Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Η συνεδρίαση της Εθνομηδενιστικής Διεθνούς, άρχεται.

Πέμπτη έρχεται στην Αθήνα ο Δημήτρης Χριστόφιας για το ραντεβού του με τον Γιώργο Παπανδρέου. Η συνεδρίαση της Εθνομηδενιστικής Διεθνούς, άρχεται. Αθήνα και Κύπρος, με τις ίδιες απόψεις, με ενδοτική διάθεση, έχουν πλάνα: θα μιλήσουν για ενέργεια. Και στη μέση, το Ισραήλ. Μπουκώστε τους υπηκόους με χρήμα και προοπτικές «ανάπτυξης» και ξεχνούν τα πάντα. Όπως τους έκανε στην Ελλάδα ο Σημίτης να ξεχάσουν Ίμια και Οτσαλάν... Σα να μη συνέβησαν ποτέ!
Λοιπόν: στο τραπέζι θα πέσει το θέμα της συμφωνίας για καθορισμό της ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών...
 Σχιζοφρένεια, αν το σκεφτεί κανείς να καθορίζεται η ΑΟΖ μεταξύ δύο Ελλάδων... Όμως, όπως λέει ο κυπριακός Τύπος, η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για μια τέτοια συμφωνία, ακόμα... Οπότε, ενόψει των πιέσεων Ισραήλ & ΗΠΑ και εβραϊκού λόμπι, θα συζητηθεί η σύνταξη ενός ενιαίου ενεργειακού δόγματος. Τα λεφτά και οι «επενδυτές», δεν μπορούν να περιμένουν. Βιάζονται και άλλωστε η Κύπρος έχει δεσμευτεί... Εξάλλου, οι συμφωνίες του Χριστόφια με τους εβραίους, είχαν τη στήριξη της Αθήνας (και της Ουάσινγκτον).

Προσέξτε τώρα: ο Δημήτρης Χριστόφιας πάει το Μάρτιο στο Ισραήλ. Ήταν να γίνει νωρίτερα, αλλά, πολύς ο θόρυβος και είχαμε αναβολές. Φυσικό αέριο, είναι η ατζέντα. Λεβιάθαν... Και όλα αυτά, ενώ η Άγκυρα ετοιμάζεται, σε συνεννόηση με το Λίβανο και τη Συρία, οι κυβερνήσεις των οποίων δεν θέλουν ούτε να ακούν για Χριστόφια, να μπλοκάρει τις συμφωνίες τη Ιερουσαλήμ με τη Λευκωσία.