Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Ο "ΚΟΣΜΙΚΟΣ" ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ


Με τον σταυρό της «Παναγίας Παμμακαρίστου» τίμησε τον ελληνικής καταγωγής κοσμοναύτη της Ρωσίας, κ. Θεόδωρο Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλο ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.


Αφήστε το διάστημα κ. Πατριάρχη και προσγειωθείτε στα ύπουλα σχέδια των εχθρών της Ορθοδοξίας. Με τον σημερινό ρυθμό απαξίωσης των ιδεών του έθνους ,τα εθιμοτυπικά γεγονότα της Ελλάδος, την διαστρέβλωση της Ελληνικής γλώσσας, και με την συρρίκνωση που δέχονται τα σύνορα καθημερινά, θα αναρωτιόμαστε ποιοι είμαστε .
Πάρτε θέση τώρα για τις φανερές και κρυφές απειλές της Ορθοδοξίας, τι εννοείται ένωση των εκκλησιών; Τα προβλήματα στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, κατάργηση Θρησκευτικών στα Ελληνικά σχολειά ,παράνομες εκδόσεις βιβλίων κατά της Ορθοδοξίας κ.α .καθώς και το πρόσφατο πρόβλημα μη λειτουργίας των εκκλησιών στην κατεχόμενη Κύπρο. Αν θέλετε, έχετε να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν το μέλλον της Ελλάδος και του Ορθοδόξου λαού, πέραν του διαστήματος! Υπάρχουν άτομα υπεύθυνα που μπορούν να ασχοληθούν σε αυτό τον τομέα.