Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η κυβέρνηση της Αθήνας «αδειάζει» τους Σέρβους πατριώτες!

Δωσιλογική ανακοίνωση-διαπιστευτήριο δουλείας στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, από το ελληνικό ΥΠΕΞ, για τη σύλληψη του Σέρβου αγωνιστή για τα δίκαια του λαού του, στρατηγού Ράτκο Μλάντιτς. Για άλλη μια φορά, αναδεικνύεται το πρόσωπο αυτών που μας κυβερνούν.
Ανακοίνωση-ντροπή, αναδεικνύει υποτέλεια
Διαβάστε και προσπαθήστε να μη ξεράσετε: «Η ανακοίνωση της σύλληψης, από τις σερβικές Αρχές, του Ράτκο Μλάντιτς, καταζητούμενου από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου, είναι μια είδηση που γεμίζει ικανοποίηση όλους εκείνους που πστεύουν και υποστηρίζουν την ανάγκη να κλείσουν οι πληγές της ιστορίας, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να επέλθει η συμφιλίωση των λαών της περιοχής.
 Απομένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης του Ρ. Μλάντιτς στο Διεθνές Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY), ώστε η Σερβία και ο σερβικός λαός να αγωνιστούν, απαλλαγμένοι από τα βάρη του παρελθόντος, για την υλοποίηση του νέου μεγάλου στόχου: την ένταξη της Σερβίας στην Ε.Ε.Η Ελλάδα χαιρετίζει την εξέλιξη αυτή και συγχαίρει την κυβέρνηση της Σερβίας για την αποφασιστικότητα και την επιμονή της».

Απίστευτο...
Η ελληνική κυβέρνηση έβαλε «κουκούλα» και επιχαίρει για τη σύλληψη ενός ανθρώπου, ο οποίος όρθωσε το ανάστημά του στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία κουβαλούσε σε «ασφαλείς παραδείσους» μουτζαχεντίν και στελέχη της Αλ Κάιντα, με αμερικανικά μεταγωγικά, για να «καταστείλουν» τον αγώνα των Σέρβων πατριωτών (σφάζοντας τους Σέρβους χωρικούς που ζούσαν στα πέριξ των μουσουλμανικών θυλάκων). Τι άλλο θα δούμε;

elkosmos.gr