Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Συμμαχούν για να απαξιώσουν τις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδος.

Έχω εκπλαγεί πραγματικά πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και ακόμα περισσότερο ψάχνοντας διάφορες πληροφορίες στο διαδίκτυο.
 Η έκπληξη βρίσκεται στο ότι υπάρχουν αρκετές δεκάδες ‘επαγγελματικές’ ιντερνετικές σελίδες γνωστής προσελεύσεως, που συμβουλεύουν τα ελληνόπουλα πως να απαλλαχτούν-γουν από τις ένοπλες δυνάμεις!!!
 Για ευνόητους λόγους δεν θα σας αναφέρω καμία.
 Γαλουχούν τους εφήβους στο να μην υπερασπίζονται την πατρίδα, να μην νοιάζονται για το μέλλον της, να μείνουν αδρανείς σε κάθε εχθρική ενέργεια, να μην υπερασπιστούν τα ιδανικά τής πατρίδος. Αλλα αντίθετα τους παροτρύνουν να προδώσουν, διότι περί προδοσίας πρόκειται, έστω και αν ξεφτιλιστούν κατατάσσοντας τον εαυτό τους τρελό ,σχιζοφρενή, πρεζάκη, Ι5  κ.τ.λ.  
Όλα αυτά με την ανοχή του ελληνικού συντάγματος και των δωσίλογων πολιτικών μας.
Προσωπικά έχω καταλήξει με πολλές εμπεριστατωμένες δημοσιογραφικές αναφορές πως εξελίσσεται αυτός ο ακήρυχτος πόλεμος, εναντίον του ελληνικού στρατού.
Τον πόλεμο αυτόν τον κατατάσσω σε δυο σκέλη στο ‘έμψυχο και το υλικό’ δυναμικό, εξάλλου αυτά τα μέρη απαρτίζουν ένα στράτευμα. Οι γνωστές και μη εξαιρετέες νεοταξικές δυνάμεις, χτυπούνε και αλλοιώνουν σε βαθμό μηδενισμού τα δυο παραπάνω ιδανικά του στρατού,
Α’Έμψυχο δυναμικό.
Αριστερές και όχι μόνο! Δήθεν φιλελεύθερες οργανώσεις μέσα από σχολεία, πανεπιστήμια και αλλά εκπαιδευτικά ιδρύματα συμβουλεύουν και εκπαιδεύουν με επιχειρήματα του τύπου ‘τι κάνει η Ελλάδα για σένα’ , ‘γεννήθηκα τυχαία στην Ελλάδα…’, ‘το κράτος μας πουλάει…’ πώς να αδρανήσεις να μην συμμετέχεις σε ότι έχει να κάνει με Ελλάδα και ορθοδοξία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μια ‘αριστερή εκπαίδευση’ περιλαμβάνει απέχθεια τόσο στην θρησκεία όσο και στην πατρίδα, αυτά εξάλλου πάνε μαζί!
Συνεχίζω στο έμψυχο, λέγοντας ότι η επιχειρηματολογία το να μην υπηρετείς το έθνος σου, επειδή κάποιοι εσκεμμένα τοποθετούν ανάξιους πολιτικούς για να απαξιώσουν κάθε τι κρατικό, εθνικό μείζονος σημασίας, στηρίζεται στην θεωρία του χάους!
Ας μας απαντήσουν ολοι αυτοί οι νέοι κυρίως όταν υποστηρίζουν τα παραπάνω, τελικά ξέρετε τι θέλετε; Διότι ένα αόριστο κράτος δεν μπορεί να υπάρχει, εκτός και αν γίνεσαι υποχείριο και μαριονέτα στις σκοπιανές, αλβανικές, τουρκικές, προκλήσεις και επεκτατικές διαθέσεις.
Όταν εσείς που  πολεμάτε όπως λέτε τα αφεντικά… εσείς από ποια αφεντικά παίρνετε εντολές, ποιοι σας οργανώνουν, ποιοι σας λένε να αρνηθείς την πατρίδα, τους προγόνους σας, ποιοι σας κάνουν πλύση εγκεφάλου με θεωρίες που ταιριάζουν σε τουρκικές, αλβανικές, σκοπιανές, γερμανικές και αμερικανοεβραικές θεωρίες;
 Έχεις αναρωτηθεί για τα δικά σου αφεντικά, από που παίρνεις εντολές ποιους υπακούς, ποιοι σε εκμεταλλεύονται, ποιοι σε καθοδηγούν;;; Νομίζεις ότι πολεμάς την πειθαρχία και την υπακοή οταν εσυ ο ίδιος είσαι στρατιώτης εναντίον του ελληνικού έθνους.
Δεν θέλεις αφεντικά αλλά όταν φύγεις από την ελληνορθόδοξη σκέπη, σε περιμένουν άλλα αφεντικά με νύχια και με δόντια!!! Εκεί θα καταλάβεις την πραγματική χούντα και σκλαβιά!
Β' υλικό δυναμικό
Συνέχεια σε λίγο…….