Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


Αντιγράφουν το σχέδιο του Ιμπραήμ το 1821.
Τα «παπαγαλάκια» των διεθνών εμπρηστικών υπηρεσιών, με αιχμή του δόρατος το γνωστό indymedia, ανοικτά και ξεδιάντροπα διακινούν τούτο το απίθανο:«Βολική η ερμηνεία των εμπρηστών. Η εγκατάλειψη της δασοπροστασίας καίει τα δάση»!!! Αν δεν καταλάβατε μας λένε: Δεν υπάρχουν εμπρηστές, αυτό είναι μια ερμηνεία που μας βολεύει. Καιγόμαστε γιατί υπάρχει «εγκατάλειψη της δασοπροστασίας!!! Να, λοιπόν, που τα μεγάλα ιστορικά δράματα, ξεσκεπάζουν τους δοσίλογους και τα πολύχρωμα πρακτοράκια. Πιέζονται τόσο πολύ από τα «αφεντικά» τους και εναγωνίως μοχθούν να τοποθετήσουν την πραγματικότητα με το κεφάλι προς τα κάτω.Και όταν έρχεσαι φυσικά σε τόση κατάφωρη σύγκρουση με τα πράγματα αποκαλύπτεσαι ολοσχερώς…Και γίνεσαι όχι μόνο ορατός, αλλά και καταγέλαστος με το να μοχθείς εναγωνίως να «ασελγήσεις» τόσο κυνικά πάνω στα πράγματα. Ο κόσμος όλος βοά από τις εκατοντάδες μαρτυρίες για οργανωμένο και ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ εμπρηστικό σχέδιο και οι δοσίλογοι της Νέας Τάξης τις γράφουνε (τις μαρτυρίες) στα παλιά τους τα παπούτσια…
Δύσκολα μπορεί να συναντήσεις τόσο κατάφωρη ισοπέδωση των ντοκουμέντων και των μαρτυριών που υπάρχουν για το οργανωμένο εμπρηστικό σχέδιο.Δύσκολα μπορεί να συναντήσεις τόσο βάναυση προσβολή της λογικής και της νοημοσύνης μας. Και όμως τα πρακτοράκια είναι τόσο αδίστακτα και πωρωμένα, όπως τα εγκληματικά αφεντικά τους που μας καίνε.Οι φωτιές, λοιπόν, που ξεσπούν σε πολλαπλά μέτωπα και σε εκατοντάδες εστίες ταυτοχρόνως, σε ορισμένες ώρες (βραδινές), σε δύσβατα δάση, αλλά και σε κατοικημένες περιοχές, ΑΝΑΒΟΥΝ από μόνες τους!!!Τα «παπαγαλάκια» των μυστικών υπηρεσιών πιάνονται από το υπαρκτό γεγονός της πλημμελούς, έστω και ανύπαρκτης, δασοπροστασίας για να συγκαλύψουν τους εμπρηστές και να μεταθέσουν αλλού το πρόβλημα.Φανερός ο στόχος και ο ρόλος τους:Να μείνουν στο απυρόβλητο οι μαφίες των εμπρηστών, τα επιτελικά τους σχέδια και επιλεγμένοι στόχοι τους, καθώς και το πολιτικό τους πρόσωπο και οι μακάβριες στρατηγικές επιδιώξεις τους.
Με πρόσχημα την έλλειψη δασοπροστασίας (προϊόν της ολοκληρωτικής υποταγής της χώρας μας στα πλανητικά κέντρα εξουσίας και η οποία δεν αποτελεί προνόμιο μόνο της Ελλάδας) μεταθέτουν το έγκλημα από τους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ στις συνέπειες της καπιταλιστικής, κερδοσκοπικής αναλγησίας…Το ΠΟΙΟΙ και το ΓΙΑΤΙ βάζουν τις φωτιές ΔΕΝ μας λένε τα «παπαγαλάκια» των μυστικών υπηρεσιών.Αυτό το ΠΟΙΟΙ και το ΓΙΑΤΙ αποτελεί τη «βολική ερμηνεία»!!!Η ουσιαστική ερμηνεία είναι: «Η εγκατάλειψη της δασοπροστασίας»!!!ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:Στρατηγικοί στόχοι: Η εθνική και κοινωνική διάλυση της χώρας μας, ενόψει των στρατηγικών γεωπολιτικών αναδιατάξεων που προωθούν τα επιτελεία της Νέας Τάξης στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή.Μεγάλες, ιστορικές αναδιατάξεις προωθούνται στα Βαλκάνια και Μέση Ανατολή, με μελλοντικές σκοπεύσεις και εναντίον της Ευρώπης γενικότερα…Άμεσοι στόχοι: Η προετοιμασία των κοινωνικών (καταστροφή των όρων ύπαρξης) ΚΑΙ πολιτικών προϋποθέσεων για την υλοποίηση των στρατηγικών στόχων.
Μια Ελλάδα κατεστραμμένη και ακόμα πιο εξαρτημένη από τα υπερεθνικά μονοπώλια (εκεί οδηγεί το ξεκλήρισμα κάθε αγροτικής, κτηνοτροφικής οικονομίας κ.λπ) ΚΑΙ η αποσάθρωση του υπάρχοντος πολιτικού τοπίου σε συνδυασμό με την προτεκταροποίηση των κομμάτων, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ τους «ιμάντες» για την ολοκλήρωση των στρατηγικών στόχων.Ένα από τα όπλα εναντίον της Ελλάδας, μαζί με πολλά άλλα φυσικά (έχουν αναλυθεί) είναι ο εμπρηστικός πόλεμος, το κάψιμο της Ελλάδας. Γι’ αυτό οι εμπρησμοί είναι τόσο οργανωμένοι και με τέτοιο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ σχεδιασμό.ΟΣΟΙ αποκρύπτουν αυτούς τους σχεδιασμούς και δημαγωγούν πάνω στα συμπτώματα της καταστροφής, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ή ασυνείδητα βρίσκονται με το μέρος της Νέας Τάξης, με τα εφιαλτικά ιμπεριαλιστικά σχέδια.Τα πρακτοράκια ξεμπροστιάζονται εύκολα με τις χοντροκομμένες ανοησίες τους.
Αναρτήθηκε από GREECE στις 12:58 πμ