Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Πλήρης τουρκοποίηση: Η Turkish Arilines φαβορί για την αγορά της Olympic Air!

 Βγενόπουλος:Η Ελλάδα ψηλά!
Οι Τούρκοι θέλουν να αγοράσουν μέσω της Turkish Airlines την ιστορική Olympic Air σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Turkish Airlines, Τεμέλ Κοτίλ, στην εφημερίδα Zaman.
 Ο Τεμέλ Κοτίλ δήλωσε ότι η προσφορά της Turkish Airlines είναι κατά 19 εκατομμύρια ευρώ μεγαλύτερη από αυτήν της Aegean που εχει εκδηλώσει επίσημη πρόταση για αγορά της Olympic Air. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Olympic που δεν κατονομάζεται από την εφημερίδα, επιβεβαίωσε την πληροφορία!

Μετα απο την εικονική απόβαση στην Σάμο,ήρθε και ο εικονικός βομβαρδισμός. Μετράνε χρόνους οι τούρκοι...

1000 μέτρα απο το έδαφος!
Λίγες ώρες μετά από την συνάντηση Χέϊγκελ -Αβραμόπουλου οι Τούρκοι προχώρησαν σε μία ακόμη πρόκληση στο Αιγαίο.
Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από 4 F-4 και 2 F-16, ο οποίος εισήλθε στις 11:02 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Σάμου και Χίου, πραγματοποίησε στις 11:19 υπέρπτηση άνωθεν νήσου Μακρονήσι και Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 3.000 και 5.000 πόδια αντίστοιχα.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ > Όχι μόνο οι αστυνομικοί δεν απέτρεψαν την προσπάθεια των Κατσουλιέρηδων που με αλλοδαπούς εργάτες προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα στο κονάκι μας

Μετά τους λοστούς και τις βαριές οι Κατσουλιέρηδες τώρα και με σκαπτικό τύπου CAT προσπάθησαν να μπουν στο κονάκι μας με την βοήθεια της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
 Όχι μόνο οι αστυνομικοί δεν απέτρεψαν την προσπάθεια των Κατσουλιέρηδων που με αλλοδαπούς εργάτες προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα στο κονάκι μας. Αλλά όπως βλέπετε στην φωτό τους έδιναν οδηγίες και τους συνόδευσαν ... αλλιώς δεν θα είχε φτάσει ποτέ το σκαπτικό στην πόρτα μας. Δείτε το video και πείτε μας γιατί ως αμυνόμενοι διαπράξαμε και έγκλημα κατά ζωής. Πετάξαμε λέει εκρηκτικά μετά στουπί μετά πέτρες, την ίδια ώρα που το σκαπτικό έπεφτε στην πόρτα μας. Εκρηκτικά δεν πετάξαμε ΠΟΤΕ...

Οι Τσάμηδες θα συγκυβερνήσουν στην Αλβανία.

'η Ορθόδοξη Πίστη είναι ένα ισχυρότατο στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας.'
Είχαμε τον Μπερίσα που ονειρευόταν τη Μεγάλη Αλβανία, τώρα θα έχουμε τον Έντι Ράμα, του οποίου η κυβέρνηση θα στηρίζεται στις ψήφους 5 Τσάμηδων. Η εναλλαγή κομμάτων στα Τίρανα ουδέποτε επηρέασε θετικά ή αρνητικά τις ελληνοαλβανικές σχέσεις. Ίσως ο αγωγός ΤΑΡ μας φέρει πιο κοντά.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Β.Πούτιν μπροστά στον "ελληνικό" σταυρό του Αγ.Ανδρέα: "Η ορθοδοξία μας ενώνει"

Σε μια βυζαντινής μεγαλοπρέπειας θρησκευτική τελετή ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν προσκύνησε (όπως πρώτο το defencenet.gr έγραψε από χθες εδώ) τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέα ο οποίος μεταφέρθηκε από την Πάτρα σε μια μεγάλη περιοδεία σε όλα τα κράτη του ορθόδοξου τόξου που δεν ανήκουν στο ΝΑΤΟ (Ρωσία, Ουκρανία και Λευκορωσία) και έστειλε μήνυμα στην Ελλάδα ενώ άγημα του ρωσικού Ναυτικού που έχει ως προστάση τον Άγιο Ανδρέα, μετέφερε την σημαία του και ακούμπησε τον ιερό σταυρό για να λάβει την ευλογία του Αγίου σε μια ιδιαίτερα συγκινητική τελετή.

Με εντολή Πατριάρχη Βαρθολομαίου.


Στη χρήση φαγάνας για να ανοίξουν την πόρτα στη Μονή Εσφιγμένου προχώρησαν οι αρχές (Vid)

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Με σχέδιο απο το εξωτερικό έρχεται η επίθεση της Τσαμουριάς. Σε επιφυλακή oι αλβανοί που μένουν στην χώρα μας.

Συλλογή υπογραφών για τη δημιουργία της «Φυσικής Αλβανίας».Σε μαζική εκστρατεία συλλογής υπογραφών υπέρ της δημιουργίας της «Φυσικής Αλβανίας» έχει αποδυθεί ο Αλβανός φιλόσοφος Koço Danaj σε χώρες εκτός Αλβανίας προκειμένου να ασκηθεί πίεση στη διεθνή κοινότητα.
Ο επικεφαλής των κινητοποιήσεων της αλβανικής διασποράς δήλωσε την περασμένη Παρασκευή στο Μόναχο ότι μέχρι το Νοέμβριο θα επιχειρηθεί η συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών από Αλβανούς που ζουν στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δούρειος ίππος οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Βάζουν φωτιές στα ελληνικά δάση.

Σύλληψη δύο λαθρομεταναστών για τη δασική πυρκαγιά στη Σάμο
Συνελήφθησαν από υπαλλήλους του Ανακριτικού Γραφείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου σε συνεργασία με κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), δύο αλλοδαποί, ο Α.Κ.J του Y., ετών 42, και ο A.S.M. του Α.J. ετών 26, ως υπαίτιοι εμπρησμού, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στις 21/07/2013 και ώρα 15:15, στην περιοχή Ακρωτήρι Ζωοδόχου Πηγής στη Σάμο.

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΦΗΤΕΣ;

 Και δώσω τοις δυσί μάρτυσί μου, και προφητεύσουσιν ημέρας χιλίας διακοσίας εξήκοντα, περιβεβλημένοι σάκκους. ούτοι εισιν αι δύο ελαίαι και αι δύο λυχνίαι αι ενώπιον του Κυρίου της γης εστώσαι και ει τις αυτούς θέλει αδικήσαι, πυρ εκπορεύεται εκ του στόματος αυτών και κατεσθίει τους εχθρούς αυτών· και ει τις θέλει αυτούς αδικήσαι, ούτω δει αυτόν αποκτανθήναι. (Αποκ. ια’, 3-5)
Οπως μας έχει υποσχεθεί ο ίδιος ο Κύριός μας, στα πολύ δύσκολα χρόνια του Αντιχρίστου, δεν θα μας αφήσει μόνους, αβοήθητους και απροστάτευτους, χωρίς απλανείς πνευματικούς οδηγούς.

Ήπειρος: Τα ''βατράχια'' που ξετρύπωσαν τον Μάριαν Κόλα αποκαλύπτονται...

Η μονάδα… φόβητρο για κάθε αντίπαλο λύνει
 Πάνοπλοι, άριστα εκπαιδευμένοι και… ανίκητοι! 
Πρόκειται για τα μέλη της πιο μάχιμης μονάδας των Σωμάτων Ασφαλείας, που το όνομά της, είναι γνωστό σε φίλους και… εχθρούς. Πρόκειται για την επίλεκτη Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού Σώματος, της οποίας άντρες συμμετέχουν στη γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Αλβανών δραπετών, μετά τον θάνατο του αρχηγού τους Μάριον Κόλατη σιωπή της

«Ενοχλούν» τα τζαμιά στα Σκόπια.

«Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεχίζουν τις αντιδράσεις τους κατά των μουσουλμανικών τζαμιών στα Σκόπια. Γράφουν ότι η πλειοψηφία των πολιτών είναι εξαγριωμένοι με τα ηχεία υψηλής απόδοσης που έχουν εγκατασταθεί  σε ορισμένες περιοχές των Σκοπίων».
Το πόρταλ mkd –συνεχίζει το δημοσίευμα- αναφέρει ότι χιλιάδες κάτοικοι είναι θυμωμένοι  και δεν μπορούν να κοιμηθούν  από τους αμανέδες που μεταδίδονται από τα τεράστια μεγάφωνα που έχουν εγκατασταθεί στα τζαμιά και πολλές φορές αναγκάζονται, ιδίως, το πρωί να ξυπνούν πριν την ώρα τους.

“Σιωνιστική συνωμοσία” το πραξικόπημα των στρατηγών στην Αίγυπτο.

Αιγυπτιακή εφημερίδα, επικαλούμενη την «προσκείμενη στην ισραηλινή αντικατασκοπεία ιστοσελίδα Debka» δημοσιεύει εκθέσεις  από το ανατρεπτικό κανάλι της «Μουσουλμανική Αδελφότητα»- «Ahrar 25», που άρχισε να εκπέμπει από το έδαφος άλλου κράτους στην Αίγυπτο.
Στο κανάλι επισημαίνονται οι σχέσεις του Αιγύπτιου Υπουργού Άμυνας, στρατηγού Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και των διοικητών του αιγυπτιακού στρατού με «στρατηγούς του Ισραηλινού στρατού» και αφήνει υπόνοιες ότι το πραξικόπημα ήταν αποτέλεσμα σιωνιστικής συνωμοσίας.

Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ- ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ - ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ-ΙΣΛΑΜ



Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Επιδημία βιασμών σε ταξί από μουσουλμάνους ταξιτζήδες. "Καμία γυναίκα πλέον, δεν είναι ασφαλής σε ταξί", λέει δικαστής.

  'επιδημίας βιασμών και παιδοφιλίας' Μια ραδιο παρουσιάστρια του BBC, η Sam Mason, ανύπαντρη μητέρα, απολύθηκε αφού κάλεσε μια εταιρεία ταξί και ζήτησε να της στείλουν έναν «μη-Ασιάτη» οδηγό να πάει την 14χρονη κόρη της στο σπίτι των παππούδων της. Κατά προτίμηση μια γυναίκα οδηγό.Ο τηλεφωνητής αρνήθηκε, και είπε:
«Χαρακτηρίζουμε αυτό ότι είναι ρατσιστικό». Η Mason απάντησε, «Δεν είναι το δικό σας 14χρονο κορίτσι».

Εκπρόσωπος του BBC δήλωσε, "τα σχόλια της Mason (φωτο) ήταν εντελώς απαράδεκτα ... δεν θα εργάζεται πλέον για το BBC."
Η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται στα πρόθυρα μιας επιδημίας βιασμών και παιδοφιλίας που δεν μοιάζει σε τίποτα άλλο που έχει βιώσει η χώρα.

Η Ευρώπη εκκολαπτήριο γενοκτόνων! Συνελήφθη 19χρονη στην Ολλανδία για στρατολόγηση ισλαμοφασιστών.

Στη σύλληψη 19χρονης η οποία θεωρείται ύποπτη για στρατολόγηση «μαχητών του ιερού πολέμου» ώστε να πολεμήσουν στη Συρία στο πλευρό ριζοσπαστικών ισλαμιστικών ομάδων προχώρησαν οι αρχές της Ολλανδίας.«Η γυναίκα συνελήφθη και έχει προφυλακισθεί εδώ και δύο εβδομάδες, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη σχετική έρευνα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος του γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα στη Χάγη.

Εμφύτευση ηλεκτρονικού τσιπ στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση ότι το επόμενο βήμα της Google είναι η εμφύτευση ηλεκτρονικού τσιπ στον ανθρώπινο εγκέφαλο.
 Τα στελέχη του αμερικανικού κολοσσού , της μεγαλύτερης εταιρείας λογισμικού στο Ιντερνέτ, τηρούν σιγή ιχθύος για το νέο εγχείρημα , ωστόσο, η είδηση που κυκλοφορεί κάνει λόγο για ένα τσιπ τελευταίας τεχνολογίας που θα εισβάλει στα άδυτα του ανθρώπινου εγκεφάλου διαβάζοντας την σκέψη ακόμα και τα όνειρα μας.

CIA υπεύθυνη για την κλιματική αλλαγή.

H CIA χρηματοδοτεί έρευνες για να «ελεγχθούν»
τα μετεωρολογικά φαινόμενα.
Σε ένα νέο επεισόδιο του διαχρονικού έπους για τις μυστηριώδεις δραστηριότητες της CIA, αναφορές μέσων ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες κάνουν λόγο ότι η υπηρεσία χρηματοδοτεί εν μέρει έρευνα για το πώς μπορεί να ελεγχθεί ο καιρός και η κλιματική αλλαγή!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΣ > ΠΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ

 


Πώς κάνετε έτσι βρε; το τζαμί θα μειώσει την ανεργία.

Γερμανοί: Οι μεγαλύτεροι αρχαιοκάπηλοι της Ευρώπης, ρήμαξαν κυριολεκτικά ελληνικά μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Η Αρχαιολογική Υπηρεσία αναζητεί τις κλεμμένες αρχαιότητες από τους Γερμανούς.
'Ο στρατάρχης της Βέρμαχτ, Βίλχελμ φον Λιστ, ανώτατος διοικητής Νοτιοανατολικής Ευρώπης με έδρα την κατεχόμενη Αθήνα, όργωνε, λέει ο κ. Γλέζος, την Ελλάδα έχοντας στο όχημά του μια αρχαία κεφαλή του θεού Ερμή.'
Δεν προέρχονται από ελληνικά μουσεία και αποθήκες οι ελληνικές αρχαιότητες που πωλούνται μέσω διαδικτύου στη Γερμανία, διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Πολιτισμού, διαψεύδοντας σχετικές πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Ἡ Θεία Λειτουργία εἶναι ἡ πιό δυνατή προσευχή.

Καρποί τῆς Θείας Λειτουργίας
Μέ τήν Θεία Λειτουργία:
2)Συγκροτεῖται ἡ Ἐκκλησία, τό Σῶμα τοῦ Χριστοῦ.1
Ὁ Κύριος στήν Ἀρχιερατική Του Προσευχή ζητάει γιά ὅλους, ὅσους πιστεύουν σ' Αὐτόν νά εἶναι ἕνα. Νά ζοῦν τή χαρά τῆς ἑνότητας, τῆς ἀγάπης. Ἡ τέλεια αὐτή ἑνότητα ἐπιτυγχάνεται μόνο ὅταν ζοῦμε μέσα στήν Ἐκκλησία. «Αὐτό εἶναι τό μεγαλύτερο βάθος, ἡ μεγαλύτερη ἔννοια πού ἔχει ἡ Ἐκκλησία. Ἐκεῖ βρίσκεται τό μυστήριο. Νά ἑνωθοῦν ὅλοι σάν ἕνας ἄνθρωπος ἐν Θεῷ» λέει ὁ γέροντας Πορφύριος2.
«Ἡ Ἐκκλησία συγκροτεῖται στόν κόσμο μέ τή Θεία Εὐχαριστία.

Προκλητικό δημοσίευμα των Financial Times αναφέρει τα Κατεχόμενα ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κυπρου»

 Προκλητικό ρεπορτάζ για τα Κατεχόμενα φιλοξενήθηκε στους Financial Times, όπου η δημοσιογράφος αναφέρει την περιοχή ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου».
Ο συντάκτης μάλιστα, όχι μόνο χρησιμοποιεί προκλητικά το όνομα του ψευδοκράτους, αλλά παράλληλα αναφερόμενος στις οχυρώσεις από την εποχή των Σταυροφόρων στην ορεινή Κυρήνεια,

Στρατόπεδα συγκέντρωσης με χιλιάδες παλαιστίνιους ομήρους κρατούν οι εβραίοι.

Το Ισραήλ αποφάσισε να απελευθερώσει "περί τους 80" παλαιστίνιους κρατουμένους που εκτίουν πολυετείς ποινές φυλάκισης, ενόψει μιας πιθανής επανάληψης των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων, ανακοίνωσε σήμερα ισραηλινός αξιωματούχος."H απελευθέρωση των φυλακισμένων θα αρχίσει μόλις ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Μιλάμε για μαζικές αποφυλακίσεις",

Γιαννιώτης από... ατόφιο χρυσάφι: “Αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες”

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου βγήκε εκτός μεταλλίων στα τελευταία 400 μ. αλλά στο Παγκόσμιου της Βαρκελώνης ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε την... κορυφή, την οποία και αφιέρωσε σε όλους τους Έλληνες.
Δόξασε για μια ακόμα φορά την Ελλάδα. Ο Σπύρος Γιαννιώτης θριάμβευσε στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βαρκελώνη, παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΥΑΛΣ/ΕΚΑΜ/ΕΛΑΣ... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ Ο ΚΟΛΑ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΑΧΕΡΩΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ!

- Μάριαν Κόλα και Ιλίρ Κούπα αποφάσισαν να ρισκάρουν, ατύχησαν και έπεσαν πάνω σε ενέδρα αστυνομικών
- Οι
δραπέτες σήκωσαν τα καλάσνικοφ και ακολούθησε άγρια μάχη με τους αστυνομικούς στην Ήπειρο
- Ο
Μάριαν Κόλα έπεσε νεκρός στο σημείο που βλέπετε - Γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του Κούπα
- Βγήκε από το χειρουργείο ο άντρας των
ΕΚΑΜ που έφερε διαμπερές τραύμα στην κνήμη
- Ζωσμένος με χειροβομβίδες και μαγειρεμένα φαγητά ο Κόλα - Διαβάστε πως έγινε η μάχη στο
Σούλι

Πρόβα απόβασης!Τουρκικό αποβατικό 2 μίλια από τη Σάμο με συνοδεία φρεγάτας !

Δεν έχει όρια για άλλη μια φορά το θράσος των Τούρκων, αφού ακόμη και την ώρα (15:00) που ξεσπούσε η πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο στη περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής, αυτοί θέλησαν να προκαλέσουν.
Σε απόσταση 2 ναυτικών μιλίων και μέσα στα Ελληνικά ύδατα ένα μεγάλο τουρκικό αποβατικό γεμάτο με άρματα μάχης,συνοδευόμενο από μία (1) φρεγάτα έκαναν προκλητική πορεία από την περιοχή Κασονήσι και ενώ πέρασαν πολύ κοντά από το Μακρονήσι στη περιοχή της Αγίας Παρασκευής στο Νησί, συνέχισαν με κατεύθυνση τη περιοχή της Σμύρνης.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

"Θα γονατίσουν το λαό ώστε να δεχτεί τα πάντα"

ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ!
"Θα γονατίσουν οικονομικά το λαό σε τέτοιο βαθμό ώστε να δεχτούν τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο, το χάραγμα" έλεγε ο Γέροντας Παϊσιος πολλά χρόνια πριν.
 Νέα κόλπα για να αναγκάσει τους πολίτες να συνεχίζουν να μαζεύουν αποδείξεις, ετοιμάζει με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο καταργεί την υποχρέωση συλλογής αποδείξεων από τους φορολογουμένους για το 2014, στήνει το υπουργείο Οικονομικών.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Απειλές ισλαμιστικών οργανώσεων στα Βαλκάνια - Τι παρακολουθούν στην Ελλάδα.

Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ
Απειλητικά μηνύματα σε ξένους διπλωμάτες, στρατιωτικούς και πολιτικούς εκπροσώπους, καθώς και στις διεθνείς αποστολές που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, έχουν στείλει, σύμφωνα με δηλώσεις αναλυτών ασφαλείας, άγνωστες ισλαμικές ομάδες στα Βαλκάνια αναγκάζοντας τις αστυνομικές δυνάμεις να επανεξετάσουν πολλές ισλαμικές ομάδες.Κάτι που έγινε πιο επιτακτικό μετά την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης.
<<Πονοκέφαλος>> και για ΗΠΑ-ΝΑΤΟ

Για τη θρησκεία και την πολιτική τους: Οι Αιγύπτιοι Χριστιανοί λένε πώς μπήκαν στο στόχαστρο.

  'Εισβάλανε στο ναό κατηγορώντας τους Χριστιανούς'
Οι οπαδοί του Μόρσι λεηλατούν και καταστρέφουν περιουσίες Χριστιανών, γράφει ο Ahmed Maher στο BBC.
 Ο Χαμίς δεν είχε άλλη επιλογή από το να εγκαταλείψει το σπίτι του στο χωριό Ντάλγκα, κοντά στην κεντρική πόλη της Αιγύπτου Μίνια. Μετά από μια εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του ξαδέλφου του και το θανάσιμο πυροβολισμό ενός άλλου συγγενή του, κρύβεται μαζί με τη γυναίκα του και τα έξι παιδιά τους. Είπε ότι ο μοναδικός λόγος που τους διώκουν είναι επειδή είναι Χριστιανοί.

'ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ... 'ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ'' ΣΤΟ FACEBOOK !!!

'πυρήνα της Εκκλησίας του Σατανά.'
"Η Εκκλησία του Σατανά είναι μια οργάνωση, της οποίας η Διδασκαλία βασίζεται στην σαρκική φύση του εαυτού μέσα από τον αγώνα της για την αυτοεξέλιξη, την αυτογνωσία και της κατάκτηση της Γνώσης, σε όλα επίπεδα.
Οι στόχοι και οι σκοποί της Εκκλησίας του Σατανά, εκφράστηκαν από τον Anton Szandor LaVey, το 1969, στο βιβλίο του ''The Satanic Bible''

Τον μοναδικό επιζήσαντα του ΝORATLAS 52-133 τίμησε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής.

'έχω πολύ δύναμη και πολύ ηθικό'
Τον παλαιό καταδρομέα Αθανάσιο Ζαφειρίου, ο οποίος είναι ο μόνος επιζήσας από την συντριβή του ελληνικού ΝORATLAS 52-133, που ερχόταν στην Κύπρο για βοήθεια κατά την τουρκική εισβολή, τίμησε ο πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου.
Το ΝORATLAS 52-133 χτυπήθηκε από ελληνοκυπριακά πυρά, πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λευκωσίας, γιατί μέσα στην νύχτα είχε εκληφθεί ως τουρκικό.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ...ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ > Αστυνομική επέμβαση για το κονάκι της Εσφιγμένου.

Αναταραχή επικρατεί στο Άγ. Όρος από το βράδυ της Τετάρτης καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες αστυνομική δύναμη με δύο περιπολικά βρίσκεται έξω από το αντιπροσωπείο (κονάκι) της Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αποφασιστεί αθόρυβη αστυνομική επέμβαση από την αστυνομική Δ/νση Χαλκιδικής ενώ το αστυνομικό τμήμα των Καρυών με τα δυο περιπολικά έχει μπλοκάρει τους γύρω δρόμους ώστε να μην βοηθηθούν οι μοναχοί από πιστούς.

Εισβολή των Γερμανών στην Αθήνα



ΓΙ' ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ > Συγκινητικό όσο δεν μπορούν να περιγράψουν λόγια! Προσεύχοντα στα Ελληνικά στο μαρτυρικό…Χαλέπι!

…Χαλέπι, στη Συρία που δέχεται ιμπεριαλιστική επίθεση, Σύριοι Νεολαίοι προσεύχονται στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για τον απαχθέντα μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλο!


Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης καταπιέζει την θρησκευτική ελευθερία του Έλληνα πολίτη.

Εκκλησιασμός της Κυριακής, ‘τέλος’, με απόφαση υπουργού.«Σάββατο να 'ναι, μάστορη, κι ας είν’ σαράντα ώρες» λέει μια λαϊκή παροιμία εκφράζοντας τη χαρά του εργαζομένου για την ανάπαυση της Κυριακής που ακολουθεί μετά το Σάββατο. Αυτήν την παράδοση του λαού μας, βασισμένη στη χριστιανική μας κληρονομιά, έρχεται να ανατρέψει η απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη με την οποία ορισμένα καταστήματα θα λειτουργούν επτά Κυριακές τον χρόνο και ορισμένα άλλα θα λειτουργούν όλες τις Κυριακές.

Οι Τούρκοι εγείρουν... εδαφικές διεκδικήσεις στη Θράκη.

 Προκλητικότατες διεκδικήσεις διατυπώθηκαν δημόσια από κυβερνητικά στελέχη της Τουρκίας αλλά το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών κάνει πως δεν έχει ακούσει τίποτα ενώ θα έπρεπε, το λιγότερο, να προβεί σε διάβημα.
Συγκεκριμένα στις 14 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην Αδριανούπολη το ιφτάρ (γεύμα που προσφέρεται μετά τη δύση του ηλίου κατά την περίοδο του Ραμαζάνι) που οργανώθηκε από τον αυτοαποκαλούμενο σύλλογο «Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης»

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ! ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Για πάνω από ένα μήνα κάτοικοι, επαγγελματίες και περαστικοί της Πλατείας Βικτωρίας γινόμαστε θεατές της διακίνησης λαθρομεταναστών που λαμβάνει χώρα σχεδόν καθημερινά, μέρα μεσημέρι και εντελώς απροκάλυπτα στην περιοχή μας. Από 7:30 έως 10:00 το πρωί κυκλώματα διακινητών αφήνουν ομάδες λαθρομεταναστών, οικογένειες, παιδιά, αλλά κυρίως άντρες ηλικίας 18-35 χρονών, πάνω στην πλατεία, για να περιμένουν τους διακινητές, γνωστούς τοις πάσι, που θα τους μεταφέρουν σε κάποιο κοντινό διαμέρισμα-ξενοδοχείο λαθρομεταναστών.

Αγ. Πετρούπολη: Πάνω από 200.000 πιστοί προσκύνησαν τον Σταυρό του Αποστόλου Ανδρέα.

 'έγινε σύμβολο του ρωσικού στόλου'
Ομαδική προσκύνηση στο τρανό χριστιανικό κειμήλιο, το σταυρό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτόκλητου κατά τη διάρκεια τεσσάρων ημερών γινόταν στην Αγία Πετρούπολη.
Κατά το διάστημα αυτό, όπως ανέφεραν στο πρακτορείο ITAR-TASS πηγές στο Ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου που διοργάνωσε την έλευση του ιερού κειμηλίου στη Ρωσία, στο Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Καζάν της βόρειας πρωτεύουσας στην Κιβωτό ασπάστηκαν πάνω από 199 χιλιάδες πιστοί.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΠΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

τελετουργικό σφαγιασμoύ Την Πέμπτη 11/07/13, ο 59χρονος κόπτης χριστιανός Μagdi Lamey, βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα και αποκεφαλισμένος στο Βόρειο Σινά. Είχε απαχθεί από ομάδων ενόπλων ισλαμιστών στο πλαίσιο των αντιποίνων για την πτώση του Μόρσι (20min.ch).
Την ίδια ημέρα είχε δολοφονηθεί στην ίδια περιοχή κόπτης ιερέας ,έγκλημα το οποίο παρουσιάστηκε από τα δυτικά μίντια ως η πρώτη σεκταριστική ανθρωποκτονία στη μεταμόρσι εποχή. Παρ'ότι στην περιοχή σημειώθηκαν κι άλλες εκτελέσεις,δεν υπήρξε παρόμοιο προηγούμενο αποκεφαλισμού.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ρωσία: Γραφομηχανές για ασφάλεια στις μυστικές υπηρεσίες!

Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα της εφημερίδας Izvestia στη Ρωσία, το οποίο υποστηρίζει, ότι τα άκρως απόρρητα έγγραφα των υπηρεσιών πληροφοριών και άλλων ευαίσθητων τομέων του κρατικού μηχανισμού όπως το υπουργείο Άμυνας, δεν θα γράφονται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά σε γραφομηχανές, για λόγους ασφαλείας!

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ανατρέπεται πλήρως η ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο.

Την ώρα που η Ελλάδα μετράει τα ελλείμματά της, την ίδια στιγμή δημιουργείται «μαύρη τρύπα» στο Αιγαίο. Η Άγκυρα σε λίγο καιρό θα κατασκευάζει δικά της μαχητικά(!). Επανδρωμένα αλλά και τηλεκατευθυνόμενα.
Οι Τούρκοι συνεχίζουν μία ξέφρενη κούρσα εξοπλισμών καθιστώντας την μία πολύ μεγάλη στρατιωτική δύναμη στην ευρύτερη περιοχή , που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα τη διαχειριστεί το “βαθύ κράτος” όταν μάλιστα υπάρχει ως υπόβαθρο τάση για την αναβίωση του οθωμανισμού.

(Vid)ΟΡΑΜΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.



Μητροπολίτης Αμβρόσιος: "Η καταστροφή άρχισε το 1986. Θα μας πάρουν και τα βρακιά μας"

Την άποψη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, περί καταστροφής της χώρας από τις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του 1980, φαίνεται ότι συμμερίζεται ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος.
Με κείμενο που αναρτήθηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο μητροπολίτης κάνει λόγο για αρχή της πτώσης το 1986 ενώ επισημαίνει ότι αν δεν υπάρξει αντίσταση, "θα μας πάρουν και τα βρακιά μας", όπως χαρακτηριστικά τονίζει.
Αναλυτικά αναφέρει:

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Κυνηγοί και κάτοικοι της Ηπείρου..στο κυνήγι των Αλβανών φονιάδων..

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση της Αστυνομίας για την σύλληψη των "παιδιών"-όπως τους αποκαλεί ο πρόεδρος των Αλβανών εργαζομένων Ταχίρ Μίτσι-υποστηρίζεται από κατοίκους των περιοχών οι οποίοι γνωρίζουν κρησφύγετα και απομακρυσμένα σημεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιούνται από τους δραπέτες αλλά και από πολλούς κυνηγούς.

Δεν υπάρχει χειρότερη περιγραφή για να αποδείξεις ότι η δωρεά οργάνων είναι έγκλημα!

  Ανοιξε τα μάτια της την ώρα που οι γιατροί ετοιμάζονταν να της αφαιρέσουν τα όργανα για δωρεά!!!
Αυτός είναι ο ορισμός του κατάλληλου timing. Μία γυναίκα άνοιξε τα μάτια της στο χειρουργείο, την ώρα που οι γιατροί ετοιμάζονταν να της αφαιρέσουν τα όργανα προκειμένου να δοθούν για δωρεά. Το τραγικό λάθος έγινε σε νοσοκομείο στη Ν. Υόρκη, όπου εκτίμησαν λάθος πως η ασθενής ήταν εγκεφαλικά νεκρή!
Η 41χρονη μεταφέρθηκε εκεί έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Άμα ήμουν στην θέση τους θα είχα παραιτηθεί…

Ρατσισμός κατά των ελλήνων από την ίδια την πολιτεία. Περικοπές και απολύσεις στην σκιά του τεμένους!

Νέος διαγωνισμός για την κατασκευή τζαμιού στον Βοτανικό.O διαγωνισμός για το τζαμί θα γίνει μέσα σε 10 με 15 ημέρες, το έργο είναι προϋπολογισμού 950 χιλιάδων ευρώ και σύμφωνα με τη μακέτα δεν θα έχει μιναρέ. Διαδικασίες για νέο διαγωνισμό για την κατασκευή του τζαμιού στον Βοτανικό ξεκινά το υπουργείο Υποδομών.Το έργο είναι προϋπολογισμού 950 χιλιάδων ευρώ και σύμφωνα με τη μακέτα δεν θα έχει μιναρέ.

Αυτό και αν είναι πρώτο θέμα! 'Πνιγμένα στην κόκα τα γνωστά 'τσοντοκάναλα!!! '

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΙΣΙ ΜΗΝΑΔΑΚΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΟΚΑΣ. ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΑ ΚΑΡΤΕΛ. ΠΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
Ένα από το πιο γνωστά πρόσωπα που εργάστηκε στο χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης ως τηλεοπτική παραγωγός και μάλιστα εγνωσμένης αξίας, από την απαρχή της(αρχές 1990) μέχρι και λίγο μετά το 2008 οπότε και αποσύρθηκε, εμπλέκεται από τις βρετανικές αρχές σε διεθνές κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών και κυρίως μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης.

Κοινούς εχθρούς φαίνεται να εχει Αμερική και Γερμανία. Πολιτική της παγκοσμιοποίησης από τις μεγάλες δυνάμεις…

Η Γερμανία γνώριζε για το πρόγραμμα παρακολουθήσεων της NSA.
To γερμανικό περιοδικό Spiegel προανήγγειλε τη δημοσίευση συνέντευξης του Edward Snowden, στην οποία ισχυρίζεται ότι η Διεύθυνση Εξωτερικών Σχέσεων (Foreign Affairs Directorate) της NSA συνεργάζεται στενά με τη Γερμανία και συγκεκριμένα ότι παρέχει στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών (BND) «εργαλεία ανάλυσης» στα πακέτα δεδομένων που διέρχονται μέσω της Γερμανίας.

ΥΠΕΞ Ρωσίας: Οι αντάρτες στη Συρία παράγουν βόμβες με τη χημική ουσία Σαρίν.

Ρώσοι ειδικοί πήραν δείγματα στο χώρο χρήσης των χημικών όπλων στην πόλη Χαλέπι της Συρίας και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ουσία Σαρίν που παραλύει τα νεύρα, περιέχεται σε αυτοσχέδιες βόμβες που φτιάχνουν οι αντάρτες, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών,Σεργκέι Λαβρόφ.
«Οι ειδικοί μας πήραν δείγματα επί τόπου, εξέτασαν αυτά στο εργαστήριο που βρίσκεται στη Ρωσική Ομοσπονδία και είναι πιστοποιημένο από τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων,

Ακινητοποιημένο το ΥΠΕΞ στην Αθήνα. Καμία ανησυχία για Συρία, Αίγυπτο…

'Ήρθα για να ενημερώσω την πολιτεία μας, το ΥΠΕΞ'
ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: «Η Αίγυπτος είναι ένα «καζάνι που βράζει». Κανείς δεν ξέρει αυτή η «λάβα» ποιες άλλες χώρες θα παρασύρει»
«Η Αίγυπτος μέσα σε ένα χρόνο είναι πάλι ένα «καζάνι που βράζει». Κανείς δεν ξέρει αυτή η «λάβα» ποιες άλλες χώρες θα παρασύρει».
Με αυτά τα λόγια παρουσίασε την κατάσταση που επικρατεί στην Αίγυπτο τις τελευταίες μέρες ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος.

Άρχισε να καταρρέει το πολεμικό ναυτικό. Το σαμποτάζ κατα των Ε.Δ άρχισε να αποδίδει σε καιρό ειρήνης παρακαλώ…

Ενα μηχανικό πρόβλημα σε υποβρύχιο του στόλου μας το οποίο έπλεε κοντά στις ακτές της Κρήτης κινητοποίησε την ναυτική βάση της Σούδας.
Το υποβρύχιο έπλεε σε αρκετά ρηχά νερά και για αυτο μόλις παρουσιάστηκε το μηχανικό προβλημα ο κυβερνήτης ζήτησε την συνδρομή ρυμουλκών απο την Σούδα. Πηγές του Πολεμικού Ναυτικού δεν διευκρίνησαν ποιό ακριβώς ειναι το πρόβλημα.
Υπενθυμίζουμε οτι τα υποβρύχια τυπου 209 πλέουν με ληγμένες μπαταρίες απο το 2008 χωρις κανένας απο τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας που πέρασαν απο τον Χολαργό να εχει κατορθώσει να εχει δώσει λύση στον γόρδιο δεσμό.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από δικαστές που δεν φορούν ποδίτσες σε ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ > Η μασονική στοά υποδείκνυε ποιοι θα στελεχώσουν τα ΔΣ κρατικών οργανισμών και ΔΕΚΟ!

Η αποκάλυψη από δικαστές που δεν φορούν ποδίτσες σε στοές…Οι δικαστές της Κατατζάρο (Καλαβρία) που διερευνούν τις σχέσεις μασονίας και μαφίας της Καλαβρίας ‘ndrangheta (Ντάγκετα… από το ελληνικότατο Άνδρας Αγαθός) έφεραν στο φως συγκλονιστικά στοιχεία. Η μασονική στοά Liberi e Forti (Ελεύθεροι και Ισχυροί) του “Μέγα Διδασκάλου” Paolo Coraci (φωτο), διόριζε τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων Δημοσίων Οργανισμών και ΔΕΚΟ στην Ιταλία.

Άρθρο-σοκ από το Spiegel: "Πώς οι Αλβανοί ετοιμάστηκαν για αντάρτικο στην Β.Ελλάδα"

Ένα αποκαλυπτικό για την εποχή και προφητικό για αυτό που έμελλε να ακολουθήσει, άρθρο του Spiegel του 2003 για την πιθανότητα αλβανικής εξέγερσης στην Ελλάδα και την μεταφορά χιλιάδων ατομικών όπλων από πιστόλια Μακάροφ και Τοκάρεφ, μέχρι AK-47 και RPG-7, φέρνει στην δημοσιότητα για πρώτη φορά το defencenet.gr.
To γερμανικό περιοδικό από τότε περιέγραφε με ντοκουμέντα μία την Ελλάδα ως μία χώρα όπου Αλβανοί αντάρτες κυκλοφορούν ελεύθερα προετοιμάζοντας ένοπλη εξέγερση στη βόρεια Ελλάδα.

Δύο χώροι στην Αθήνα, θα παραχωρηθούν δωρεάν στους μουσουλμάνους.

 Πως επιτρέπουν οι ελληνικές αρχές να παραχωρούν τα δημόσια αυτά κτίρια του ελληνικού λάου σε λαθραίους που ούτε καν γνωρίζουμε τα ονόματα τους;
Είναι κατά πλειοψηφία άνθρωποι που παρανόμως εισήλθαν στην χώρα μας χωρίς κανένα επίσημο έγγραφο, σκοπίμος φυσικά!
Δικαιώματα θρησκευτικής λατρείας σε λαθραίους που δεν γνωρίζουμε καν το ποινικό τους μητρώο, πόσους έχουν σκοτώσει ή βιάσει στην άλλοτε πατρίδα τους

Ισλαμιστές άρπαξαν και βίαζαν 15χρονη Χριστιανή.

Μετά από σκληρές συγκρούσεις, την πόλη της Αλ Κουσεϊρ ανακατέλαβε ο συριακός στρατός στις αρχές Ιουνίου.
Ανάμεσα στις βιαιότητες που έλαβαν χώρα στην πόλη, ήταν και η ιστορία της 15χρονης Μαριάμ, η οποία υπέφερε στα χέρια ισλαμιστών μαχητών και συγκεκριμένα της οργάνωσης «Τζαμπάτ αλ Νούσρα».
 Οι ισλαμιστές εκμεταλλεύτηκαν το προφορικό διάταγμα (φάτουα) που είχε εκδώσει σεΐχης σύμφωνα με το οποίο θεωρείται νόμιμος ο βιασμός αλλόθρησκης (μη σουνίτισσας) γυναίκας.