Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Μην ακούτε τις Κασσάνδρες, στρέψτε το νου σας και την ψυχή σας προς τον ουρανό

Ολοένα και περισσότερο διαπιστώνεται ότι η οικονομική κρίση αποτελεί ένα τέχνασμα των λεχριτών του χρήματος στην ανέλπιδα προσπάθεια που καταβάλουν να αναλάβουν την εξουσία σε ολάκερο τον πλανήτη. Θέλουν συγκεκριμένα γκέτο της ανομίας να επιβάλλουν τους κανόνες τους για να ελέγχουν απόλυτα τον πλούτο της γης. Με κάθε μέσο, ακόμη και επιστρατεύοντας επιστημονικές ομάδες επιχειρούν να καταστούν θεοί και να εκδιώξουν τον Δημιουργό Θεό από τον πλανήτη. Μοιάζουν με τους γεωργούς της γνωστής παραβολής του Κυρίου μας. Πότε όμως καλοί μου Χριστιανοί η ανομία υπερίσχυσε του νόμου; Ποτέ μέχρι σήμερα! Γι’ αυτό μη φοβάστε την τεχνητή αυτή μπόρα. για να δείτε τη λύση να έρχεται. Θα αφουγκραστείτε τον Κύριο να αναγγέλλει την παραδειγματική τιμωρία τους και να προμηνύει τη φωτεινή βοήθεια που αποστέλλει.
Στρέψτε το νου σας και την ψυχή σας προς τον ουρανό
«Αμήν λέγω υμίν, εγώ το Α, εγώ και το Ω. Στέλνω μήνυμα στον πλανήτη γη. Αυτή την κατάσταση δημιούργησαν ορισμένα γκέτο. Προκάλεσαν την ασφυξία στον κόσμο προκειμένου να πάρουν την εξουσία όλου του κόσμου. Έφεραν την καταστροφή του πλανήτη με τα ψαξίματά τους. Τι θέλουν άραγε να μάθουν οι ερευνητές και οι έμπειροι επιστήμονες της πεντάρας; Ο Πατήρ μου και εγώ είμαστε ανάστατοι. Γι’ αυτό δεν θα αφήσουμε να χαλάσει ο κόσμος. Έρχεται η φωτεινή βοήθεια του ουρανού από εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Αμήν»

Το μάννα του Θεού
Δεν θα περάσει το τέχνασμα της φτώχειας γιατί ο Κύριος δεν θα το επιτρέψει. Αυτοί που νομίζουν ότι διοικούν τον κόσμο κάνουν ένα σφάλμα οδυνηρό. Μόνο ο Θεός μπορεί να δώσει το μάννα και θα κατακεραυνώσει όλους αυτούς τους καρχαρίες του χρήματος. Ο ουρανός έχει ήδη στείλει στους επιτήδειους ζηλωτές την καταστροφή τους για να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τους πονηρούς αυτούς δαίμονες. Ο Κύριος είναι μαζί με τον ουράνιο στρατό κοντά στον πονεμένο. Θα κάνει πάλι τους παγετώνες που χρειάζεται η γη για την απαραίτητη ισορροπία. Ας σταματήσουν επιτέλους τα ψαξίματα και ας κοιτάξουν να διορθώσουν αυτά τα χαλάσματα. Ο Χριστός είναι μαζί σας και σας προστατεύει από τον Σατάν. Ο Παράκλητος κοντά σας.

Σαμουήλ
Μην ακούτε τις Κασσάνδρες
Το χρήμα το έχουν συσσωρεύσει στον βυθό των υδάτων οι έξυπνοι πλουτοκράτες για να έχουν το επάνω χέρι και την εξουσία αφού από χρόνια το επιδίωκαν αυτό. Τώρα θα καταλάβουν πως δεν είναι λύση αυτό. Ο Θεός θα τους λυντσάρει. Στέλνω μήνυμα στον κόσμο να μην φοβάται. Οι Κασσάνδρες λένε ότι η Δεύτερη Παρουσία ήρθε. Μην τους ακούτε. Ο Κύριος κάνει πόλεμο με τα θεριά αυτά του χρήματος και με τις φοβερές τους πράξεις που δημιούργησαν στον κόσμο σχετικά με την οικονομία. Ο Κύριος θα τους καταστρέψει. Καλοί μου σύνδουλοι μην χαλάτε την πίστη σας και μην πιστεύετε αυτά τα τερτίπια τους. Ο Θεός στέλνει τη λύση. Αυτοί θέλουν εξουσία και να ελέγχουν τον πλανήτη όλο. Όμως, μόνο ο Θεός είναι Αυτός που το κάνει. Γι’ αυτό θα τους βάλει στην άκρη. Θα πάρουν την αμοιβή που τους χρειάζεται. Αλλοίμονο η άβυσσος άνοιξε γι’ αυτούς. Ο πλανήτης δεν χάνεται. Οι καταστροφές που γίνονται είναι όλα τεχνάσματα που έκαναν αυτοί οι δραστήριοι επιστήμονες. Μόλυναν την ατμόσφαιρα. Ο Κύριος όμως την καθαρίζει. Συγκεντρωθείτε άνθρωποι στον ουρανό για να σας δώσει την χαρά και πάλι.

Αλ. Φαντ
Ζητάτε την προστασία του Θεού
Αλήθεια πότε επιτέλους οι άνθρωποι θα καταλάβουν πως μόνο ο Θεός μπορεί να κινεί τα νήματα του πλανήτη; Τι κάνανε; Φέρανε την ασυδοσία και την αποτρόπαια βλάστηση του Σατάν για να βεβηλώσουν το όνομα του Χριστού. Ο Κύριος όμως έρχεται με τη γέννησή του για να φέρει την ισορροπία. Άνθρωποι μάθετε να ζητάτε προστασία από τον Θεό. Όλα θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής στην ανάκαμψη. Μην φοβάσαι Χριστιανέ αγωνίσου. Ο Κύριος σε λίγες ημέρες έρχεται με τη γλυκειά και ταπεινή Του επιλογή στην κλινική της φάτνης. Ο ουρανός φεγγοβολά και οι άγγελοι ανεβοκατέβαιναν για το χαρμόσυνο αυτό συμβάν. Όλοι μαζί ας υποδεχθούμε τον Σωτήρα Χριστό. Ο Κύριος ήρθε στον κόσμο για να μας δώσει την ελπίδα και βεβαιότητα της συνέχειας της ζωής στον ουρανό. Δεν πεθαίνει κανείς. Το πνεύμα είναι στον παντοτινό του προορισμό.

Μπερ.
Εν τούτω νίκα
Τρέξτε καλοί μου σύνδουλοι για να κάνετε την πνευματική σας περιβολή χαρίζοντας στον πονεμένο χαρά. Δώρισέ του και δώσε ελπίδα Χριστιανέ μου στα παιδιά του για καλά Χριστούγεννα. Το μήνυμα είναι ελπιδοφόρο. Με τη γέννηση του Σωτήρα μας παίρνουμε και εμείς την χαρά της γνώσης. Έτσι διαλύονται τα σκοτάδια που υπήρχαν στην ανθρωπότητα προ της γεννήσεως του Κυρίου μας. Όλοι τότε κάνανε ότι τους κατέβαινε! Ο Θεός όμως έστειλε τον Χριστό για να μας δώσει την ελπίδα πως η ζωή συνεχίζεται. Γι’ αυτό καλοί μου άνθρωποι μην σταματάτε να γιορτάζετε τη γέννηση του Κυρίου μας. Έτσι η αγάπη θα σου δώσει και σένα την ένωση και την αναγέννησή σου. Καλοί μου Χριστιανοί μπαίνουμε στην καινούργια πλανητική αλλαγή. Ο Κύριος κάνει την επανίδρυση. Με καινούργια αγαθά θα μπούμε στον ουράνιο Παράδεισο. Δεν έχει λοιπόν ο μιαρός Σατάν να εισπράξει άλλη χαρά. Αρκετά έκανε. Έφερε την απελπισία στον πλανήτη. Τώρα ας κλάψει. Πάλι ο ουρανός είναι η ελπίδα. Γι’ αυτό βροντοφωνάζω μαζί με όλους εν τούτω νίκα.

Τσιν. Γ.
Ο δρόμος προς τον ουρανό χαράχτηκε
Το μήνυμά μου είναι χαρούμενο. Και θα μου πείτε μα δεν βλέπεις γύρω σου τη συννεφιά και την κατήφεια στον κόσμο; Το βλέπω. Όμως, βλέπω και έναν Κύριο να μαστιγώνει τους υπαίτιους αυτής της κατάστασης. Γι’ αυτό ο Θεός έρχεται πάλι κοντά μας, όπως όταν βρέφος ήταν στην φάτνη. Έτσι, έρχεται χαρά στον κόσμο. Η χαρά της γέννησης του βασιλέα των ουρανών πρέπει να μας δίνει την ελπίδα της συμμετοχής του κοντά Του. Μάθετε Χριστιανοί μου να βοηθάτε τους ταλαιπωρημένους αδελφούς έστω και από το υστέρημά σας. Ο Σωτήρας μας θα σας τα επιστρέψει. Προσεύχεσθε και περιμένετε και πάλι χαρά. Τα παιδιά σας θα πάρουν το δώρο τους. Ο δρόμος χαράχτηκε και ο ουρανός θα μας υποδεχθεί. Γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε ταπεινοί και ελεήμονες και όχι εγωιστές. Έτσι θα λάβετε τα εύσημα του Χριστού. Αμήν

Σόλων
Χαρίστε δώρα στον Χριστό
Χριστός γεννάται. Χριστός σταυρώνεται. Και όλα αυτά γιατί καλοί μου άνθρωποι; Μα για να μας δώσει χαρά. Έτσι το Πνεύμα το Άγιο σε προστατεύει και σου δίνει δύναμη. Η μπόρα πλέον διαλύεται και καινούργιες ημέρες έρχονται. Και μαζί με τον ερχομό του Κυρίου ας χαρίσουμε και εμείς τα δώρα μας στον Κύριο. Θα μου πεις πως θα δώσω εγώ δώρα στον Κύριο; Μα καλοί μου άνθρωποι όταν ανοίγεις την πόρτα σου στον φτωχό και άρρωστο τι λες ότι κάνεις; Να αυτά είναι τα δώρα που θέλει ο Κύριος. Χαρίζοντας έναν δώρο στον πονεμένο βιοπαλαιστή κάνεις τον δρόμο σου ολοκάθαρο για τον ουρανό. Προσεύχεσαι για την ανθρωπότητα. Αμήν

Σίμων
Έρχονται καλές ημέρες για την Ελλάδα
Καλέ μας σύνδουλε λαέ της μικρής αυτής γης, που λέγεται Ελλάς. Περίμενε χαρές. Τις λύπες θα σου τις πάρει ο Κύριος. Έρχεται ο πλούτος. Ο Κύριος έρχεται στον κόσμο με ένα σκοπό μοναδικό να ολοκληρώσει το έργο του Πατρός. Γι’ αυτό μας έδειξε πως μπορούμε να ελπίζουμε και να περιμένουμε το δικό Του λόγο. Ο ουρανός άνοιξε με τη Γέννησή του. Μας περιμένουν δώματα πολλά. Έχει φροντίσει για όλους. Δούλεψε λοιπόν και ύφαινε το δρόμο σου για εκεί. Τώρα περίμενε τη Γέννησή Του. Καλοί μου σύνδουλοι έρχονται καλές ημέρες. Φεύγει η φτώχεια έρχεται η λύση.

Ο ερευνητής
Κρατήστε το σπιτικό σας καθαρό
Το ουράνιο τόξο είναι η ελπίδα που μόνο ο Κύριος δίνει. Φροντίστε να κάνετε το σπίτι σας φάτνη και χαρείτε τον ερχομό του Χριστού. Αναφέρουμε φυσικά στην χαρά του κόσμου για τη Γέννηση του Χριστού. Φροντίστε να αναγεννηθείτε με την πίστη στον Κύριο που υπέφερε ακόμη και τη σταύρωση για εμάς. Γι’ αυτό με την χαρά των Χριστουγέννων χαρίστε στην οικογένειά σας την μεγάλη αυτή ημέρα την αγάπη και την πίστη, ώστε τα παιδιά σας να πάρουν μία σωστή αγωγή. Η γυναίκα πήρε ευλογία από τον Κύριο να κρατά το σπιτικό της καθαρό από βρώμικες πράξεις. Να δώσει οράματα στα παιδιά της και πίστη για τον Κύριο. Αμήν
Εσθήρ

Συντάκτης: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΥΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010