Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Κατάσταση Πολιορκίας.

Του Σπύρου Χατζάρα Ο ροζ πυρετός, μετά από 38 χρόνια κοινοβουλευτικής αμερικανοκρατίας, έχει προσβάλει και τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και τα Σώματα Ασφαλείας, διότι «τα κουνούπια του Νείλου»,
 συστηματικά ξεδόντιασαν στις παραγωγικές σχολές τον «πατριωτισμό» και δίδαξαν και επέβαλαν τον «επαγγελματισμό». Κατόπιν αυτού, ο σημερινός αρχηγός ΓΕΕΘΑ, βλέπει τον εαυτό του σαν συνδικαλιστικό εκπρόσωπο των «μάχιμων» αξιωματικών και κάνει «τουίτ», ενώ οι συνδικαλιστές των αστυνομικών, των λιμενικών, και των πυροσβεστών, παριστάνουν τον «Φωτόπουλο», και σηκώνουν πανό γιατί, «πάγωσε η τσιμινιέρα».

Το καθεστώς των «ελληνόφωνων» δωσίλογων, δεν ανησυχεί ουδόλως για τις διαμαρτυρίες των μάχιμων «επαγγελματιών» και τις διαδηλώσεις των «ένστολων» συνδικαλιστών, διότι ξέρουν καλά ποιοι είναι οι «επαγγελματίες». Δειλοί, προδότες, ριψάσπιδες. Εκείνοι τους διάλεξαν άλλωστε.
Ο επαγγελματίας επισμηναγός Αθανάσιος Τζογάνης , ο κυβερνήτης του Νοράτλας «Νίκη 16», που δεν πέταξε τον Ιούλιο του 74 για την Κύπρο, έγινε αρχηγός ΓΕΑ (1993-1996), και αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Ο επαγγελματίας, υπολοχαγός πυροβολικού, Γ. Αντωνακόπουλος, διοικητής της 182 ΜΠΠ , που δεν έριξε ούτε μια οβίδα στις 24 Ιουλίου 1974, κατά της τουρκικής απόβασης στο πεντεμίλι της Κυρήνειας, (που ήταν ο τομέας ευθύνης του), έγινε μετέπειτα Α/ΓΕΣ και Α/ΓΕΕΘΑ.
Ο επισμηναγός Ευάγγελος Πετρουλάκης, κυβερνήτης του « ΝΙΚΗ 15» (συγκυβερνήτης, επισμηναγός Ευάγγελος Παπασταματίου, ιπτάμενος μηχανικός: Σωτήριος Καρανταΐρης) , που έγραψε τη δική του σελίδα έντιμης παρουσίας, αφού απογειώθηκε παρά τις εντολές του προδότη Παπανικολάου μεταφέροντας τα πυρομαχικά της μοίρας καταδρομών, μπήκε στο ψυγείο σαν ανυπάκουος.

 Έγινε υποπτέραρχος εν αποστρατεία. Ο κυβερνήτης του Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ, Ελευθέριος Χανδρινος που πολέμησε, έπεσε και αυτός σε δυσμένεια μέχρι που τον σκότωσαν σε… αυτοκινητιστικό. «Επαγγελματίες», ήσαν και ο προδότης Νικόλαος Τρικούπης και ο Κ. Διγενής που παραδόθηκαν στον Κεμάλ.
 «Επαγγελματίες», ήσαν και οι αξιωματικοί της 22ας ταξιαρχίας που διαλύθηκε στο Μάλι- Μάδι το 1948. Αντίθετα, από τον «τρισκατάρατο» πατριωτισμό υπέφεραν ο Κερκυραίος, διοικητής της Ανεξάρτητης Μεραρχίας Δημήτριος Θεοτόκης, οι διοικητές των συνταγμάτων της Ι. Κωνσταντίνου, Ν. Σκύρος και Ν. Τσίπουρας και οι άλλοι αξιωματικοί που πέτυχαν, διανύοντας επί 15 μέρες 600 χιλιόμετρα , με συνεχείς προσβολές του τουρκικού ιππικού και των τούρκων κατοίκων, να φθάσουν συντεταγμένοι στο Δικελί και να μεταφέρουν με πλοία στη Μυτιλήνη την 31η Αυγούστου, και τους άνδρες τους και 8000 Έλληνες και Αρμένιους πρόσφυγες.
Για τους λόγους αυτούς, το καθεστώς δεν ανησυχεί από τις εκδηλώσεις των επαγγελματιών. Φοβάται, τρέμει και ιδρώνει, για τις αντιδράσεις των «Πατριωτών».
Γιατί ξέρει ότι εκτός από τους Τζογάνηδες , τους Αντωνακόπουλους, και τους στρατηγούς που «χτυπούσαν προσοχές» στον Μπεγλίτη, υπάρχει ακόμα το πνεύμα του Θρασύβουλου Τσακαλώτου, του Δημήτριου Θεοτόκη, του Ιωάννη Κωνσταντίνου, του Στυλιανού Γονατά, του Νικόλαου Πλαστήρα. Πολιτικός στόχος των δωσίλογων που έχουν σφετεριστεί τη νόμιμη εξουσία, και της τρόικας, είναι η βαθμιαία, βήμα με βήμα, μείωση των εξόδων του προϋπολογισμού για μισθούς και συντάξεις για τις Ένοπλες Δυνάμεις στο 1/3 των σημερινών κουτσουρεμένων δαπανών.
Η «Ελληνική Δημοκρατία», χωρίς Εθνική Ανεξαρτησία, χωρίς Κυριαρχικά Δικαιώματα, και χωρίς σύνορα να προστατεύσει δεν θα χρειάζεται και (δαπανηρές)Ένοπλες Δυνάμεις, διότι πάνω από όλα είναι το έλλειμμα, και το «μικρότερο κράτος».
Το καθεστώς των «ελληνόφωνων» δωσίλογων, δεν ανησυχεί ουδόλως από τα κόλπα τα έκανε το ΚΚΕ εδώ και 84 χρόνια. Η άπατρις εργατική τάξη εξαφανίστηκε, η μάλλον αντικαταστάθηκε από τους «αλβανοπακιστανούς προλετάριους».
Οι διαμαρτυρίες των μάχιμων «επαγγελματιών» και οι διαδηλώσεις των «ένστολων» συνδικαλιστών, είναι «μέσα στο κόλπο», και στο τηλεοπτικό σενάριο.
Βέβαια, «Ένστολοι», όπως λένε και ξαναλένε οι παπαγάλοι , είναι και οι μουσικοί της δημοτικής μπάντας. Στολή φοράνε και οι νοσοκόμες και οι καθαρίστριες.
Οι αξιωματικοί οι άνδρες και οι γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν είναι «ένστολοι» τζαζμπάντ. Είναι ΕΝΟΠΛΟΙ.
Και τα όπλα, τους τα δίνει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, για να προστατεύσουν την ζωή και την περιουσία του και να υπερασπίσουν την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, και την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του, που καταλύεται. Η αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, δεν είναι να προστατεύουν τους γραικύλους πολιτικάντηδες και δωσίλογους σφετεριστές, αλλά να προστατεύουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, και να εγγυώνται την εφαρμογή του Συντάγματος που οι «ελληνόφωνων δωσίλογοι» το έκαναν κουρελόχαρτο. Και το Σύνταγμα στο άρθρο 48 προβλέπει ότι , «Σε περίπτωση ….εξωτερικών κινδύνων ή άμεσης απειλής της εθνικής ασφάλειας , η Bουλή θέτει σε εφαρμογή , …το νόμο για την κατάσταση πολιορκίας, συνιστά εξαιρετικά δικαστήρια και αναστέλλει την ισχύ του συνόλου ή μέρους των διατάξεων των άρθρων 5 παράγραφος 4, 6, 8, 9, 11, 12 παράγραφοι 1 έως και 4, 14, 19, 22 παράγραφος 3, 23, 96 παράγραφος 4 και 97.
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας δημοσιεύει την απόφαση της Bουλής….Σε περίπτωση απουσίας της Bουλής ή αν συντρέχει αντικειμενική αδυναμία να συγκληθεί εγκαίρως, τα μέτρα της προηγούμενης παραγράφου λαμβάνονται με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αφότου αρχίσουν να ισχύουν τα μέτρα των προηγούμενων παραγράφων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ύστερα από πρόταση της Κυβέρνησης, μπορεί να εκδίδει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες ή για να αποκατασταθεί ταχύτερα η λειτουργία των συνταγματικών θεσμών. Οι πράξεις αυτές υποβάλλονται για κύρωση στη Bουλή μέσα σε δεκαπέντε ημέρες από τη σύγκλησή. Σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των μέτρων κατάστασης ανάγκης, τα οποία λαμβάνονται κατά το άρθρο αυτό, ισχύουν αυτοδικαίως οι διατάξεις των άρθρων 61 και 62 του Συντάγματος, ακόμη και αν διαλύθηκε η Bουλή ή έληξε η βουλευτική περίοδος».
Για να αποκατασταθεί λοιπόν η Δημοκρατική Νομιμότητα, η Κυριαρχία και η Ανεξαρτησία του Ελληνικού Λαού, και για να αποδοθεί Δικαιοσύνη, με την παραδειγματική τιμωρία με συνοπτική διαδικασία, των ενόχων Κλεπτοκρατών με τη σύσταση εκτάκτων δικαστηρίων , η Κατάσταση Πολιορκίας κηρύσσεται με απλό Προεδρικό Διάταγμα, την δε «αδυναμία της Βουλής», μπορεί να τη διαπιστώσει μέχρι και ο κος Φρούραρχος.
Η νομιμοποίησή της Κατάστασης Πολιορκίας θα γίνει με δημοψήφισμα και στη συνέχεια εκλογή Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, για να περάσουμε στη Νέα Ελληνική Πολιτεία… Είναι απλό. Διαλύεις τη Βουλή. Ζητάς από τον Έφορο του Παιδομαζώματος Κάρλ, (Παπούλια), να παραιτηθεί ,λόγω της πλαστογραφίας που έχει διαπράξει το 1989, και ο νέος πρόεδρος υπογράφει, εντός μιας ώρας το ΠΔ για την Κατάσταση Πολιορκίας.
Μετά στήνεις τις αγχόνες στο Σύνταγμα και ανεβαίνουν ένας –ένας οι Ένοχοι, υπό τις ιαχές και τα χειροκροτήματα των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Αντε, μακάρι!