Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Τελικά υπάρχουν και Αμερικανοί που γνωρίζουν, ότι το Ισραήλ πρέπει να εξαφανιστεί!

Ο Eric Dondero  πρώην βοηθός του ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για το προεδρικό αξίωμα και γυναικολόγου μαιευτήρα στο επάγγελμα Ron Paul δήλωσε σε προσωπικό του blog πως ο υποψήφιος για το χρίσμα του υποψήφιου προέδρου υποστηρίζει την εγκατάλειψη της παραδοσιακής γραμμής των ΗΠΑ απέναντι στο Ισραήλ και αλλαγή της στάσης απέναντι στα αραβικά έθνη.
 Πιο συγκεκριμένα ο Eric Dondero έγραψε: «Επιθυμεί το ισραηλινό κράτος να μην υπήρχε καθόλου. Θεωρεί πως το Ισραήλ είναι περισσότερο πρόβλημα από ότι αξίζει ειδικότερα για τον Αμερικανό φορολογούμενο. Τάσσεται υπέρ των Παλαιστινίων και υποστηρίζει τις απόψεις εγκατάλειψης του Ισραήλ και παροχής όλης της υποστήριξης των ΗΠΑ στα αραβικά έθνη».
Απατώντας σε όσα έγραψε ο Eric Dondero ο Jesse Benton εκπρόσωπος του Ron Pau ανέφερε: «Ο Eric Dondero είναι ένας μη αξιόπιστος πρώην συνεργάτης του ρεπουμπλικάνου υποψηφίου Ron Paul ο οποίος απολύθηκε εξαιτίας μειωμένης απόδοσης στα καθήκοντά του. Έχει μηδενική αξιοπιστία και δεν πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά».
Η υποψηφιότητα του Ron Paul για το χρίσμα του υποψηφίου των ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό αξίωμα στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές του 2012 θεωρείται από τις πλέον ισχυρές. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση στην πολιτεία της Iowa ο Τεξανός πολιτικός προηγείται με 23% έναντι 20% του κυβερνήτη της Μασαχουσέτης Mitt Romney και 14% του Gingrich κάνοντας τον πρώτο  φαβορί για το χρίσμα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr