικές εφημερίδες.
Η Radikal στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο «Οι Ελληνες ρατσιστές δημιούργησαν ατμόσφαιρα τρομοκρατίας» γράφει ότι μέλη της Χρυσής Αυγής που θέλησαν να κάνουν τους αστυνομικούς , κατέστρεψαν με λοστούς τους πάγκους των προσφύγων μικροπωλητών. Οι Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στους πρόσφυγες που πουλούσαν τα εμπορεύματά τους σε πανηγύρι.

Η Milliyet δημοσιεύει στις εσωτερικές σελίδες ανταπόκριση του Τάκη Μπερμπεράκη από την Αθήνα σχετικά με το θέμα με τον τίτλο « Στην Αθήνα οι νεοναζί παρίσταναν την Δημοτική Αστυνομία» . Οι Χρυσαυγίτες ξεκίνησαν τις επιθέσεις λέγοντας «Η Αστυνομία δεν κάνει τίποτα, δείχνει κατανόηση στο παραεμπόριο» .
Η Sabah δημοσιεύει στις εσωτερικές σελίδες ανταπόκριση του Στέλιου Μπερμπεράκη από την Αθήνα με τον τίτλο « Θα ¨αγγίξουν¨ τους έλληνες φασίστες βουλευτές» . Στο δημοσίευμα γράφει ότι ήρθε στην επικαιρότητα το θέμα άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που κατόρθωσαν στις τελευταίες εκλογές να μπούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής την περασμένη εβδομάδα σε πανηγύρια σε Αθήνα και Μεσολόγγι, έκαναν έλεγχο στις άδειες παραμονής και άδειες εργασίας των λαθρομεταναστών και στην συνέχεια επιτέθηκαν εναντίον όσων δεν είχαν άδεια . Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας ζήτησε την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Στο θέμα αναφέρεται η Aksam στις εσωτερικές σελίδες με τον τίτλο «Η ρατσιστική Χρυσή Αυγή έκανε έλεγχο στοιχείων και στην συνέχεια επιτέθηκε εναντίον των λαθρομεταναστών» .
newsbomb.gr