Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Απίστευτο... διαδήλωσαν και σκοτώθηκαν για να μπούν στο ΔΝΤ!

Οι μάσκες έπεσαν και οι Δυτικοί βιάζονται να πάνε την Ουκρανία στο ΔΝΤ όπου θα αλυσοδέσουν τον εξεγειρόμενο λαό του δυτικού τμήματος με συνοπτικές διαδικασίες, και όταν θα πεθαίνει κυριολεκτικά της πείνας δεν θα υπάρχει κανείς να τον κατεβάσει στους δρόμους.
 Έρχονται μαύρες μέρες για τους ουκρανογερμανούς κατοίκους της Δυτικής Ουκρανίας, μετά από αυ΄το οι ρωσόφονοι κάτοικοι της Κριμαίας θα θέλουν επειγόντως ένωση με την Ρωσία.
 Επίσημη είναι πλέον η φημολογούμενη τις τελευταίες ημέρες στροφή της Ουκρανίας για οικονομική βοήθεια προς το ΔΝΤ καθώς ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας, Στεπάν Κουμπίφ, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι «υπήρξαν συναντήσεις με εκπροσώπους του ΔΝΤ, υπήρξε ανταλλαγή πληροφοριών και τους προσκαλέσαμε να έρθουν στην Ουκρανία προκειμένου να συντάξουν ένα νέο πρόγραμμα για να στηρίξουν τη χώρα».
 
Παράλληλα ο Κουμπίφ πρόσθεσε ότι σύντομα η Ουκρανία θα έχει έτοιμο το δικό της πρόγραμμα εξόδου από την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει.
 
Η πρόσκληση αυτή, όπως σημείωσε ο Κουμπίφ, εντάσσεται στη δεσμίδα μέτρων που εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να βάλει φρένο στην εκροή κεφαλαίων που κορυφώθηκε μετά τις διαδηλώσεις του Νοεμβρίου όταν ο Γιανουκόβιτς αρνήθηκε τη συμφωνία με την ΕΕ.
 
Το εθνικό νόμισμα της Ουκρανίας έφτασε την Τετάρτη σε ιστορικά χαμηλά όσον αφορά την ισοτιμία του με το δολάριο, με τις απώλειες να φτάνουν πλέον το 19%.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr