Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Έχει χαθεί ο έλεγχος!

"Φωτιές" άναψαν οι καταγγελίες Βαλαβάνη για το "χαμένο" βαλιτσάκι της ΕΥΠ!
“Κόλαση” με το “χαμένο” βαλιτσάκι υποκλοπών της ΕΥΠ. Η φήμη για την απώλεια του συστήματος παρακολούθησης ακούστηκε από τα χείλη της Νάντιας Βαλαβάνη το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega. Είναι μια φήμη που μήνες τώρα κυκλοφορεί και σε στρατιωτικούς κύκλους.
Η κυρία Βαλαβάνη είπε ότι
υπάρχει η δυνατότητα να διαπιστωθεί αν επικοινώνησε με τραπεζικό στέλεχος στην Κρήτη για τον περίφημο πλέον λογαριασμό της μητέρας της,και είπε και το εξής: «με ακούνε βαλιτσάκια από τότε που έγινα Υπουργός».
Στην Νάντια Βαλαβάνη ανέλαβε να απαντήσει ο
Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης :
Η κυρία Βαλαβάνη, ως Υπουργός, όφειλε να γνωρίζει ότι κανείς από το επίσημο Κράτος δεν παρακολουθεί Έλληνες πολιτικούς ή πολίτες για μη-τρομοκρατικές ή εγκληματικές δραστηριότητες. Όφειλε επίσης να γνωρίζει ότι τόσο ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όσο και ο Διοικητής της Ε.Υ.Π. ενεργούν με βάση το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους και δεν αναμιγνύονται σε πολιτικά παιχνίδια εντυπώσεων.
Εάν παρά ταύτα και στο πλαίσιο οποιασδήποτε υπερασπιστικής γραμμής η κυρία Βαλαβάνη έχει στοιχεία υποκλοπής τηλεφωνικών της συνομιλιών ως Υπουργού συνιστάται να απευθυνθεί στις αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές (Ε.Ε.Τ.Τ., Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών κλπ.) προκειμένου να εξετασθούν οι καταγγελίες της.