Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Έτσι χρησιμοποιούνται οι λαθρο-αλλοδαποί για να αλώσουν τα έθνη! Για την Ελλάδα ο θεός να βάλει το χέρι του. Οργιάζουν τα σενάρια με τα εκατομμύρια μέσα στην Ελλάδα!

Ομόνιμος αντιπρόσωπος της Συρίας στα Ηνωμένα Έθνη, Μπασάρ Τζααφάρι, απέστειλε επιστολή στο Γενικό Γραμματέα Μπαν Κι Μουν και στην πρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας, Σούζαν Ράις, στην οποία περιέχεται ένας κατάλογος 26 αλλοδαπών, οι οποίοι, σύμφωνα με τις συριακές αρχές, έφθασαν στη χώρα για την πραγματοποίηση τρομοκρατικών ενεργειών.
Τα παραπάνω αναφέρονται στην ιστοσελίδα των Ηνωμένων Εθνών.
Σύμφωνα με τον Τζααφέρι, η Συρία έχει εδώ και καιρό δηλώσει ότι στην επικράτειά της λειτουργούν ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες που συνδέονται με την διεθνή τρομοκρατική οργάνωση ‘ Αλ Κάιντα, αν και πολλά ‘εχθρικά’μέσα ενημέρωσης και πολιτικές δυνάμεις αμφισβητούν αυτό το γεγονός.

Η δημοσίευση αναφέρει ότι εκτός από τον κατάλογο που προσκόμισε ο Τζααφέρι υπάρχουν και πολλά έγγραφα που αντανακλούν τις δραστηριότητες των τρομοκρατών.
Όπως ανακοινώθηκε από τον Σύριο εκπρόσωπο στον ΟΗΕ, 12 τρομοκράτες από το σύνολο των26 σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας της Συρίας.
--