Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ


Παρακλάδι της Σαίεντολογιας παρατηρήθηκε τελευταία με όνομα ‘δρόμος προς την Ευτυχία’ με την ίδια Στρατηγική ,ενάντια σε κάθε Έθνος όπου εδρεύει.
Απαξιώνει και απορρίπτει κάθε γνήσιο στοιχείο όπου θεμελιώνεται μια χωρά ,όπως η Ελλάδα .Νουθετεί μυαλά ανθρώπων επάνω σε ζητήματα θρησκευτικών, δημιουργώντας έτσι μια ιδανική κατά αυτούς θρησκεία. Για να το πραγματοποίηση πρώτα, θα ‘ξεριζώσει’ οποιοδήποτε πολιτισμικό, παραδοσιακό στοιχείο υπάρχει κυρίως όμως επειδή είναι θρησκεία και κατά συνέπεια αίρεση, θα αποσκοπήσει σε μια καινούρια θεωρία θεού και ανθρώπου, απορρίπτοντας οτιδήποτε Ορθόδοξο.
Η οργάνωση έχει προσεγγίσει ήδη μέλη του κοινοβουλίου και του Επιχειρηματικού κύκλου. Ο λόγος απλός ,όπως η Μασονία έτσι και αυτοί, προσελκύουν ανθρώπους που μπορούν να περάσουν μηνύματα απέναντι σε ένα Έθνος.

Υπενθυμίζουμε, ότι όπως σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έτσι και στην Ελλάδα η Ελληνική Δικαιοσύνη (αποφάσεις Πρωτοδ. Αθηνών 7380/96 και Εφετ. Αθηνών 10493/97) έχει αποφανθεί ότι η "Σαηεντολογία" "επιδιώκει σκοπούς ξένους προς την φύση και την έννοια του ανθρώπου ως ελεύθερου όντος".

Η εσκεμμένη πλύση εγκεφάλου από αυτή την Οργάνωση, απομακρύνει τον Ορθόδοξο λαό από τα πιστεύω του, ειδικότερα σε ευαίσθητους πνευματικά ανθρώπους.
Αν καταγγείλετε οποιαδήποτε προσέγγισε από τέτοιες Οργανώσεις στην Εκκλησία της Ελλάδος το μήνυμα που θα λάβετε θα είναι απογοητευτικό. Η Εκκλησία πέραν του χρήματος, δεν ασχολείται με τέτοιου είδους ζητήματα, ούτε προστατεύει αλλά κυρίως δεν ενημερώνει. Σίγουρα έχετε κάνει κίνηση σαν Ιερά Σύνοδο αλλά δέν φτάνεται στα αυτιά του Ελλήνικου λαού.
Διαψεύστε μας.....