Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Οι τελευταίοι αποκεφαλισμοί που έχουν σαν τελετουργικό αριθμό το 21(!) θυμίζει τελετή μυστικών και σατανικών αδελφοτήτων!

Θυσίες στον Σατανά οι αποκεφαλισμοί;;;
Τι δηλώνει ο αριθμός 21 που χρησιμοποιείται απο την ISIS με διαφημιστικό ποιά τρόπο για την αποκεφάλιση των απίστων;
Λιβύη: Βίντεο τζιχαντιστών δείχνει τον αποκεφαλισμό 21 αιγύπτιων χριστιανών κοπτών

21 Κούρδοι μαχητές σε κλουβιά - Φόβοι για νέους αποκεφαλισμούς
 
δημοσιοποίηση βίντεο που τους δείχνει να κρατούν αιχμάλωτους σε κλουβιά 21 Κούρδους αντάρτες -σύμφωνα με τους τζιχαντιστές- τους οποίους περιφέρουν στους δρόμους του Ιράκ υπονοώντας ξεκάθαρα ότι ο θάνατός τους πλησιάζει.
21: Ο αριθμός της Θέλησης
Τι ξέρετε για το 21; Θεωρείτε ότι είναι ένας απλός αριθμός; Καθόλου! Είναι ένας αριθμός γεμάτος δύναμη, που παίζει τεράστιο ρόλο στο μαγικό πεδίο!
Ο αριθμός 21 έχει τη δυνατότητα να εξασκεί μεγάλη επιρροή στον ανθρώπινο εγκέφαλο, γεγονός που το παραδέχεται η επίσημη επιστήμη! Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά οι άνθρωποι έχουν μεγάλη σχέση με τους αριθμούς, ειδικά με μερικούς από αυτούς. Κάποια τμήματα του εγκεφάλου διεγείρονται πολύ έντονα από κάποιους αριθμούς και προκαλούν συγκεκριμένα – θετικά – αποτελέσματα στην προσωπικότητα και στη δυνατότητα δράσης. Έχοντας κάνει αυτήν την παρατήρηση οι διάφορες μαγικές αδελφότητες, κάνουν χρήση αυτών των ιδιοτήτων. Ο αριθμός 21 έχει την ιδιότητα λοιπόν να μας σταματάει από βλαβερές συνήθειες! Είναι ακριβώς το διάστημα των ημερών που χρειάζεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος για να ξεκόψει από ό,τι βλαβερό θέλει να απαλλαγεί.
Αν το ψάξετε στο Internet, θα συνειδητοποιήσετε ότι πάνω από 1.000.000 εγγραφές έχουν κάτι περίεργα κοινό ­- και ο αριθμός αυτός προκύπτει έχοντας αφαιρέσει τις διπλοεμφανίσεις, τις αντιγραφές και τα «άσχετα»! Έτσι, λοιπόν, από την αποτοξινωτική δίαιτα του The Martha'sVineyard μέχρι τις συμβουλές αυτογνωσίας του Deepak Chopra, παρατηρώντας προσεκτικά, θα ανακαλύψετε τον αριθμό «21». Όσες ημέρες, δηλαδή, μας χρειάζονται για να επανα-προγραμματίσουμε τον εγκέφαλό μας, ώστε να δαμάσουμε τις αδυναμίες μας και να «χτίσουμε» τον καινούργιο μας εαυτό.
Η μέθοδος
Η αρχική... ιδέα αποτυπώθηκε το 1960 από τον Dr Maltz, πέρασε από αρκετά ερευνητικά στάδια και σήμερα έχει πλέον ενταχθεί σε πολλές και διαφορετικές μεθόδους αυτοβελτίωσης. Ουσιαστικά, πρόκειται για την επανάληψη μιας συγκεκριμένης διαδικασίας στη διάρκεια αυτών των ημερών, η οποία στηρίζει την οποιαδήποτε προσπάθεια βελτίωσης της εικόνας που έχουμε για τον εαυτό μας. Το μόνο κακό στην όλη υπόθεση είναι ότι, αν κάποιος ξεφύγει μια ημέρα το πρόγραμμά του, πρέπει να το ξεκινήσει και πάλι από την αρχή.
Πριν ξεκινήσετε:
Διαγράψτε από το μυαλό σας το φόβο της αποτυχίας. Ξεχάστε πόσες φορές πιθανώς να απογοητευτήκατε στο παρελθόν και αποδεχτείτε αυτό που σας συμβαίνει. Βέβαια, τα «κολλήματα» ή οι αυτοπεριορισμοί είναι δύσκολο να διαγραφούν από το υποσυνείδητο, αλλά, αν εντοπισθούν, μπορούν να αντικατασταθούν με καλύτερες... εγγραφές.
 Διατυπώστε το στόχο σας με σαφήνεια. Αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε, έχοντας ξεκαθαρίσει πρώτα τις αιτίες, τα κίνητρα και την ικανοποίηση που θα λάβετε από αυτήν σας την απόφαση. Ο στόχος σας πρέπει να είναι εφικτός και απαλλαγμένος από αρνητικά κίνητρα και συναισθήματα, και να σας ικανοποιεί χωρίς να σας προσθέτει ενοχές. Και μην ξεχνάτε: ένας στόχος τη φορά. 
Γράψτε το στόχο σας σε ένα χαρτί και κολλήστε το στον καθρέφτη σας. Το κείμενο πρέπει να είναι θετικό και να μην περιλαμβάνει οποιαδήποτε άρνηση. Αν, για παράδειγμα, σκοπεύετε να κόψετε το κάπνισμα, είναι προτιμότερο να πείτε «Τι καλά που δεν καπνίζω!», αντί «Δεν θα ξανακαπνίσω» ή «Θα κόψω το τσιγάρο», ακόμη κι αν αυτό σας φαίνεται... ψεύτικο ή γελοίο!
 Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα τηρήσετε το πρόγραμμα.
 Οραματιστείτε το αποτέλεσμα. Δείτε τον στόχο σας υλοποιημένο, με κάθε λεπτομέρεια, και πώς η επιτυχία της προσπάθειάς σας θα αλλάξει τη ζωή σας.
 Στη διάρκεια των 21 ημερών
Κάθε πρωί, μπροστά στον καθρέφτη σας, διαβάζετε το κείμενο που γράψατε. Χωρίς φόβο ή πάθος! Στη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να επεξεργάζεστε το στόχο σας, αναζητώντας τρόπους που θα σας βοηθήσουν να τον επιτύχετε, χωρίς όμως να παρεκκλίνετε από αυτόν ή να αμφισβητείτε την προσπάθεια και, κυρίως, τις ικανότητές σας. Παράλληλα, συμπεριλάβετε το πρόγραμμά σας 15 λεπτά χαλάρωσης, σωματικής και πνευματικής. Αν γνωρίζετε μεθόδους διαλογισμού, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για εσάς. Αν όχι, μπορείτε να καθίσετε ή να ξαπλώσετε κάπου άνετα ακούγοντας χαλαρωτική μουσική και αδειάζοντας το μυαλό σας από κάθε σκέψη. Ταυτόχρονα, ξεκινώντας από το πρόσωπο και καταλήγοντας στα δάχτυλα των ποδιών, προσπαθήστε να σφίξετε και έπειτα να χαλαρώσετε τον κάθε μυ του σώματός σας χωριστά. Γενικώς αυτή η άσκηση χαλάρωσης θα μειώσει το καθημερινό άγχος σας και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίζετε πιο αισιόδοξα όλα όσα σας συμβαίνουν.