Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Το μετα αλλοδαπών εποχή άλλαξε την Ελλάδα. Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρξαν ληστείες με πολεμικά όπλα και ποτέ δεν είμασταν Μεξικό η Κολομβία

Με 43 σφαίρες γάζωσαν οι ψυχροί εκτελεστές το αυτοκίνητο του Αρχιφύλακα
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στις φυλακές Δομοκού για την μαφιόζικη εκτέλεση του 47χρονου Αρχιφύλακα.
Στόματα ερμητικά κλειστά και παγωμάρα στις φυλακές Δομοκού. Όλοι φοβόντουσαν ότι κάποια στιγμή θα γίνει το κακό, αλλά τώρα που έγινε κανείς δεν θέλει να το πιστέψει.
Το ρεπορτάζ λέει ότι πολλοί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των φυλακών Δομοκού δεν ήθελαν σήμερα να πάνε στη δουλειά τους. Οι δικοί τους άνθρωποι, οι οικογένειές τους, ανησυχούν και τους λένε: «Καλύτερα να παραιτηθείτε και να μείνετε χωρίς δουλειά, παρά να σας χάσουμε... »
Το περίμενε; Τι έλεγε ο ίδιος
Ο 47χρονος Αρχιφύλακας δεν είχε προβλήματα με τους κρατούμενους στο Δομοκό για τρομοκρατία. Αντίθετα και ο ίδιος ήταν αντίθετος με την μετατροπή των φυλακών σε τύπου Γ΄(υψίστης ασφαλείας).
Από τον Δομοκό όμως έχουν περάσει σχεδόν όλα τα βαριά ονόματα του ποινικού κώδικα. Ωστόσο ο έμπειρος Αρχιφύλακας φρόντιζε να δίνει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα, να κρατά ισορροπίες και να είναι δίκαιος.
Σίγουρα όμως είχε δυσαρεστήσει κρατούμενους, οι οποίοι θα ήθελαν "ειδική μεταχείριση" μέσα στις φυλακές και την οποία δεν ήταν διατεθειμένος να επιτρέψει ο Αρχιφύλακας.
Οι πιο επικίνδυνοι και "απαιτητικοί" ήταν οι βαρυποινίτες των πτέρυγας των αλλοδαπών. Εκεί πάει το μυαλό πολλών, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, καθώς επίσης και τον άγραφο νόμο στον κόσμο του σκοτεινού εγκλήματος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ίδιος είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι μπορεί να είναι στόχος, λέγοντας ότι η δουλειά του είναι τέτοια που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο ποτέ δεν είχε ζητήσει προστασία.
«Ελπίζω μόνο αν συμβεί κάτι τέτοιο να μην είναι μαζί μου και κάποιος δικός μου άνθρωπος και πάθει και κείνος κακό...», φέρεται να είχε πει προφητικά ο άτυχος Αρχιφύλακας.
Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία και ώρα, αφού εκκρεμούν η ιατροδικαστική έκθεση και άλλα. Το πιθανότερο είναι να γίνει από Τρίτη και μετά, λόγω και των αργιών που μεσολαβούν. Σε κάθε περίπτωση μόλις οριστικοποιηθεί θα σας ενημερώσουμε.
Πηγή: Lamiareport.gr