Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Αποφυλακίζουν και δίνουν άδειες σε αλβανούς για να σκοτώνουν και να λεηλατούν!

Μόλις δέκα ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, ένας 26χρονος, υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθη ως ένας από τους δράστες ληστείας που διέπραξε με δύο συνεργούς του, σε σπίτι στη Χαλκίδα.
Ο 26χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα στο Αιγάλεω, έπειτα από καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλα δύο άτομα, τα οποία κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται. Από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και το Β΄ Τμήμα Ασφάλειας Αιγάλεω προέκυψε ότι ο αλλοδαπός και οι συνεργοί του, στις 17-4-2012,

μπήκαν σε οικία στη Χαλκίδα και με την απειλή μαχαιριών ακινητοποίησαν το ζευγάρι που έμενε εκεί, αφαίρεσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητό τους, το οποίο χρησιμοποιούσαν, αφού αντικατέστησαν τις πινακίδες του με άλλες που είχαν κλέψει από Ι.Χ. στον Πειραιά.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς αποφυλακίσθηκε στις 5-6-2012 από τις φυλακές Τίρυνθας όπου κρατείτο για ληστείες, ενώ τη ληστεία στη Χαλκίδα τη διέπραξε κατά τη διάρκεια τακτικής άδειας που είχε πάρει τον περασμένο Απρίλιο. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

 zougla.gr