Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ποιος σαμποτάρει τα ελληνικά ναυπηγεία χωρίς να προσφέρουν στις Ε.Δ;

Η διοίκηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας παραπονείται και διαμαρτύρεται με e mail που μας έστειλε για "συνεχή πόλεμο εναντίον των Ναυπηγείων μας και τη μονομερή στρέβλωση των γεγονότων που αφορά στο Πρόγραμμα των ΤΠΚ τύπου ΡΟΥΣΣΕΝ.
Εκείνο το οποίο προξενεί εντύπωση είναι η συνεχής αποσιώπηση και υποβάθμιση των προβλημάτων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά σε ότι αφορά και τα Προγράμματα των Υποβρυχίων και με τον τρόπο με τον οποίο επιλέχθηκε η σημερινή ιδιοκτησία του Σκαραμαγκά".
Για να αρχίσουμε από το τελευταίο, αρκεί να ρίξουν μια ματιά στα ρεπορτάζ και στα κείμενα του Onalert για το θέμα των υποβρυχίων και των ναυπηγείων Σκαραμαγκά για να διαπιστώσουν ότι μόνο "σιωπή" δεν υπάρχει για το θέμα. Οι συμφωνίες που αφορούν στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά είναι απλά άθλιες. Και δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω εξήγηση.Η πραγματικότητα το αποδεκνύει.

Σ΄ ότι αφορά το πρόγραμμα των ΤΠΚ αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μας στείλει η διοίκηση των ναυπηγείων Ελευσίνας τις απόψεις της ,αναλυτικά. Και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα απαντούν σε δύο ερωτήματα:


•γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι ΤΠΚ

•πότε θα ολοκληρωθούν

onalert.gr