Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ο κ. Χρυσοχοϊδης λησμόνησε τα 400 χρόνια του τουρκικού ζυγού...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ > "Θα κατασκευαστεί τζαμί στην Αθήνα την ίδια ώρα που μένει ημιτελής η Μητρόπολη!"Ο κ. Χρυσοχοϊδης, απευθυνόμενος στον κ. Παναγιώταρο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εσείς λέτε όχι τζαμί.
 Κάποιοι άλλοι στην άλλη πλευρά του Αιγαίου λένε να κάνουνε την Αγιά Σοφιά τζαμί. Πουλάτε μίσος και εσείς και εκείνοι.
Για να μαζεύετε μίσος για να στενέψετε τον κόσμο, να στίβετε τις ψυχές των πιο ταλαιπωρημένων ανθρώπων.
Η δική σας Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ.
Και όταν υπήρξε συνοδεύτηκε από καταστροφές. Αυτός ο τόπος δεν έχει ανάγκη και δεν φοβάται το διαφορετικό. Τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς και το έθνος διατήρησε αιώνων πολιτισμό, γλώσσα, θρησκεία, ήθη και έθιμα. Δεν έχουμε ανάγκη ούτε από το παραλήρημα σας ούτε από τον εθνικισμό σας ούτε από το μίσος που διαχωρίζει τους ανθρώπους σε κατηγορίες. Μια κατηγορία υπάρχει. Αυτοί που σέβονται τους νόμους και οι άλλοι που βλάπτουν την κοινωνία».

Από τη πλευρά του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, έκανε χρήση μιας ιστορικής φράσης μπερδεύοντας μάλιστα και το μικρό όνομα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (τον αποκάλεσε Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη). «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» είπε ο κ. Παναγιώταρος απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι θα κατασκευαστεί τζαμί στην Αθήνα την ίδια ώρα που μένει ημιτελής η Μητρόπολη, μετά τους σεισμούς, αλλά και η εκκλησία στην Αγίου Κωνσταντίνου και την ίδια ώρα που η Τουρκία λέει πως θα κάνει μουσείο και τζαμί την Αγία Σοφία.


http://www.iefimerida.gr/node/132536#ixzz2lwtDfLeA