Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η Δικαιοσύνη όχι απλώς κοιμάται, αλλά "ροχαλίζει"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι λέγει ο θυμόσοφος λαός μας! Και καθώς φαίνεται η λαίκή μούσα είναι αλάθητη! Είναι αλάθητη, επειδή πηγάζει από τα βάθη των αιώνων. Είναι το καταστάλλαγμα της διαχρονικής κοινωνικής εμπειρίας. Ας έλθουμε τώρα στα δικά μας. Τόσο στον πολιτικό, κυρίως στον Κυβερνητικό, όσο και στον δημοσιογραφικό χώρο άρχισαν οι γκρίνιες! Υπουργοί βάλλουν εναντίον Υπουργών, Συμπολίτευση καί Αντιπολίτευση αλληλοϋβρίζονται, αλλά καί αλληλο-καλύπτονται. "Μαζί τά τρώγανε, μαζί τά φάγανε", βλέπετε! Ο ένας "κρατάει"¨τόν άλλο, γι αυτό καί ο ένας "καλύπτει" τον άλλο! "Κόρακας κοράκου μάτι δέν βγάζει", ο Ελληνικός Λαός όμως στενάζει! Και η Δικαιοσύνη όχι απλώς κοιμάται, αλλά "ροχαλίζει"!
_______Αποτέλεσμα αυτής της φαγωμάρας είναι τα παρακάτω video, των οποίων το περιεχόμενο δεν υιοθετούμε! Από την ώρα, που αποδείχθηκε περίτρανα η συμπαιγνία μεταξύ της Τρόϊκας και του Υπουργού Οικονομικών στο ζήτημα της πωλήσεως μέρους της ελληνικής γής για να εξοικονομηθούν τά 50 δισ. € δεν τρέφουμε πλέον καμμιά εκτίμηση πρός τόν Υπουργό κ. Παπακωνσταντίνου! Παρά ταύτα ούτε το υβρεολόγιο ένός δημοσιογράφου μπορούμε να υιοθετήσουμε, ούτε τις "μούντζες", τις οποίες θα δείτε στα Video, τα οποία σας παρουσιάζουμε σήμερα. Ο δημοσιογράφος κ. Χίος με σκληρή γλώσσα επιτίθεται κατά του Υπουργού των Οικονομικών και κατά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου επί τού Τύπου κ. Πεταλωτή. Αλλά πρέπει να τα δείτε όλοι, για να κατανοήσετε το βάθος της κρίσεως, στην οποία έχει βυθισθή η ταλαίπωρη Πατρίδα μας. Τίποτε άλλο! Καιρός για κλάμματα, αγαπητοί!
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 23 Φεβρουαρίου 2010

ΣΗΜ. Επειδή πλησιάζουμε ολοταχώς στην περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, κατά την διάρκεια της οποίας και οφείλω καί επιθυμώ να αφοσιωθώ στα πνευματικά μου καθήκοντα, πυκνώνω τώρα τά μαχητικά σημειώματά μου, τα οποία αναφέρονται στην σύγχρονη μουντή επικαιρότητα. 'Καιρός του σιγάν και καιρός του λαλείν"! Δικαιούμαι να έχω και εγω μια περίοδο περισσυλογής, μια περίοδο σιωπής! Θα τα καταφέρω, άραγε; Θα δούμε.