Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

Μπαρόζο: Ο υπηρέτης του σιωνισμού, με αποστολή στην Ελλάδα.

Με τίτλο «Μανώλης Μπαρόζος: Ο «καρπαζο-εισπράκτορας» του τραπεζικού οίκου Ρόθτσιλντ!!!» [Σχετικό άρθρο] και με μια … ανάλογη φωτογραφία , αποκαλύπταμε τις πραγματικές διαθέσεις του καθώς και τον πραγματικό εργοδότη του Μπαρόζο, που σίγουρα δεν είναι η Κομισιόν!!!
Αν το διαβάσετε ξανά, θα καταλάβετε ότι η αποκάλυψη του γεγονότος ότι θα ξοδέψει τέσσερις (4) μέρες από τη ζωή του για μια υπόθεση φαρμακοβιομηχανίας στο Ισραήλ, τη στιγμή που δεν έχει έρθει ούτε μια ώρα στην Ελλάδα, αποτέλεσε χτύπημα στην καρδιά της Κομισιόν!

Δεν θα ήθελα για κανένα λόγο να μας θεωρήσετε υπερφίαλους, γιατί απλά, όπως θα δείτε παρακάτω, το άρθρο πέτυχε το σκοπό για τον οποίο γράφτηκε!
Στις επόμενες 48 ώρες, σε σύνολο 6.000 περίπου αναγνώσεων, οι 1.450 προέρχονταν από τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο!!! Ειδικά για το άρθρο αυτό, το «μεταφραστικό» εργαλείο της Google, πήρε φωτιά!

Ποτέ άλλοτε, από το Σεπτέμβριο του 2011 και μετά, δεν υπήρχε στον server μας τέτοια κίνηση από τις έδρες της Ε.Ε. και της Kομισιόν!
Κάτι ανάλογο είχαμε παρατηρήσει μόνο στην περίπτωση των αρχικών αποκαλύψεων για τη νήσο Ζουράφα, που είχαν προκαλέσει επερωτήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο!


Από την υπηρεσία στατιστικών στοιχείων των Aegeantimes, διαθέτουμε στοιχεία, που αποδεικνύουν, ότι τις επόμενες μέρες, και παρά του ότι το άρθρο είχε σχεδόν μηδενική επισκεψιμότητα προερχόμενη από την Ελλάδα, εν τούτοις, συνέχιζε να διαβάζεται από υπολογιστές στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο!

Σε καμία περίπτωση δεν θα πω ότι το άρθρο αυτό έγινε η αιτία να έρθει ο Μπαρόζο στην Ελλάδα, γιατί κάτι τέτοιο θα συνέβαινε ούτως ή άλλως, μιας και όπως προείπα, το σχέδιο φτωχοποίησης της χώρας, είχε ήδη ολοκληρωθεί και η έλευση Μπαρόζο ήταν θέμα χρόνου!

Θεωρώ όμως ότι ήταν η αιτία για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για κάτι τέτοιο και βοήθησε στην επίσπευσή της!

Κι αυτό δεν το στηρίζω μόνο στα στατιστικά μας αλλά κυρίως σε πηγές των AegeanTimes στις Βρυξέλλες! Αλλά γι αυτά θα αναφερθούμε σε κάποιο άλλο άρθρο!

Η διοίκηση Μπαρόζο, έσπευσε να προλάβει την καταστροφή του προφίλ του Κομισάριου!

Από την άλλη, όλοι γνωρίζουμε ότι οι τρεις τελευταίοι πρόεδροι των ΗΠΑ, αποτελούν θεσμικά, πρεσβευτές της χώρας και λειτουργούν κατόπιν εντολών του κογκρέσου, ως διαμεσολαβητές σε πολλές χώρες όταν οι ΗΠΑ επιθυμούν να αναπτύξουν σχέσεις μέσα σε πολύπλοκα επιχειρηματικά περιβάλλοντα!

Ο Μπιλ Κλίντον, ήρθε στην Ελλάδα, ως εκπρόσωπος της χώρας που θα μας σώσει από την «Ναζιστική Ευρώπη της Μέρκελ»!
Και ήρθε με το εξής ερώτημα :

«Ηρθα να δώσω! Τι θα πάρω»;;;

Γνωρίζοντας ότι οι Ελληνες «δεν δίνουν» εύκολα πλέον εκτός Ευρώπης, έφερε μαζί του καμιά διακοσαριά Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες, γνωρίζοντας ότι το στοιχείο της Ομογένειας είναι ικανό να «σπάσει» τον Ελληνο-Γερμανικό εμπορικό άξονα που δημιούργησε ο Κώστας Σημίτης !

Κι έδωσε υποσχέσεις, που στο μυαλό ορισμένων έφεραν ένα νέο Αμερικάνικο «Σχέδιο Μάρσαλ» !

Ας μην ξεχνάμε ότι ο Μπιλ Κλίντον , εκτός από πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι και ... νυν σύζυγος της υπουργού Εξωτερικών της Κυβέρνησης Ομπάμα!

Η κίνηση αυτή των ΗΠΑ, από την επόμενη μέρα, άρχισε να «λάμπει» στα μάτια των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη!

Φανταστείτε δηλαδή τι θα συνέβαινε στα θεμέλια της Ε.Ε., αν μια χώρα μέλος της, η Ελλάδα, δεν κατάφερνε να σωθεί από την ίδια την Ενωση αλλά, θα την έσωνε η πάλαι ποτέ … «κακιά» Αμερική!!!

Τι αντίκτυπο θα είχε αυτό στα υπόλοιπα κράτη – μέλη και ιδίως στα κράτη προς ένταξη στην Ε.Ε.!!!

Ο Ομπάμα δεν έστειλε τυχαία τον Κλίντον εδώ, μιας και γνωρίζει καλά, τις σχέσεις που διατηρεί με συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα!

Ελάτε λοιπόν στη θέση του Μπαρόζο, και από τη μια να έχετε την πρώτη επίσημη σκληρή αντίδραση στο πρόσωπό του , από ένα ιστορικό site και από την άλλη, να βλέπει τον Ομπάμα, να επιχειρεί να «δέσει» την Ελλάδα, και πάλι ξανά, πίσω στο άρμα των ΗΠΑ!

Σε χρόνο ρεκόρ λοιπόν, η βραδυκίνητη μηχανή της Κομισιόν, «έβγαλε φτερά», και λειτούργησαν τα αντανακλαστικά των Ρόθτσιλντ, που είδαν ότι ο Ομπάμα «κάνει παιχνίδι» ανοιχτά πλέον με την Ελλάδα και τα πετρέλαιά της!

Όχι μόνο με τη Noble Energy αλλά τώρα και με Ελληνοαμερικανούς, ομογενείς επιχειρηματίες!!!

Αρον-άρον λοιπόν, ο οίκος Ρόθτσιλντ - που όπως έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν, εκτός από μεγαλοεπενδυτής του χρηματιστηρίου και της ΤτΕ, επιχειρεί να εξορύξει μέσω της SHELL πετρέλαιο στην Κατεχόμενη Κύπρο- έντυσε με το κοστούμι του ... «καλού πατερούλη» τον Μανουέλ και τον έστειλε «πακέτο» στον Σαμαρά!

Για να του πει, «μην ανησυχείς, θα πάρεις την επιμήκυνση»!

Αρα, ο Μπιλ Κλίντον έκανε το ερώτημα «τι θα πάρω» και o Μπαρόζο, απάντησε «ήρθα για να δώσω αλλά να ρωτήσω πρώτα τον Ρόθτσιλντ»!!!

Οι πλέον υποψιασμένοι φυσικά, γνωρίζετε ότι η επιμήκυνση του χρέους έχει αποφασιστεί ήδη από τις ημέρες που ο Γιωργάκης έκανε τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, και απλά όλοι περίμεναν να σταθεροποιηθεί η πολιτική κατάσταση στη χώρα, και να την δώσουν «δώρο» στον επόμενο Πρωθυπουργό που θα υπέκυπτε στις άνομες πιέσεις τους και στα αλλότρια σχέδιά τους!

Καταλήγοντας, μπορώ να πω με σιγουριά, ότι
ο Κλίντον εκτός από τους ομογενείς επιχειρηματίες, έφερε στην Ελλάδα και τον ... Μανουέλ!

Και μάλιστα εσπευσμένα!


Διότι, ουδείς ακόμη έχει εξηγήσει τον πραγματικό λόγο που η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι ένας βραδυκίνητος οργανισμός, παρά του ότι είναι απλό να εξηγηθεί!

Βλέπετε, για να ληφθεί μια απόφαση, πρέπει πρώτα να περάσει η Μέρκελ από τα γραφεία των Ρόθτσιλντ, να καλέσει τους αρχηγούς της συμμορίας των «ΑΑΑ» μετά να ξαναπάει στους Ρόθτσιλντ και μετά να ξανασυναντήσει τους «ΑΑΑ» για να σκεφτούν πως θα το παρουσιάσουν ως απόφαση της Ε.Ε!!!!!!

Πάντως, όλα αυτά, είχα σκοπό να σας τα γράψω κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, είχε οριστεί η έλευση Μπαρόζο!

Είμαι βέβαιος ότι ήδη καταλάβατε, ότι ο Μανουέλ, είχε σκοπό να έρθει στην Ελλάδα, ΜΟΝΟ, μετά την καταβολή της μεγάλης δόσης των 60 ΔΙΣ του Σεπτεμβρίου!

Απλά ο ... Μπιλ, του το χάλασε!