Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Εβραίοι και Νεοταξίτες «τζογάρουν» την Ελλάδα .

Ποιοι είναι όλοι αυτοί που μας έριξαν στην αγκαλιά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου; Όταν στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, ο χρηματοπιστωτικός κολοσσός Goldman Sachs Group Inc. προέβλεπε μέσω του επικεφαλής των Ευρωπαίων αναλυτών του, Erik Nielsen, ότι η Ελλάδα θα προσέφευγε στο ΔΝΤ, λίγοι την ψυλλιάστηκαν τη δουλειά.
Ένα σχόλιό του όμως, αποκάλυπτε το τι μέλλει γενέσθαι: «Άλλες χώρες της ΕΕ θα μπορούσαν να παράσχουν κάποια συγχρηματοδότηση, όπως έκαναν και με χώρες της ΕΕ που είναι εκτός ευρωζώνης, αλλά αυτό θα ήταν δευτερεύον». Η συμπόρευση ΔΝΤ και Goldman Sachs, είναι εξόφθαλμη. Ο οικονομικός αναλυτής Max Keiser, επί 25 χρόνια χρηματιστής στη Γουόλ Στριτ και παρουσιαστής σήμερα οικονομικών εκπομπών στο BBC, στο Al Jazeera και στο δίκτυο Russia Today, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση στη χώρα μας, μιλάει για «οικονομική μαφία και τρομοκράτες»
που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή και ζητά τη σύλληψη των τραπεζιτών της Goldman Sachs, ενθαρρύνοντας τους Έλληνες να προχωρήσουν σε δημοψήφισμα για την έλευση στην Αθήνα του ΔΝΤ.
Δείτε τι λέει: «Η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να συλλάβει τους τραπεζίτες της Goldman Sachs αμέσως και όλους αυτούς που ενεπλάκησαν στο "μαγείρεμα" των ελληνικών οικονομικών στοιχείων το 2000, όταν γίνατε μέλη της ευρωζώνης. Το επόμενο βήμα είναι να εθνικοποιήσετε τις τράπεζες, όπως έκανε η Σουηδία το 1993. Το ΔΝΤ είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε. Θα χάσετε την κυριαρχία σας. Εξασκεί τρομοκρατία. Θα βιαστείτε με τέτοιο τρόπο, που θα είναι ο χειρότερος πόνος που αισθανθήκατε ποτέ. Αν κάποιος κάψει το σπίτι σας για να σας πουλήσει κάρβουνο, θα το θεωρήσετε λογικό; Είναι ακριβώς αυτό που έκανε η Goldman Sachs στην ελληνική οικονομία... Το ΔΝΤ λέει ότι μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα. Τα κερδοσκοπικά κεφάλαια της Γουόλ Στριτ επιτίθενται στην ελληνική αγορά ομολόγων έτσι ώστε η ελληνική οικονομία να καταρρεύσει. Και το κάνουν αυτό για έναν απλό λόγο: να υποχρεώσουν τους Έλληνες να ζητήσουν τη βοήθεια του ΔΝΤ. Το ΔΝΤ θα πει, εμείς ήρθαμε γιατί ζητήσατε τη βοήθειά μας. Οι τραπεζίτες της Γουόλ Στριτ εργάζονται σε στενή συνεργασία με το ΔΝΤ. Είναι μια οικονομική μαφία και τα κερδοσκοπικά κεφάλαια είναι οι δολοφόνοι».

Goldman Sachs: ποιοι είναι αυτοί;
Για να δούμε τους κυρίαρχους τραπεζίτες. Η Goldman Sachs Group, Inc. (ειρωνικά προσφωνείται στις ΗΠΑ "Government Sachs", καθώς στην ουσία... χρηματοδοτείται από τον ομοσπονδιακό κορβανά, κάτι που ο Ομπάμα συνεχίζει) ιδρύθηκε το 1869 στη Νέα Υόρκη, από τον Marcus Goldman, έναν Γερμανοεβραίο μετανάστη, βοηθούμενο από τον γαμπρό του Samuel Sachs. Στο κραχ του 1929, γλίτωσε την τελευταία στιγμή την πτώχευση.

Όλοι όσοι «σήκωσαν» από τότε την εταιρεία, ήταν Εβραίοι: ο Sidney Weinberg την ανέλαβε τη δεκαετία του '30 και του '40 (διετέλεσε βοηθός προέδρου και αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Πολεμικής Παραγωγής των ΗΠΑ την περίοδο 1942-45!), ο Gus Levy τη δεκαετία του '50 και του '60 έκανε τη διαφορά, ο John Weinberg αργότερα... Ακολούθησε ο Stephen Friedman, ο οποίος σημειωτέον διετέλεσε και σύμβουλος αντικατασκοπίας του Τζορτζ Μπους την περίοδο 2005-2009, προεδρεύοντας μάλιστα του σχετικού συμβουλίου!

Η εταιρεία Goldman Sachs αποτελεί πλέον ένα χρηματοπιστωτικό κολοσσό (μετατράπηκε πλέον σε εμπορική τράπεζα), με γραφεία σε όλα τα μεγάλα οικονομικά και χρηματιστηριακά κέντρα του πλανήτη. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρείες, τράπεζες, κυβερνήσεις και εύπορους ιδιώτες, διαχειριζόμενη πολλές φορές την περιουσία τους. Μόνο το 2005, είχε κέρδη 25 δις δολαρίων.

Το αγαπημένο παιδί της αριστεράς
Ξέρετε ποια είναι η αγαπημένη τράπεζα της αριστεράς; Η Goldman Sachs, το άθλιο αυτό σύμβολο του νεοφιλελευθερισμού και της ηθικής διαφθοράς, αλλά και ο πυλώνας της προσπάθειας εγκαθίδρυσης της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Σύμφωνα με πηγές της αμερικανικής Δεξιάς, το προσωπικό στα υψηλά κλιμάκια του χρηματοπιστωτικού κολοσσού, αποτελείται από πρόσωπα που επί χρόνια τώρα, ευνοούν και προωθούν αριστερές πολιτικές. Χώρες όπως η «σοβιετική» (ελέω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) Ελλάδα, με οικονομία που ελέγχεται από το κράτος και τους διεφθαρμένους εργατοπατέρες, αποτελούν τους «αγαπημένους» πελάτες της. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός αλλά μόνο κυβερνήσεις, τα στελέχη των οποίων εξαγοράζονται πολύ εύκολα.

Κοιτάξτε απλά ποιους χρηματοδοτεί η Goldman Sachs και θα καταλάβετε που το πάει: Wildlife Conservation Society (36.770.000 δολάρια από το 2004), United Nations Association of the USA (1.000.000 από το 2002), Planned Parenthood (650.200 δολάρια από το 2003), Brookings Institution (175.000 δολάρια από το 2003), William J. Clinton Foundation (167.300 δολάρια από το 2007), μεταξύ άλλων πολύ «προοδευτικών» και νεοφιλελεύθερων καθεστωτικών ιδρυμάτων. Σαν στο σπίτι τους οι τραπεζίτες με όλο το προαναφερθέν σκυλολόι.

Στις τελευταίες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, υψηλόβαθμοι υπάλληλοι της Goldman Sachs συνεισέφεραν στην εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα, ποσόν της τάξης των 995.000 δολαρίων, καθιστώντας την εταιρεία τους τον σημαντικότερο χρηματοδότη του υποψηφίου τότε και νυν Προέδρου, από τον ιδιωτικό τομέα. Στον τωρινό εκλογικό κύκλο, η εταιρεία έχει συνεισφέρει μέχρι στιγμής σε υποψηφίους ποσό της τάξης των 694.000 δολαρίων, με το 70% των χρημάτων να έχει κατευθυνθεί σε φιλελεύθερους υποψήφιους του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ένας εξ αυτών, είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Κλίντον, Robert Rubin. Τώρα: ο William C. Dudley, Πρόεδρος της Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης, ήταν υψηλό διευθυντικό στέλεχος της Goldman. Ο Gary Gensler, πρόεδρος της Commodity Futures Trading Commission, ήταν επίσης στέλεχος της Goldman επί 18 χρόνια. Ο Philip Murphy, που ο Ομπάμα τοποθέτησε πρέσβη στη Γερμανία, είναι πρώην στέλεχος και αυτός της Goldman. Η Diana Farrell, υποδιευθύντρια του National Economic Council και αυτή το ίδιο. Και πολλοί άλλοι...

Όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας αξιοποιήθηκαν από τον Μπαράκ Ομπάμα, τον υποστηρικτή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Για να μην αναφερθούμε στις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Ομπάμα, σχεδιασμένες έτσι ώστε να διαφυλάσσουν τα συμφέροντα του εβραϊκού κεφαλαίου, που μπορεί ενίοτε να τα κάνει μούσκεμα, όμως κερδίζει τελικά και από αυτό! Να ‘ναι καλά οι Αμερικανοί φορολογούμενοι!

Απάτες, απάτες και απάτες
Μάλιστα, την ώρα που η Goldman Sachs στέκει κατηγορούμενη για απάτη ενώπιον της Επιτροπής Χρηματιστηρίων και Συναλλαγών (πόνταρε στην πρόβλεψη για κατάρρευση της αγοράς ακινήτων, εναντίον μάλιστα επενδύσεων που πωλούσε στους πελάτες της, με αποτέλεσμα αυτοί να χάσουν πολλά χρήματα-μια ιδέα του Fabrice Tourre, αντιπροέδρου της εταιρείας), με τους δικηγόρους της να προσπαθούν να πετύχουν «συμφωνία» με τις διωκτικές αρχές, ο επικεφαλής της εταιρείας, ο μισητός Αμερικανοεβραίος Lloyd Blankfein, επισκέφθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα το Λευκό Οίκο, τουλάχιστον τέσσερις φορές. Ο τύπος αυτός, σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα «The Sunday Times of London», είχε δηλώσει το αμίμητο «ξέρω ότι θα έκοβα τις φλέβες μου και οι άνθρωποι θα ζητωκραύγαζαν». Από την άλλη, ο γνωστός αρθρογράφος της προαναφερόμενης εφημερίδας Τάκης Θεοδωρακόπουλος, έγραφε στο ηλεκτρονικό του περιοδικό Takis Magazine (Takismag.com), ότι «η εβραϊκή Goldman Sachs μετέτρεψε τους Έλληνες σε απατεώνες» («Jewish Goldman Sachs Turned The Greeks Into Crooks»). Μάλιστα, γράφει ότι «εφηύρε μια συναλλαγή που βοήθησε τους Έλληνες να αποκρύψουν δις σε χρέος προϋπολογισμού από τους επιτηρητές, μετά χρέωσαν τους Έλληνες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ επειδή τους βοήθησαν να κρύψουν τα χρέη». Η κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη, αγόρασε τα «τοξικά» CDS της Goldman...

Η εταιρεία αυτή, ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος παγκοσμίως του εβραϊκού παρασιτικού καπιταλισμού (το αδερφάκι, η Lehman Brothers, μας τελείωσε), που κερδίζει υπέρογκα ποσά και υποχρεώνει τους φορολογούμενους να «καλύπτουν» τις όποιες «απώλειές» της, είναι, λένε Αμερικανοί πολιτικοί παρατηρητές, φυσικός σύμμαχος της αμερικανικής (και όχι μόνο) αριστεράς και των φιλελευθέρων (στις ΗΠΑ, φιλελεύθεροι = αριστεροί).

Χριστόφορος Πετρίδης