Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι» μετονομάστηκε σε «Αγορά της Πολύχρωμης Διαφορετικότητας» ως "σεβασμός" προς τους μουσουλμάνους

Η πόλη Homburg του Saarland της Γερμανίας, αποφάσισε να μετονομάσει το φετινό «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι» στο κέντρο του παιδιού ‘Birkensiedland Kinderzentrum der Arbeiterwohlfahrt’ (AWO – Ταμείο Πρόνοιας Εργαζομένων) σε «Αγορά της Πολύχρωμης Διαφορετικότητας» (“Markt der bunten Vielfalt”) η οποία έχει το νόημα της «συνεισφοράς στην πολυπολιτισμικότητα».
 «Η ιδέα μας για αυτό είναι να αποδώσουμε ‘σεβασμό’, ειδικά στα παιδιά από οικογένειες μουσουλμάνων», εξηγεί η διευθύντρια του κέντρου Ulrike Agne-Stutzenberger. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απόφαση αυτή είπε «Εξήντα τοις εκατό των περίπου 180 μικρών παιδιών που έρχονται εδώ, είναι πάνω από 20 χώρες».
 Πάντως η πρόταση να θυσιαστεί το παζάρι δεν προέρχεται από τους γονείς των παιδιών, αλλά από τις "οδηγίες" του AWO. Ένα από τα αντικείμενα του "Ετήσιου Συνεδρίου του 2013", ήταν όλα τα τμήματα του AWO να επιφορτιστούν στο να ενισχύσουν την λεγόμενη ‘Willkommenskultur’.
"Willkommenskultur" είναι ένα από τα τσιτάτα που επικαλούνται οι Γερμανοί πολιτικοί για να πουν στους ιθαγενείς - θύματα ότι πρέπει να προσαρμόσουν την συμπεριφορά τους στο να νοιώθουν ‘καλοδεχούμενοι’ οι αλλοδαποί εισβολείς άποικοι.
 
Η φωτογραφία από τον Πειραιά..
redskywarning.blogspot.gr