Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τους Αλβανούς. Δεν γνωρίζουν πόσοι είναι;

Εκτός από τους πέντε Αλβανούς, μέλη της συμμορίας με τα καλάσνικοφ που εισέβαλαν σε σπίτια έκλεβαν και στη συνέχεια βίαζαν και κακοποιούσαν άγρια τις ενοίκους, φαίνεται πως τελικά υπάρχουν και άλλοι ληστές-βιαστές.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηρίου της αστυνομίας που εξέτασε το DNA των δραστών και τα ίχνη σε γυναίκες που έπεσαν θύματά τους, προέκυψε πως τα ίχνη DNA των βιαστών της γυναίκας στην Ηλιούπολη δεν ταιριάζουν με αυτά των πέντε νεαρών. Ωστόσο, ταιριάζουν τα ίχνη τους στην υπόθεση της Γλυφάδας.
Έτσι στην αστυνομία έχει σημάνει νέος συναγερμός, καθώς πλέον είτε πρόκειται για ασύλληπτα μέλη της ίδιας συμμορίας , είτε πρόκειται για εντελώς διαφορετική σπείρα για την οποία οι αρχές δεν έχουν στοιχεία.
Σύμφωνα με τα προηγούμενα στοιχεία, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης από την Αλβανία, εδώ και ένα εξάμηνο έμπαιναν σε σπίτια βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες, είτε από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες και κυρίες εισόδους είτε παραβιάζοντας τις.
Στη συνέχεια αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά – ηλεκτρικά είδη και οχήματα.
Τουλάχιστον 14 οχήματα είχαν κλέψει και τα οποία τα χρησιμοποιούσαν κυρίως για τη διαφυγή τους.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη δρούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κυρίως στα νότια προάστια, Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Άλιμο, Αργυρούπολη, Κορωπί, Παλαιό Φάληρο, Βούλα. Ωστόσο, εξιχνιάσθηκαν ληστείες σε σπίτια στου Παπάγου και στην Αγία Παρασκευή.