Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Μήνυσαν Μητροπολίτη γιατί καταδίκασε την Ομοφυλοφιλία!

Τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ μήνυσαν ομοφυλοφιλικά σωματεία και το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι επειδή υπογράμμισε το αυτονόητο για κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό, ότι δηλαδή η Εκκλησία μας καταδικάζει την ομοφυλοφιλία και εκλαμβάνει αυτή ως βαρύτατη ψυχική ασθένεια! Στην προσπάθεια τους μάλιστα οι μηνυτές να επιβάλλουν το ανώμαλο ως ομαλό στην κοινωνία μας και το αφύσικο ως φυσικό κατηγορούν τον Μητροπολίτη για ρατσισμό!!! Πως καλοί μου χριστιανοί θα χαρακτηρίζατε έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να φάει από τη μύτη αντί του στόματος; Πως θα χαρακτηρίζατε έναν άνθρωπο που θα προσπαθούσε να πιεί νερό από το αυτί; Όλοι ανεξαιρέτως θα τον λέγατε ψυχασθενή, ακόμη και οι ίδιοι οι μηνυτές! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την ομοφυλοφιλία... Μάλιστα στην Αγία Γραφή και συγκεκριμένα στο βιβλίο του Λευιτικού παρουσιάζεται λεπτομερώς τούτη η ασθένεια και τα συμπτώματά της και καταλογίζεται ως μη αρεστή στον τριαδικό Θεό.
Η ανθρωπότητα μάλιστα πορεύτηκε επί σειρά αιώνων μ’ αυτό ακριβώς το αξίωμα, το οποίο αποτελούσε στοιχείο βασικό στο λειτουργικό νόμο του Δημιουργού Θεού.
 Τα πρόσωπα τώρα, που λόγω του μισόκαλου και μιαρού Σατάν παγιδεύονταν σ’ αυτή την ασθένεια και αιχμαλωτίζονταν, η Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία μας τα αγκάλιαζε, όπως αγκαλιάζει κάθε αμαρτωλό και προσέφερε και προσφέρει ως σήμερα, όπως και σ’ όλους αυτούς που παρεκκλίνουν του λειτουργικού πλαισίου του Θεού τα ανάλογα φάρμακα και τις ιαματικές θεραπείες αποκατάστασης από τη νόσο. Ίσως, λόγω της επιδημικής μορφής που αυτή έχει λάβει σήμερα με τη συμβολή των κύκλων του μυστηρίου της ανομίας τούτη η φοβερή ασθένεια, ανάλογη σε διάσταση με αυτή των Σοδόμων και Γομόρρων, η Εκκλησία θα έπρεπε να προχωρήσει στη δημιουργία Ιδρύματος Αποκατάστασης προσβληθέντων ατόμων από την μιαρή ψυχασθένεια της ομοφυλοφιλίας.

Δυστυχώς, όμως στη σύγχρονη εποχή που ζούμε κάθε μορφή ανωμαλίας επιχειρείται να αποκτήσει νομική υπόσταση και να παρουσιασθεί ως δήθεν διαφορετικότητα!!! Έτσι, ο φόνος δια της εκτρώσεως νομιμοποιήθηκε, η πορνεία κατέστη διαφημιζόμενη και ανακηρύχθηκε ως επάγγελμα, η κλοπή αναδείχθηκε σε νόμιμη προσφορά (μίζα) και η ομοφυλοφιλία διεκδικεί κατά τον αυτό τρόπο ανάλογο μερίδιο με όλα τα ανωτέρω στο βωμό της ανηθικότητας που εντέχνως στήθηκε στην παγκόσμια σκηνή. Και το ανήκουστο είναι πως η πτωχεύσασα παντοιοτρόπως πολιτική εξουσία σε παγκόσμιο επίπεδο επιχειρεί στο όνομα μίας αναξιοκρατικής δημοκρατίας να την επιβάλλει κάνοντας πλύση εγκεφάλου στον άνθρωπο...

Ας μη λησμονούμε όμως, ότι μία εκ των δυναμικών παρεμβάσεων του τριαδικού Θεού στο ιστορικό γίγνεσθαι ήταν αυτή στα Σόδομα και Γόμορρα και προκλήθηκε ακριβώς λόγω της ανηθικότητας και δη της επιδημικής μορφής της ομοφυλοφιλίας. Τούτο διαπιστώνεται από το διάλογο του Λωτ με τους πολίτες της πόλης για τους τρεις απεσταλμένους αγγέλους του Θεού...

Συντάκτης: Δ.ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΪΟΣ 2010

http://www.orthodoxia.gr/