Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

«Διψούν για αίμα» την Πρωτοχρονιά οι τζιχαντιστές! Καλούν σε σοκαριστικές επιθέσεις

Οι Τζιχαντιστές φαίνεται πως έχουν βάλει σκοπό να αιματοκυλήσουν την Ευρώπη την Πρωτοχρονιά μιας και δεν τα κατάφεραν τα Χριστούγεννα.
 Αυτή τη φορά, οι τζιχαντιστές καλούν τους μοναχούς λύκους να στοχεύσουν στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στις δυτικές χώρες ενώ απειλούν και με επίθεση σε βάρος του Πάπα Φραγκίσκου.
Στο σοκαριστικό βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα, εμφανίζεται ένας τζιχαντιστής ο οποίος καλεί τους «αδελφούς» του να «κυνηγήσουν» τους άπιστους κατά τη διάρκεια των εορταστικών διακοπών.
Ακολουθούν εικόνες τρόμου! Μία έκρηξη στις όχθες του ποταμού Τάμεση στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Πρωτοχρονιάς όπου γιορτάζουν χιλιάδες άνθρωποι..
Ένας εκτροχιασμός μεγάλου τρένου καθώς και ένα αυτοκίνητο που σαρώνει ανθρώπινες ζωές μέσα σε πλήθος ατόμων.
Στο βίντεο, οι τζιχαντιστές «δείχνουν» και τους άπιστους που δεν είναι άλλοι από πολίτες οι οποίοι πίνουν αλκοόλ, το οποίο απαγορεύεται αυστηρά από το καθεστώς της Τζιχάντ, και διασκεδάσζουν.
Καλεί τους μαχητές να χτυπήσουν νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, εκκλησίες και Χριστουγεννιάτικες αγορές, ακόμη και αν ανάμεσα στα θύματα είναι και παιδιά..
Μια φωνή ακούγεται να απειλεί και με επίθεση που στοχεύει στον Πάπα Φραγκίσκο.
Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας είναι σε συναγερμό και έχει προειδοποιήσει τους Βρετανούς που ταξιδεύουν στην Ευρώπη να «επαγρυπνούν» καθώς παρακολουθούν εποχιακά γεγονότα σε ολόκληρη την ήπειρο αυτήν την εβδομάδα.
Η προειδοποίηση αναφέρει: «Μπορεί να υπάρχει αυξημένη ασφάλεια κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγεννιάτικων αγορών και άλλων σημαντικών γεγονότων που ενδέχεται να προσελκύσουν μεγάλα πλήθη. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ακολουθείτε τη συμβουλή των τοπικών αρχών».
 
http://www.newsit.gr/kosmos/dipsoun-gia-aima-tin-protoxronia-oi-tzixantistes-kaloun-se-sokaristikes-epitheseis/2338631/