Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ


Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΥΡΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ !


Είναι η 18η ημέρα της ισραηλινής επίθεσης κατά του λαού μας και αυτή η επίθεση γίνεται κάθε ημέρα και πιο σφοδρή και ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται. Το Ισραήλ επιμένει σ' αυτή την επίθεση για να εξοντώσει το λαό μας εκεί πέρα», δήλωσε ο Αμπάς κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών της εκτελεστικής επιτροπής της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης της οποίας προΐσταται.



Xωρίς περάσματα και ανοίγματα διαφυγής των αμάχων από την λωρίδα της Γάζας, όλα θυμίζουν ολοκαύτωμα και κτηνωδία των Εβραίων.
Κάλλιστα θα μπορούσαν να ματακινησουν απο τις Παλαιστινιακές πόλεις, πριν την έναρξη των επιχειρήσεων τα γυναικόπαιδα και τους ηλικιωμένους. Δε το έπραξαν διότι επιδιώκουν στην αφάνισει του Παλαιστινιακού λαού. Οι νεκροί ανέρχονται στους 980, από αυτούς 320 παιδιά και 3200 τραυματίες .Απο το 1967 οι Εβραίοι, δεν αρκέστηκαν στην κατοχή των Παλαιστινίων, αλλά συνεχίζουν στην δεύτερη ποιο δραματική φάση. Ούτε το συγκλονιστικό νούμερο των 1000 νεκρών αφυπνίζει τους υπόδουλους Αρχηγούς Κρατών, του Τελ-Αβιβ!
Πόσο άλλο αίμα θέλετε κύριοι, για να αποτινάξετε τον Εβραϊκό ζυγό ; ! ! !