Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Έρχεται ο αρχηγός των γκρίζων λύκων στην Ελλάδα!


Χαρακτηριστικό βίντεο που αποκαλύπτει τον φανατισμό των τούρκων στην Θράκη.
Με αφορμή την επίσκεψη του αρχηγού των γκρίζων λύκων στην Ελλάδα. Για μερικούς που θέλουν να υποτιμήσουν την κοσσοβοποίηση της Θράκης, υπάρχουν έμπρακτες αποδείξεις που αποδεικνύουν το κλιμα και την θεμελίωση του κεμαλισμού στην ελληνική Θράκη.
Είναι θλιβερό να ακούς από στόματα βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου να καλύπτουν, πώς να το πει κάνεις, να καθησυχάζουν επικίνδυνα πατριωτικούς φoρείς που ανησυχούν για την κατάσταση στην Θράκη!
Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε όλους αυτούς τους προδότες! Υπάρχει η δεν υπάρχει τουρκική σημαία της Θράκης; Αυτή η σημαία αποτελεί από μόνη της δείγμα ανεξαρτητοποίησης της Θράκης χωρίς να την έχετε καταδικάσει ΠΟΤΕ!!!
Δεν είναι καθόλου τυχαία η επίσκεψη την χρονική αυτή στιγμη. Όλα αυτά την στιγμή όπου ο Α.Νταβούτογλου  απείλησε ευθέως με "προστασία των Τούρκων τη Δ.Θράκης από την Τουρκία που έχει κάθε δικαίωμα να το πράξει", σήμερα ο Ε.Μπαγίς ζήτησε "Καλύτερη συμπεριφορά του ελληνικού κράτους απέναντι στους "Τούρκους της Ελλάδας" και άμεση ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα"!