Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Εισροή πρακτόρων, βουλευτών, ‘δημοσιογράφων’ και ‘επιστημόνων στην Θράκη χωρίς έλεγχο.

Πάρτυ κάνουν καθημερινά, μπαινοβγαίνοντας από τα σύνορα Τούρκοι βουλευτές, πολιτευτές, «επιστήμονες» και κάθε άλλου είδους πράκτορες, επιδιδόμενοι σε επαφές με τους ψευτομουφτήδες και τις λοιπές ντόπιες προξενοπρακτοράντζες, επισκεπτόμενοι τους παράνομους τουρκοσυλλόγους και φυσικά γράφοντας εκεί που δεν πιάνει μελάνι κάθε έννοια σεβασμού της ελληνικής πολιτείας στη Θράκη. Και όλα αυτά βεβαίως, χωρίς από την άλλη μεριά κανένα αυτί να ιδρώνει. «Όλα είναι υπό έλεγχο» θα σου πουν – στην καλύτερη των περιπτώσεων – οι κλαυσίγελοι που υποδύονται τους εκπροσώπους του θρακέζικου πολιτικού (αυτοδιοικητικού τε και ευρύτερου) καραγκιόζ μπερντέ, ενώ – στη χειρότερη – είσαι ασφαλώς ακραίος και εθνικιστής και μόνο επειδή (τολμάς να) επισημαίνεις όλο αυτό το απίστευτο καθημερινό ξεσάλωμα (αντί να χώνεις δηλαδή κι εσύ το κεφάλι σου στην άμμο, μαζί με τους υπόλοιπους κιοτήδες, νενέκους ή απλώς ηλίθιους της τοπικής μας κομματικής θυμηδίας).
Επίσκεψη Τούρκων βουλευτών στην παράνομη «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής»
Ποια ήταν τα νέα κρούσματα; Μα αρχικά η έλευση 8 Τούρκων βουλευτών του κόμματος ΑΚΠ στην Κομοτηνή και η επίσκεψή τους (μεταξύ άλλων) και στην εκτός νόμου «Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής» (βλ. 1η φωτογραφία). Παρόντες στην υποδοχή ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, ο πρόεδρος του φασιστικού DEB (του οποίου η δραστηριότητα ως κομματικής προμετωπίδας του Προξενείου στη Θράκη ολοένα και αυξάνει) Αλή Μουσταφά Τσαβούς, τα έτερα (αυτοδιοικητικά – καθότι και…υποδυόμενοι τους δημοσύμβουλες) προξενικά φερέφωνα στην Κομοτηνή Σιμπέλ Μουσταφάογλου και Κοράι Χασάν (πρόεδρος άλλωστε του παράνομου τουρκοσυλλόγου). Να σας ενημερώσουμε όμως ακόμη ότι στην ατζέντα του ταξιδιού περιλαμβάνονταν επαφές των βουλευτών σε Ξάνθη και Θεσσαλονίκη, αλλά και παρουσία στο (κάποτε πομάκικο, ε;) τουρκοπανηγύρι του Αλάντεπε, στα ορεινά του Νομού Ροδόπης. Για περισσότερα, σας παραπέμπουμε στο παρακάτω δημοσίευμα της «Μπιρλίκ» (10/9/2011, σε μετάφραση Μ.Κ.):

«Επιτροπή 8 ατόμων μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Άγκυρας και αντιπρόεδρος του ΑΚΠ Ζαλκίφ Καζντάλ, ο βουλευτής Άγκυρας του ΑΚΠ Φατίχ, ο πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης του ΑΚΠ-Άγκυρας Μουράτ Αλπαρσλάν και ο συντοπίτης μας βουλευτής Προύσας του ΑΚΠ Χακάν Τσαβούσογλου, στα πλαίσια του ταξιδιού τους, επισκέφτηκαν τον σύλλογο της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής. Τους καλεσμένους υποδέχτηκαν ο πρόεδρος Κοράι Χασάν… που ενημέρωσε σχετικά με την ιστορία και τους στόχους του συλλόγου. Στην συνέχεια του ταξιδιού της η επιτροπή θα έχει διάφορες επαφές σε Ξάνθη και Θεσσαλονίκη και την Κυριακή θα συμμετάσχουνε στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και Αγώνες Πάλης του Αλάντεπέ.
Στην επίσκεψη στην Τουρκική Νεολαία παραβρέθηκαν και ο πρόεδρος του κόμματος Φιλία-Ειρήνη-Ισότητα Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, και η επικεφαλής του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου».

Στα γραφεία του DEB ο πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του BTTDD Σουκρού Κιοσέ
Το δεύτερο κρούσμα αφορά σε (μία ακόμη από τις πάμπολλες) επισκέψεις στη Θράκη στελεχών του διαβόητου «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD). Ο λόγος αυτή τη φορά για τους Σουκρού Κιοσέ και Χασίπ Σεμερτζί, πρόεδρο και αντιπρόεδρο αντίστοιχα του παραρτήματος Προύσας του εν λόγω συλλόγου, που με αφορμή το ίδιο εκτουρκισμένο πανηγύρι (Αλάντεπε), ήρθαν στα μέρη μας και είχαν επαφές (φυσικά) με τον τουρκοπρόξενο Σάρνιτς, αλλά και με διάφορους πεμπτοφαλαγγίτικους και υπονομευτικούς τουρκοφορείς της περιοχής. Μεταξύ αυτών βεβαίως και το DEB, τα γραφεία του οποίου επισκέφτηκαν, για να συναντήσουν τον πρόεδρο του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς.

Μετά τη συνάντηση (βλ. 2η φωτογραφία), ο Σουκρού Κιοσέ, μιλώντας στην τουρκοφυλλάδα της Κομοτηνής «Μπιρλίκ» (12/9/2011), είπε: «Μέσω του εντύπου σας θέλω να καταθέσω την αγάπη και τον σεβασμό μας σε όλους τους ομογενείς μας στη Δυτική Θράκη… Όπως ξέρετε, χτες πήγαμε και είδαμε τους αγώνες πάλης στο Αλάντεπε. Είδαμε εκεί την ομορφιά της ενότητας. Σήμερα πραγματοποιήσαμε εδώ κάποιες επισκέψεις με πρώτη στον πρόξενο της Tουρκίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς…Ήταν μια πολύ αποδοτική επίσκεψη. Τώρα επισκεφτήκαμε τον πρόεδρο του κόμματος DEB κύριο Μουσταφά Αλή Τσαβούς. Πραγματοποιούμε αυτές τις συναντήσεις, καθώς ως νεοεκλεγείσα διοίκηση στοχεύουμε με τις επισκέψεις αλληλεγγύης και γνωριμίας μας στο να γνωρίσουμε από κοντά ο ένας τον άλλον. Στοχεύουμε επίσης αυτές οι επισκέψεις μας να πραγματοποιούνται σε πιο συχνά διαστήματα. Διότι όσο πιο συχνές οι επισκέψεις, όσο περισσότερα τα πήγαινε-έλα, τόσο πιο καλά θα γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον και θα μοιραζόμαστε τα προβλήματα… Έτσι παράγουμε λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Πάντα πιστεύω πως η κοινή λογική είναι ό,τι καλύτερο. Υπό αυτή την έννοια οι διαβουλεύσεις είναι ανάγκη να συνεχιστούν…».

Εμείς για την ιστορία, να σας θυμίσουμε – για μια ακόμη φορά – ότι ο BTTDD είναι ένας σύλλογος με πολλαπλώς σεσημασμένη προκλητικά αλυτρωτική και άκρως ανθελληνική δράση, αφού δραστηριοποιείται διεθνώς (όπως και το…δίδυμο αδελφάκι του, η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης») με στόχο τη συκοφάντηση της Ελλάδας ως ανελεύθερης χώρας που καταπιέζει τα δικαιώματα της «τουρκικής μειονότητας» (όπως την αποκαλεί) στην ελληνική Θράκη. Καθημερινά σε χρήση είναι άλλωστε από τις φασιστικές αυτές τουρκο-οργανώσεις και η χρήση της περίφημης σημαίας της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» (του κρατιδίου δηλαδή που οραματίζονται – δίκην τουρκικού προτεκτοράτου – όλα αυτά τα υστερικώς αλυχτούντα κοπρόσκυλα), την οποία βλέπετε μάλιστα και σε εκδήλωση του BTTDD Προύσας του εριτίμου κυρίου Κιοσέ (3η φωτογραφία) (κάπως έτσι προφανώς εννοεί την… αλληλεγγύη και τη γνωριμία). Το θέμα όμως δεν είναι τόσο η δράση αυτών των (παχυλά επιδοτούμενων από την τουρκική κυβέρνηση) σωματείων, όσο βεβαίως η πλήρης έλλειψη οποιασδήποτε αντίδρασης από ελληνικής πλευράς. Και δεν εννοούμε ασφαλώς την απόπειρα αντίκρουσης όλης αυτής της καταιγιστικής τουρκικής δραστηριότητας στα διεθνή φόρα (ε, καλά, δεν είμαστε και τόσο…αιθεροβάμονες).
Πώς μπορούν όμως όλα αυτά τα ατέλειωτα κοπάδια των πρακτόρων να μπαινοβγαίνουν καθημερινά στη Θράκη, υποθάλποντας το φυλετικό μίσος και τον διχασμό και υπονομεύοντας την ελληνική έννομη τάξη και εθνική κυριαρχία, χωρίς τουλάχιστον μία βίζα ποτέ να αφαιρεθεί, μία έστω επίσημη αντίδραση να σημειωθεί, κάποιος επίσημος τοπικός «φορέας» να βγει για λίγο από τον βαθύ του λήθαργο; Πολύ χειρότερα πραγματικά από ξέφραγο αμπέλι – και κάποια στιγμή θα κληθούμε δυστυχώς όλα αυτά να τα πληρώσουμε. Να πληρώσουμε τους καρπούς της ενδοτικότητας, της φοβικότητας και της βλακείας…

proxeneio-stop.org