Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Κ΄ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΣΥΝΕΤΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ


Ερχόμαστε στα επίκαιρα θέματα της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπου τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται ύποπτες ανακατατάξεις προσώπων σε θέσεις κλειδιά, γύρω από την Αρχιεπισκοπή. Η πολιτική της εκκλησίας από παλιότερα παραμένει απαράλλακτη στο να αφοπλίζει σημαντικούς ανθρώπους όπου συμβάλουν στην αναδιοργάνωση και κάθαρση αυτής. Καθώς και σε λαϊκά στελέχη της όπου αντιτίθενται στα διαβρωτικά και βρωμερά σχέδια της σύγχρονης παγκόσμιας τάξης. Περίεργες ενέργειες με πολλά ερωτηματικά.
Ας ξεκινήσουμε από την εκλογή ιερωμένων, Πρωτοσύγκελων γύρω από Αρχιεπισκόπους και ανθρώπους κοντά σε Μητροπολίτες.
Ανακοίνωση Αρχιεπισκοπής. Η επιλογή του π. Γαβριήλ Παπανικολάου για τη νευραλγική θέση του πρωτοσυγκέλλου προκάλεσε συζητήσεις.
Νεαρός κληρικός, με σπουδές στη Θεολογική Σχολή Αθηνών και στο Πατριαρχικό Ινστιτούτο της Γενεύης, υπηρέτησε στη Συνοδική Επιτροπή Διορθοδόξων, ενώ για έξι μήνες εργάστηκε στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Τα προσόντα του παραπάνω πρωτοσύγκελου μήπως σας θυμίζουν επιστήμονα και όχι Ιερωμένο; Εμάς πάντως σίγουρα ναι. Δεν νομίζουμε ότι ο Άγιος Αθανάσιος , Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός χρειαζόταν να σπουδάσει στην Επιτροπή Διορθοδόξων σε συνέδρια Οικουμενιστών και Ινστιτούτα Γενεύης για να πουν το ΟΧΙ στους Παπικούς μέσα από τις ηρωικές Οικουμενικές Συνόδους. Σε σημεία χωρών που εδρεύει η Μασονία και ύποπτες αντιΟρθόδοξες Οργανώσεις. Με τέτοιου επιπέδους μόρφωση αποστασιοποιείται κανείς εύκολα από τους γνωστούς Πατέρες των Οικουμενικών συνόδων και ερχόμαστε ένα βήμα ποιο κοντά στην ενοποίηση όλων των Θρησκειών κάτι που επιδιώκει εδώ και χρόνια ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Δεύτερη και ίσως συγγενική ανακατάταξη από την προαναφερόμενη, η απόλυση από την Νομική Υπηρεσία συμβούλου της Αρχιεπισκοπής του κ.Κονιδάρη.
Από τις υπηρεσίες του όπως τις διατυπώνει η ίδια η Αρχιεπισκοπή καταλαβαίνουμε ότι ήταν άκρως πολύτιμες για τις κρίσιμες ημέρες που διανύει το Έθνος και η Εκκλησία. Διαχειριζόταν γεγονότα που αφορούσαν όπως τις ηλεκτρονικές ταυτότητες, κρίση με το Πατριαρχείο Κων/πόλεως, κάθαρση Εκκλησίας, εξομολόγηση μαθητών στα σχολειά και ότι αφορούσε περί ομοφυλοφιλία και γάμους αυτών.
Από τα λεγόμενα της ίδιας της Αρχιεπισκοπής, συμπεραίνουμε πόσο καταλυτικός ήταν ο ρόλος του στο να διασφαλίσει την έκδοση υγιών ταυτοτήτων χωρίς ΕΚΑΜ και γραμμωτούς κώδικες 666. Να είστε σίγουροι ότι με τον αγώνα του ο κάθε άνθρωπος σε θέσεις κλειδιά εμποδίζει και καθυστερεί τα Εβραϊκά καλυμμένα σχέδια υποδούλωσης ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Ερχόμαστε στην συνεχιζόμενη αντιπαράθεση Εκκλησίας Ελλάδος με το Πατριαρχείο Κων/πόλεως. Αυτή η αιώνια θα την λέγαμε εμείς αντίδραση είναι αποτέλεσμα τον πιέσεων από τον Οικουμενικό Πατριάρχη να δεχτεί η Ελλάδα ένα θρησκευτικό καθεστώς προερχόμενο από το Βατικανό, απορρίπτοντας και αφήνοντας πίσω οτιδήποτε θυμίζει Ορθοδοξία. Πόσο συμπαθής ήταν ο κ. Κονιδάρης στο Πατριαρχείο;
Οι ενέργειες του συνεχίζονται με σκοπό να φέρει κοντά στην εκκλησία την νεολαία, που τόσο το έχουμε ανάγκη σήμερα όλοι.
Χωρίς να γνωρίζουμε προσωπικά τον κ. Κονιδάρη, συμπεραίνουμε με το έργο του ότι σίγουρα θα είναι αντιπαθής στους σκοτεινούς, Σιωνιστικούς κύκλους, μασονικές στοές, Εβραϊκές συναγωγές και διάφορα παρακλάδια αυτών. Αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την απόρριψη του από την ίδια την Εκκλησία της Ελλάδος και το Οικουμενικό Πατριαρχείο.


Η κρίση ειναι δικιά σας !