Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Η ΒΑΒΕΛ ΤΟΥ CERN


Τελεσίδικη και μη αναστρέψιμη σύμβαση με την αποτυχία έχουν συνάψει οι ασύνετοι επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών (CERN), οι οποίοι επιχείρησαν να πολυδιαφημίσουν το θεομίσητο και επικίνδυνο πείραμά τους προκειμένου να δικαιολογήσουν τον πακτωλό των δισεκατομμυρίων ευρώ που ξόδεψαν για τo ανόητο σχέδιο τους να φθάσουν δηλαδή στο άβατο του ουρανού και να εξισώσουν τον άνθρωπο με τον Θεό. Μέσα στο πλαίσιο αυτό ερμηνεύεται και η πρόσφατη αλόγιστη εξωστρέφεια των επιστημόνων, οι οποίοι ενόψει των επισήμων εγκαινίων του CERN τον προσεχή Οκτώβριο θέλησαν να προετοιμάσουν τους αρχηγούς των ευρωπαϊκών χωρών για το νέο αίτημα οικονομικής ενίσχυσης τους. Ήδη άρχισε ως ψίθυρος να διατυπώνεται αίτημα χρηματοδότησης της τάξης του 1% του ΑΕΠ ολοκλήρου του πλανήτη!
Μιλάμε δηλαδή για δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ σε μια έρευνα που κάλλιστα θα μπορούσαμε να τιτλοφορήσουμε λαϊκά πως αποσκοπεί στην αναζήτηση μιας «τρύπας στο νερό». Η ευρεία λοιπόν δημοσιότητα που εδόθη σε μια συνηθισμένη για το CERN δοκιμή αποσκοπούσε στην πειθώ των ηγετών όλου του πλανήτη για δήθεν ανακάλυψη νέων δεδομένων σε πηγές ενέργειας... ώστε να εγκρίνουν νέα κονδύλια. Βέβαια ορισμένοι εκ των εμπνευστών του σχεδίου να ανακαλύψουν το πως λειτουργεί ο αόρατος πνευματικός κόσμος όπως ο αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ στοιχηματίζει πως από το σπάταλο πείραμα δεν πρόκειται να ανακαλυφθεί το λεγόμενο σωματίδιο του Θεού ή μποζόνιο του Χίγκς. Το ερώτημα τότε που εύλογα γεννάται έχει να κάνει με την επιμονή των επιστημόνων. Αυτή πάντως δύναται να εξηγηθεί αν ανατρέξει κανείς στις ΗΠΑ και ερευνήσει τη θέση της Ουάσιγκτον επί των παρομοίων πειραμάτων που πραγματοποιήθηκαν πριν από τρεις δεκαετίες.
Τότε θα κατανοήσει πως και εκεί ξοδεύτηκε «πολύ χρήμα για το τίποτε»... Ας πάψει λοιπόν η κοροϊδία.Ο ουρανός άλλωστε διαλαλεί ότι είναι έτοιμος για μάχη και ήδη άγγελοι και ουράνιες δυνάμεις χαλούν τα «καύσιμα» ώστε πάντα να υπάρχει ως σήμερα και θα συνεχίσει να υπάρχει μία δυσκολία. Με «καύσιμα» λοιπόν νοθευμένα και με βασικές μηχανικές βλάβες είναι κάτι παραπάνω από βεβαία η αποτυχία των επιστημόνων του CERN.Αυτή η εξέλιξη καλοί μου άνθρωποι στην ουσία αποδεικνύει την αγάπη και τη φιλευσπλαχνία του Υψίστου για τον άνθρωπο. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα ήταν τραγικά για τον πλανήτη μας.
Αν δεν υπήρχε παρέμβαση του Θεού θα είχαμε φαινόμενο ανάλογο μ’ αυτό της Χιροσίμα, ίσως και σε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως το σύνολο των αμετανόητων και άθεων στην πλειονότητα τους επιστημόνων που ασχολήθηκαν με το παράλογο και επικίνδυνο πείραμα θα αποφύγει την τιμωρία και την οργή του Τριαδικού Θεού. Η ρομφαία του Κυρίου έχει στραφεί εδώ και καιρό εναντίον τους και μόνο που σκέφτηκαν κάτι τέτοιο. Σύντομα λοιπόν θα καταλήξουν στο πύρινο τόξο που ήδη τους σημαδεύει. Ταπεινός γέροντας εκ του Παγγαίου Όρους σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα είπε: «Ο ουρανός είναι αναστατωμένος με τα τερτίπια της ανθρωπότητας. Ο Χριστός μας λυπάται για την πορεία του σημερινού ανθρώπου και διαλαλεί. «Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, Εγώ και το Ω. Θέλω να διαμηνύσω στην ανθρωπότητα να σταματήσει τα ανούσια πειράματα. Έχουν κάνει τον πλανήτη γη άνω κάτω. Το πυρ έρχεται σ’ αυτούς τους αδίστακτους επιστήμονες. Καταντήσατε οι άνθρωποι να λατρεύετε τη σατανολατρεία. Το χρήμα και η ασυδοσία έχει κάνει την ανθρωπότητα να είναι όπως οι πίθηκοι. Η ανωμαλία έχει φέρει αρρώστιες. Διορθωθείτε γιατί ο Πατήρ μου είναι οργισμένος με τον άνθρωπο. Αμήν» Με σαφήνεια ο ταπεινός αυτός ασκητής περίγραψε εν συνεχεία τι μέλλει γενέσθαι για τους επιστήμονες αυτούς. Ο ουρανός έθεσε πολλά εμπόδια στους εραστές του «θεού» της καταστροφής (Σίβα) που φρόντισαν να βάλλουν το άγαλμά του στον προαύλιο χώρο του CERN προκειμένου να σταματήσουν να πραγματοποιήσουν το καταστροφικό για την ατμόσφαιρα και τον πλανήτη πείραμα.
Παρόλα αυτά εκείνοι ως τυφλά όργανα του αρχέκακου όφεως επέμεναν και επιμένουν να προκαλούν ανοικτά τον Παντοκράτορα. Με τη στάση τους κήρυξαν ανοικτό πόλεμο με τον ουρανό. Αγγελικές δυνάμεις όμως κατ’ εντολή του Πολυεύσπλαχνου Κυρίου συνέβαλαν ουσιαστικά ώστε να αποφευχθεί το μεγάλο πλήγμα για την ανθρωπότητα που θα επέφερε η ασυδοσία μιας ομάδας άθεων. Το πείραμα λοιπόν παρά τις πολυδιαφημιζόμενες διακηρύξεις των εμπνευστών του δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί γιατί ο Θεός έλαβε τα μέτρα Του. Κι ας λένε αυτοί ότι θέλουν. Μια προσεκτική ανάγνωση σ’ αυτά που γράφουν και δηλώνουν αρκεί για να πεισθεί κάποιος για τις πραγματικές επιδιώξεις τους... Εύλογα κάποιοι μέσα στο πλαίσιο της αμφισβήτησης των ανωτέρω απόψεων και θέσεων και αναμασώντας τη γνωστή καραμέλα θα ρωτήσουν για το αν ο Θεός αντιτίθεται στην επιστημονική έρευνα και κατ’ επέκταση αυτού εάν η Ορθόδοξη Εκκλησία αλλάζει τις θέσεις της περί της έρευνας; Καλοί μου άνθρωποι στην Αγία Γραφή ευθαρσώς και με σαφήνεια παρουσιάζονται οι εντολές του Θεού και τα όρια που Εκείνος έθεσε στο πιο τέλειο δημιούργημα Του, τον άνθρωπο. Η εν λόγω έρευνα λοιπόν παρομοιάζεται με τον απαγορευμένο καρπό του Παραδείσου, τον οποίο έφαγαν οι Πρωτόπλαστοι πέφτοντας στην παγίδα του Σατανά πιστεύοντας πως έτσι θα γίνουν ίσοι με τον Παντοκράτορα.Οι αδίστακτοι αυτοί επιστήμονες τώρα θέλουν όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν να φθάσουν από άλλο δρόμο εκεί που φθάνουν μόνο οι άγιοι. Θέλουν χωρίς τα απαραίτητα εφόδια που στην περίπτωσή μας είναι οι καρποί του Αγίου Πνεύματος να δουν τη Βασιλεία των ουρανών και να εισχωρήσουν στο άβατο του Παντοκράτορα. Για συμμαζευτείτε λοιπόν και σταματήστε και πάψτε να πολεμάτε το Θεό. Θα σας κάψει αν συνεχίσετε να επιμένετε. Δεν βλέπετε ότι οι ουράνιες δυνάμεις χαλούν ότι κάνετε; Ήδη μια γεύση πήρατε από τη πρόσφατη δοκιμή σας. Αλλά η ιδιοτέλεια και ο πακτωλός χρημάτων σας αποξενώνει από την αρετή της ειλικρίνειας και της αλήθειας. Ανατρέξτε στον Άγιο Προφήτη και βασιλιά Δαυίδ και στο ψαλμό 106 για να μάθετε τι έπαθαν όμοιοι με εσάς ίσως και πιο προχωρημένοι επιστήμονες όταν επιχείρησαν να εξισωθούν με το Θεό και να εισχωρήσουν στο άβατο πριν από πολλά χρόνια...
Τα κύματα τότε άρχιζαν από την άβυσσο και έφθαναν μέχρι και τον ουρανό επιφέροντας τον αβυσσαλέο θάνατο. Και η ... σοφία τους κατεπόθη...Αλλάξτε αμέσως πορεία και κάντε κάτι χρήσιμο για την ανθρωπότητα για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Είναι καιρός να καταλάβετε όλοι –ήδη κάποιοι το συνειδητοποιούν (βλ. χθεσινές μασημένες δηλώσεις περί αποτυχίας)- πως δεν πρόκειται να βάλετε το «όχημα» σας σε εφαρμογή γιατί έχει ατέλειες σοβαρές, αφού είναι ντυμένο με την υπεροψία και τον εγωκεντρισμό. Άλλωστε εσείς οι επιστήμονες ξέρετε καλά τι θα γίνει αν αυτό που επί σειρά ετών κατασκευάσατε καταστραφεί... Γνωρίζετε τις τραγικές επιπτώσεις για τον πλανήτη για τις οποίες ήδη κάποιοι συνετοί συνάδελφοί σας έχουν επισήμως χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου και σας προειδοποίησαν. Κοιτάξτε την ατμόσφαιρα πως κατάντησε και αν ο Θεός δεν αγαπούσε τον άνθρωπο η γη θα είχε καταστραφεί. Τρέξτε να δείτε τους παγετώνες για να μπορέσετε να συγκρίνετε. Στον ουράνιο θόλο καλοί μου άνθρωποι δεν μπορεί να φθάσει κανείς δια της πλαγίας οδού. Ένας είναι ο δρόμος και αυτός παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον Πατέρα Παντοκράτορα μέσω της ενανθρωπήσεως του μονογενούς Υιού Του Ιησού Χριστού. Σταματήστε λοιπόν γιατί ο Θεός σας ρίχνει πύρινες φλόγες. Κοιτάξτε να κάνετε ωραία πράγματα για να ανασάνει η ατμόσφαιρα. Τι νομίζετε; Πιστεύετε ότι μπορείτε να φθάσετε στο άβατο του Θεού;
Συντάκτης: Ένας Δούλος Κυρίου Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008