Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Οδηγούμαστε προς την κοσσοβοποίηση της Ελλάδος.

Η λέξη Κόσσοβο τελικά έγινε ένας λεκτικός όρος που αποποιούμαστε και φοβόμαστε οτι θα συμβεί με μαθηματική ακρίβεια εντός του ελλαδικού χώρου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένας όρος που λίγοι Έλληνες έχουμε κατανοήσει και μας τρομάζει με τις συνέπειες του πολέμου το 1991-1999 στην Γιουγκοσλαβία. Δεν διαδραματίστηκε αυτός ο πόλεμος μακριά απο εμάς, αλλα στην γείτονα χώρα, λίγα χιλιόμετρα απο την Αθήνα σε ορθόδοξα αδέλφια και σε ανθρώπους που δεν ξεχωρίζουν σε τίποτα απο εμάς. Ειδικά στις μέρες μας με τα γεγονότα να συνθέτουν το παζλ αυτής της απειλής , στρουθοκαμηλίζουμε, αδιαφορούμε για το άμμεσο μέλλον μας.
Έχουμε σχεδόν παράλληλη ιστορία κατα τους νεότερους χρόνους με τους γείτονες Σέρβους, οπου και αυτοί εκδιώχθηκαν, σφαγιάστηκαν και πέρασαν απο ένα ανήλεο τουρκικό ζυγό με πολλές γενοκτονίες.

Είμαστε και εμείς όπως και αυτοί το κόκκινο πανί της νέας τάξης πραγμάτων και αυτο επειδή γεννηθήκαμε για να πεθάνουμε ορθόδοξοι χριστιανοί! Μια νέα τάξη οχι τόσο νέα αλλα παλαιά, όσο και οι επιδιώξεις των συμφερόντων που την ευαγγελίζουν οι γνωστές σε όλους σκοτεινές και αντίχριστες δυνάμεις.

Αυτό ακριβώς που κυοφορείται στις μέρες μας στον ελλαδικό χώρο, το παλλιροϊκό κυμα  της ισλαμοποίησης των ελληνικών ιερών χωμάτων, έχει τελικά προηγούμενο και διαδραματίστηκε στην Σερβία απο το 1865 εως το 1991.

Οι στατιστικές μελέτες και απογραφές μεταξύ μουσουλμάνων και Σέρβων δείχνουν την διάβρωση και αποδόμηση του σερβικού πληθυσμού.
Η απογραφή του 65’ δείχνει 49% Σέρβους και 30% μουσουλμάνους και λοιπούς Κροάτες με την κυριότητα των εδαφών να κατέχετε απο Σέρβους
Η πλυθησμιακη εκρηξη των μουσουλμανων λαμβανει χωρα απο εσωτερικη κυριως βοηθεια το 1960-1980 οταν ο Τίτο τους ανακυρηξε ως λαό και έθνος(1967)

Μην ξεχνάμε οτι μουσουλμανισμός είναι θρησκεία και όχι έθνος η λαός.

Έτσι η απογραφή του 1981 φέρνει τους Σέρβους στο δραματικό 30% με τους μουσουλμάνους στο 43%, και τους Κροάτες 15%.
Στην απογραφή του 1991 ερχεται και το τελικό χτύπημα με τους μουσουλμάνους στο 44% και τους Σέρβους στο 29% .

Με αυτην την σύνθεση έρχεται το συνήθες παιχνίδι των αναγνωρίσεων, οπου διάφορα κράτη της υφηλίου χωρίς έμπρακτες ιστορικές αποδείξεις αναγνωρίζουν με το έτσι θέλω την καινούρια πολυπολιτισμικότητα της νέας εποχής με οτι αυτο συνεπάγεται.

Συνεχίζουν με διώξεις των Σέρβων απο τα εδάφη τους με σφαγές, λεηλασίες βιασμούς , καταστροφή ναών και μοναστηριών, αρπαγές περιουσιών, και αποτρόπαιες ανορθόδοξες πράξεις. Συγκροτείται ο παράνομος στρατος U.C.K, K.L.A απο Αλβανούς και με μουτζαχεντίν απο τα βάθη της Τουρκίας για να αφανίσουν σε ένα ακύρηχτο πόλεμο, κυριολεκτικά τον ορθόδοξο σερβικό λαό.
Οι Σέρβοι εγκαταλείπουν εκτάσεις γόνιμης γης και βιομηχανικής ανάπτυξης φτάνοντας στην σημερινή κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε .

Στην Ελλάδα τώρα, βρισκόμαστε υπο την απειλή μιας νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας οπου για να επιτευχθεί πρέπει η Ελλάδα να γίνει Κόσσοβο! Δούρειος ίππος της αυτοκρατορίας αυτής, οι λαθρομετανάστες να αποτελούν την κύρια πηγή για τον διαμελισμό του πληθυσμού των Ελλήνων.

Παράλληλη βοήθεια επεκτατισμού των λαθρομεταναστών ο οικονομικός αποκλεισμός του ελλαδικού χώρου.
Ενα πογκρόμ σε ελληνικές βιομηχανίες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, με τάσεις φυγής των εργαζομένων στο εξωτερικό.
Το σχέδιο αποδημήσεως συνεχίζεται, με ραγδαία αύξηση και εισροή μουσουλμάνων, εγκαθιστώντας τους σε χωριά και πόλεις, αποκτώντας νομικά, εργασιακά ακόμα και εκλογικά δικαιώματα!
Υπόδειξη και εγκατάσταση των μουσουλμάνων με την δημιουργία γκέτων σε χώρους της Αθήνας.
Σταδιακή διάλυση και αποσύνθεση των ενόπλων δυνάμεων και της ελληνικής αστυνομίας με τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας .
Διεστράβλωση της ιστορίας και αποχριστιανοποίηση του ελληνικού έθνους.
Τέλος την διάλυση του δημόσιου τομέα που αποτελεί και την ραχοκοκαλιά των ελληνικών συμφερόντων σε όλη την υφήλιο.

Αδέρφια μου, ας ευχηθούμε αυτό το σχέδιο της κοσσοβοποίησης να μην ολοκληρωθεί αυτήν την φορά, εφόσον δεν είναι αργά, είναι στο χέρι μας να μην γίνουμε συνένοχοι στην αποτρόπαια αυτή πράξη…