Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Σεραφείμ κατά Κουμουτσάκου επειδή στήριξε ψήφισμα κατά της ομοφοβίας

Ο μητροπολίτης Πειραιώς προειδοποιεί, μάλιστα, ότι η απάντηση θα δοθεί στις κάλπες...Στο στόχαστρο του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, μπήκαν για άλλη μια φορά οι πολιτικοί. Αυτή τη φορά ο μητροπολίτης έστρεψε τα πυρά του κατά του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Κουμουτσάκου, επειδή ο τελευταίος στήριξε το ψήφισμα υπό τον τίτλο: «Χάρτης πορείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου».Παράλληλα, τάχθηκε και κατά των άλλων υποστηρικτών του συγκεκριμένου ψηφίσματος τονίζοντας:

«Υπέρ του ψηφίσματος μαζί με τον κ. Κουμουτσάκο τάχθηκαν ως ομοϊδεάτες το Ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα, η Αριστερά, οι Πράσινοι και οι Φιλελεύθεροι και από Ελληνικής πλευράς 6 από τους Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ν. Χουντής του ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Νίκη Τζαβέλα από τους 2 Ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Χριστιανικής Πολιτικής Κίνησης Λέο βαν Ντόεσμπρουγκ δήλωσε ότι το όλο ψήφισμα στηρίζεται στην ιδεοληψία του λόμπυ των ομοφυλοφύλων και δεν έχει καμμία επιστημονική ή ηθική βάση και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των ενώσεων Χριστιανικών οικογενειών στην Ευρώπη Ανουάν Ρενάρ τόνισε την αξία της οικογένειας ως θεμελίου για την ψυχική ισορροπία και την φυσιολογική ανάπτυξη του ανθρώπου και κατεδίκασε την κατασκευή της ιδεολογίας του φύλου που επιδιώκει να υποκαταστήσει την φυσική ανθρώπινη οντολογία και την αναντίρρητη πραγματικότητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η επιλογή του κ. Γ. Κουμουτσάκου σαν υποψηφίου Περιφεριάρχη Αττικής από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μία σοβαρή πρόκληση για τον ευσεβή Ορθόδοξο Ελληνικό λαό διότι για τον αξιότιμο κ. Κουμουτσάκο έχουν ήδη ακουσθεί τα τρία ρήματα του Θείου λόγου «εμετρήθης, εζυγίσθης απερρίφθης» κατόπιν της τραγικής ψήφου του στο Ευρωκοινοβούλιο για την θεσμοθέτηση της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας με το αποτρόπαιο ψήφισμα υπό τον τίτλο: «Χάρτης πορείας της Ευρωπαικής Ένωσης κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου».

Γιά να περάσει στην Ευρώπη ως φυσική και φυσιολογική η ειδεχθής συμπεριφορά και πρακτική της παραχρήσεως του ανθρωπίνου οργανισμού και του μεγαλειώδους δώρου του Θεού που είναι η ανθρώπινη σεξουαλικότητα, που αποτελεί το εφαλτήριο για την συνδημιουργία με τον πάνσοφο και απερινόητο Δημιουργό της ζωής.

Το επαίσχυντο ψήφισμα με τις σκοταδιστικές απαγορεύσεις και το αίτημα για ποινικοποίηση της άποψης σε βάρος της έκπτωσης της ανθρώπινης σεξουαλικότητος και της παθογένειας της ψυχοσωματικής υγιείας φέρει την σύμφωνη ψήφο του κ. Γ. Κουμουτσάκου που διεχώρησε τη θέση του από το Ευρωπαικό Λαικό κόμμα στο οποίο ανήκε μαζί με άλλους τέσσερις Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Το Ευρωπαικό Λαϊκό Κόμμα ετάχθη κατά του ψηφίσματος με τις εύλογες θέσεις ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα αφορούν σε όλους τους πολίτες και δεν μπορούν να διασπώνται στις διάφορες ομάδες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε μιάς και ότι τα θέματα της ανθρώπινης σεξουαλικότητος αφορούν στα εθνικά κράτη και δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Υπέρ του ψηφίσματος μαζί με τον κ. Κουμουτσάκο τάχθηκαν ως ομοϊδεάτες το Ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα, η Αριστερά, οι Πράσινοι και οι Φιλελεύθεροι και από Ελληνικής πλευράς 6 από τους Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ν. Χουντής του ΣΥΡΙΖΑ και η κ. Νίκη Τζαβέλα από τους 2 Ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Χριστιανικής Πολιτικής Κίνησης Λέο βαν Ντόεσμπρουγκ δήλωσε ότι το όλο ψήφισμα στηρίζεται στην ιδεοληψία του λόμπυ των ομοφιλοφύλων και δεν έχει καμμία επιστημονική ή ηθική βάση και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των ενώσεων Χριστιανικών οικογενειών στην Ευρώπη Ανουάν Ρενάρ τόνισε την αξία της οικογένειας ως θεμελίου για την ψυχική ισορροπία και την φυσιολογική ανάπτυξη του ανθρώπου και κατεδίκασε την κατασκευή της ιδεολογίας του φύλου που επιδιώκει να υποκαταστήσει την φυσική ανθρώπινη οντολογία και την αναντίρρητη πραγματικότητα. Συμπέρασμα.

Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος έχει πλέον με την μεταφυσική των πράξεων ως προσωπική του περιουσία αδιαπτώτως την συμπόρευσή του με την ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και τον ευτελισμό και την γελοιοποίηση του ανθρωπίνου προσώπου και της θεοσδότου ανθρωπίνης σεξουαλικότητος. Ερωτώνται οι ευσεβείς Ορθόδοξοι Έλληνες του λεκανοπεδίου τέτοιον Περιφερειάρχη επιθυμούν. Η απάντησις θα δοθεί στις κάλπες προσεχώς...


Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ»