Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Δείτε την γερμανική κάρτα του πολίτη με RFID και 3D απεικόνιση! Άπειρες δυνατότητες με σκοπό την υποδούλωση!

Εκκλησιαστικό κίνημα κατά της κάρτας του πολίτη. Ιερώνυμος, αποφεύγει να δώσει βροντερό παρόν στη... λαική διαβούλευση για την «κάρτα του πολίτη».

Κάποιοι τους χαρακτήρισαν γραφικούς Αρχιερείς. Κάποιοι άλλοι «φωτισμένες διαύγειες» της Ορθοδοξίας. Άλλοι, πάλι, τους αποκάλεσαν «εκκλησιαστικούς επαναστάτες» χωρίς αιτία. Εμείς λέμε απλά: Και οι Επτά είναι υπέροχοι. Ο Πειραιώς Σεραφείμ, ο Κηφισίας Κύριλλος, Ο Κονίτσης Ανδρέας, ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, ο Πατρών Χρυσόστομος, ο Αργολίδος Ιάκωβος και ο Ξάνθης Παντελεήμων είναι Ιεράρχες που δεν πτοούνται από τα κάθε είδους σχόλια. Με πλοηγό την Αγία Γραφή και οδηγό τους το ορθόδοξο φρόνημα παραμένουν - σε πείσμα των καιρών - αταλάντευτοι στην αποστολή που τους ανατέθηκε από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος για την προάσπιση του χριστεπώνυμου ποιμνίου και αντιτίθονται στην λεγόμενη - από την κυβέρνηση - «κάρτα του πολίτη».
Μάχονται πνευματικά για το «φωτισμό» των ορθοδόξων, αλλά και των ελεύθερων ανθρώπων γύρω από ένα σύγχρονο - όπως εξελίσσεται - γρίφο.

Χαρά Νικοπούλου: Τον νεοθωμανισμό ποτίζει ο νεοραγιαδισμός του ελληνικού κράτους .

Από τις 6:45, Δευτέρα απόγευμα, ένα σχεδόν τέταρτο πριν την προγραμματισμένη έναρξη της εκδήλωσης, ήταν γεμάτη η αίθουσα της Παλαιάς Βουλής, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, για την εκδήλωση την οποία συνδιοργάνωναν το περιοδικό “Άρδην” και η εφημερίδα “Ρήξη” του γνωστού “αιρετικού” της Αριστεράς Γιώργου Καραμπελιά.
Κύρια πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν η “δασκάλα της Θράκης” Χαρά Νικοπούλου και ο εκδότης της εφημερίδας “Αντιφωνητής” Κώστας Καραϊσκος. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, θέμα της εκδήλωσης ήταν η Θράκη και οι εξελίξεις που αναμένονται εκεί, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο αντιστράτηγος ε.α. Δημήτρης Αλευρομάγειρος, ενώ το πάνελ συμπληρωνόταν με την παρουσία του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Παναγιώτη Σγουρίδη.

Θα παραμείνω αγωνιστής για την πατρίδα λέει ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Μήνυμα προς τον νεοκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και όσους άλλους ενοχλούνται ότι δεν θα του κάνη τη χάρη να σταματήσει να μιλάει απέστειλε την Κυριακή (28/11) από τον Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου, Σαράντα Εκκλησιών Θεσσαλονίκης, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης.
Ο Μητροπολίτης Άνθιμος κάλεσε τους πιστούς να κάνουν υπομονή μέχρι να σταθεροποιηθεί η κρίσιμη κατάσταση για την οικονομία της χώρας και επανέλαβε ότι θα πρέπει να προστατευτούν η Πίστη, οι παραδόσεις και οι αξίες του Γένους και του ελληνορθόδοξου πολιτισμού, ενώ τόνισε:
«Είναι μερικοί που λένε, "δεν θέλουμε ούτε Πατρίδα, ούτε Κοινωνία ειρηνική, ούτε θέλουμε Ελλαδες, ούτε θέλουμε παλαιές ιστορίες , ούτε θέλουμε να ακούμε για τα εθνικά ζητήματα, δεν θέλουμε τίποτα, θέλουμε έτσι αναρχία" ή "θέλουμε να επιτύχουμε σκοπούς που εμείς ξέρουμε». Εγώ μέχρι θυσίας προσωπικής δεν θα σταματήσω όπου και αν είμαι και να λέγω και να γράφω».

Ο Αμερικανός διοικητής του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη “βλέπει” το Αιγαίο... γκρίζο!

Δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα στη ΝΑΤΟικη άσκηση Noble Aspect που θα διεξαχθεί 1-2 Δεκεμβρίου. Η Αθήνα πήρε την απόφαση να αποχωρήσουν οι ελληνικές δυνάμεις καθώς ο διοικητής του Αεροπορικού Στρατηγείου της Σμύρνης, Ραλφ Τζόντις, απέκλεισε ολόκληρη την περιοχή του Αιγαίου από τα σχέδια της άσκησης.
Η απόφαση είναι “βούτυρο στο ψωμί” της ΄'Αγκύρας που επί χρόνια επιδιώκει και πολλές καταφέρνει τον αποκλεισμό του Ανατολικού Αιγαίου διαμαρτυρόμενη για την παρουσία ελληνικών στρατευμάτων στα νησιά.
Επικαλούμενος τώρα τις περίφημες Aegean Policy Guidance (τις Διαδικασίες για την Πολιτική του Αιγαίου), οι οποίες έχουν να ανανεωθούν από το 2006 και με τις οποίες καλούνταν οι ΝΑΤΟϊκοί επιτελείς να εξαιρούν από τον σχεδιασμό ασκήσεων και άλλων ΝΑΤΟϊκών προγραμμάτων την περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου, ο κ. Τζόντις όχι απλά αποκλείει το ανατολικό Αιγαία, αλλά ολόκληρο το πέλαγος.

Ελβετία: Ψήφισαν «Ναι» στην απέλαση των εγκληματιών μεταναστών.

Η πλειοψηφία των Ελβετών ψηφοφόρων σε δημοψήφισμα για «αυτόματη» απέλαση ξένων υπηκόων που καταδικάζονται για σοβαρά εγκλήματα είπε «Ναι», δίνοντας εντολή με 53% στο Εθνικό Συμβούλιο (το ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο) να καταρτίσει το σχετικό νόμο.
Στο ίδιο δημοψήφισμα, οι Ελβετοί απέρριψαν την εισαγωγή ελάχιστου φόρου στα πολύ υψηλά εισοδήματα σε όλα τα καντόνια, μένοντας πιστοί στο «φιλικό φορολογικό κλίμα» της χωράς.
Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, σημειώνουν τα διεθνή ΜΜΕ, φαίνεται να επιβεβαιώνει την αυστηρότερη στάση που υιοθετούν σταδιακά οι Ελβετοί απέναντι στους μετανάστες. Πρόσφατα, η διεθνής κοινότητα είχε εκπλαγεί από την ελβετική απαγόρευση των μιναρέδων, που είχε αποφασιστεί πάλι με δημοψήφισμα.

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ.

«Ακόμη και λαοί με μεγάλη ιστορική πείρα χάνουν το γεωπολιτικό τους ένστικτο, τότε μάλιστα που το χρειάζονται περισσότερο». Τα λόγια αυτά του αείμνηστου Παναγιώτη Κονδύλη στο βιβλίο του «Περί Πολέμου» μοιάζουν να έχουν τέλεια εφαρμογή σʼ αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας. Περιέργως, η Ελλάδα, σύνορο της Ευρώπης στη ΝΑ Μεσόγειο, αγωνίζεται, π.χ., να εντάξει τη Μουσουλμανική Τουρκία στην Ευρώπη, όταν είναι ηλίου φαεινότερον ότι μια τέτοια εξέλιξη θα επέφερε γεωπολιτική ανατροπή εις βάρος της Ελλάδος, πέρα από τις επιπτώσεις που θα είχε στο σύνολο της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Ειδικότερα για την Ελλάδα, η επιστροφή της Τουρκίας στην Ευρώπη θα άλλαζε ριζικά τους συσχετισμούς στα Βαλκάνια και θα ενίσχυε καταλυτικά τη διπλωματική της ισχύ στην Ευρώπη.
Θα μπορούσαμε να ανατρέξουμε ιστορικά στον Μαραθώνα και στο σύμβολό του, του οποίου εορτάζουμε φέτος τα 2.500 χρόνια. Γιατί το εορτάζουμε;

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Δυναμική ανάλυση για την "κάρτα του πολίτη" από τον π. Νεκτάριο Μουλατσιώτη


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΚΙΣ 9-22/11/2010 ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ from westrock on Vimeo.

Εάλω… η πόλις δια της Κερκόπορτας. Είναι κατάδηλη η σκοπιμότητα εδραζόμενη από εξωθεσμικά παράκεντρα.

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι βαίνουμε προς μια νέα Τάξη πραγμάτων όπου η εθνική κυριαρχία υπό την κρατούσα μορφή ολοένα και υποχωρεί συμπαρασύροντας μαζί της και μια σειρά άλλων θεσμικών αξιών οι οποίες απεμπολούνται δίχως άλλο στον βωμό μιας ουτοπικής οικουμενικής προστασίας των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων.
Πρόκειται για μια προπαγάνδα εργαλείο στα χέρια της κατοχικής κυβέρνησης προκειμένου να παρελκύσει την κοινή γνώμη από την ουσία του προβλήματος. Η υφιστάμενη δεινή οικονομική κρίση αποτελεί απλώς και μόνο το αβγό του φιδιού, δοθέντος ότι υποκρύπτονται σαφώς υπερεθνικής φύσεως συμφέροντα τα οποία εξυπηρετούνται υποδορίως εις βάρος της πατρίδος μας.Είναι πρόδηλο πως ο ελληνικός λαός, άθυρμα στα χέρια των Αρχών ποδηγετείται προς την κατεύθυνση του ολοκληρωτισμού. Ζούμε την εφαρμογή ενός σύγχρονου φασισμού υπό τον κίβδηλο μανδύα μια σοσιαλεπώνυμης φενάκης και τις ισχνές ιαχές ενός ψευδώνυμου αριστερισμού.

Αυτοί οργανώνονται για νέες διεκδικήσεις και εμείς ονειρευόμαστε φιλίες και συνεργασίες μαζί τους .

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ο τρόπος με τον οποίο εργάζεται η τουρκική εξωτερική πολιτική όσον αφορά τις σχέσεις της γειτονικής χώρας με την Ελλάδα. Αξιοποιώντας στο έπακρο την πολιτική και οικονομική ελίτ της Ελλάδας σε συνδυασμό με ορισμένα ΜΜΕ που επιλέγουν να ακούσουν και να μεταφέρουν στην ελληνική κοινή γνώμη αυτά που θα επιθυμούσαν και όχι αυτά που πραγματικά εκπέμπουν οι γείτονες μας η Τουρκία συνεχίσει το διμέτωπο παιχνίδι της με την Ελλάδα.
Από την μία οι εμφανέστατοι δυτικού στυλ υπουργοί της τουρκικής κυβέρνησης με τους ευρωπαϊκούς τρόπους και την ευρωπαϊκή γλώσσα να μιλάνε για φιλία, για συνεργασία, για κοινές business ακόμα και στα γεωγραφικά σημεία που έχουμε διαφορές.

Οι Ορθόδοξοι Μπροστά στο Χάος της «Νέας Εποχής»

1. Η εποχή μας σφραγίζεται καθοριστικά από μια νέα ιστορική συγκυρία, τη Νέα Παγκόσμια Τάξη πραγμάτων, ως στρατιωτικοπολιτική έκφραση της Νέας Εποχής, που ορίζεται αφετηριακά από τον πόλεμο του Κόλπου και την κατάρρευση του λεγόμενου «υπαρκτού σοσιαλισμού», το κενό του οποίου έσπευσε να καλύψει η αναδυθείσα παγκόσμια Μονοκρατορία, η Pax Americana, που μεταφέρει τον κόσμο μας αναδρομικά στην ενότητα της Pax Romana και σ’ ό,τι αυτή μπορεί να περικλείει για τον άνθρωπο και τον κόσμο. Όπως τότε, έτσι και σήμερα, η ανθρωπότητα εντάχθηκε σ’ ένα παγκόσμιο σύστημα πολιτικής και αξιών, που ελέγχει και διαμορφώνει καθολικά, μέσω της ενιαιοποιούμενης παιδείας και των κατευθυνόμενων Μ.Μ.Ε., τον άνθρωπο και την κοινωνία ως πλανητικό άνθρωπο και πλανητική-ολιστική κοινωνία. Στο σημείο αυτό επιτρέπεται ένας παραλληλισμός: Στις 11.5.330 αναδύεται ένα νέο ιστορικό μέγεθος, η αυτοκρατορία της Νέας Ρώμης (Ρωμανία από τον δ΄ αι. ή «Βυζαντίου» από το 1562), που υποστασιωνόταν με το τρίπτυχο: εκχριστιανισμένος ρωμαϊκός κρατικός φορέας-ελληνικός πολιτισμός/παιδεία και χριστιανική ορθοδοξία, ως ψυχή και ζωοοποιητική δύναμη του νέου αυτού παγκόσμιου μορφώματος.

Ο απόηχος του Βατοπαιδίου ήταν να αηδιάσουν τον κόσμο σε κάθε τι ιερό και όσιο…

Το ποινικό κομμάτι θα τραβήξει αρκετά χρόνια ακόμη γιατί όπως ακριβώς η υπόθεση διοικητικά διήρκησε 10 χρόνια, άλλα τόσα χρόνια θα κάνει για να κλείσει δικαστικά
Τον επόμενο μήνα εκδικάζεται η αγωγή του δημοσίου που διεκδικεί πάλι τα ακίνητά του στην Βατοπαιδινή περιουσία των 25.000 στρεμμάτων παραλίμνιων κι άλλων εκτάσεων στην Βιστωνίδα
Η συζήτηση γίνεται νηφάλια δίχως κάποια ένταση, δίχως κάποια εξέλιξη σε σχέση με την μονή Βατοπαιδίου που χαρακτηρίστηκε το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων χρόνων. Ο Θρακιώτης νομικός σύμβουλος της μονής κ. Στέργιος Γιαλάογλου μιλά για το σημερινό καθεστώς της υπόθεσης που θα απασχολήσει και ποινικά τα επόμενα δέκα χρόνια την επικαιρότητα, ενώ επικρατεί μεγάλη σύγχυση όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς των εκτάσεων μετά την εμπλοκή του δημοσίου και των διερευνήσεων που επανέφεραν το πρότερο καθεστώς.

Αφιερωμένο στον 'παραγωγικό' κ. Θεόδωρο Πάγκαλο

Σύμφωνα μέ πρόσφατες δηλώσεις του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως, οι στρατιωτικοί καί οι ιερείς δεν ανήκουν στις παραγωγικές τάξεις της Κοινωνίας. 'Επειτα από τή προηγούμενη μεγάλη γκάφα του "μαζί τά φάγαμε" έρχεται μια νέα απρέπεια, λέγω "απρέπεια" για να χαρακτηρίσω με τόν πιό επιεική όρο τό εγκληματικό λάθος του κ. Αντιπροέδρου, εννοώ το προ- αναφερθέν νέο ολίσθημα της γλώσσης του! Και τα δύο ολισθήματα είναι α-π-α-ρ-ά-δ-ε-κ-τ-α!
Άν η παραγωγικότης ενός θεσμικού οργάνου εκρίνετο με κριτήριο τον σωματικό του τύπο, τότε ο κ. Πάγκαλος θα έπρεπε να εθεωρείτο παραγωγικώτατος!
Άν η παραγωγικότης ενός θεσμικού οργάνου εκρίνετο με κριτήριο την ταχύτητα στη διαδικασία παραδόσεως ενός πολιτικού σέ ξένες δυνάμεις, τότε επίσης ο κ. Πάγκαλος θα έπρεπε να εθεωρείτο παραγωγικώτατος! Ας θυμηθούμε την περίπτωση Οτσαλάν, όταν ο κ. Πάγκαλος ήταν Υπουργός των Εξωτερικών.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Οι Οθωμανοί ξανάρχονται... στη Θράκη .

Φαίνεται ότι στην ακριτική Θράκη έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα σε σχέση με τις υποδομές, έχουν διαπρέψει οι τοπικοί παράγοντες στην αναπτυξιακή πολιτική και στην πρόταξη των ελληνικών αρχαιοτήτων και του φυσικού κάλλους της περιοχής και αποφάσισαν να κοιτάξουν και όσα έχουν «παραμελήσει».
Έτσι, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έδωσε προ ημερών το «πράσινο φως» για την «ανάδειξη» του τεμένους Βαγιαζήτ, στο Διδυμότειχο. Όχι, δεν προσδιόρισαν αν θα το παραχωρήσουν για λατρευτικούς σκοπούς... Προς το παρόν τουλάχιστον. Αλλά, μυρίζει μεθόδευση για τη διοργάνωση πολυπολιτισμικών εκδηλώσεων, όπως κλειτεριδοκτομές, περιτομές, ιστορικές ημερίδες που θα εξάρουν το παιδομάζωμα, την υπέροχη εποχή της τουρκοκρατίας και του κοσμοπολιτισμού και βάλτε...
Σημειωτέον ότι η γενική γραμματέας του υπουργείου (Πολυ) Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, είχε δεσμευτεί τον περασμένο Μάιο για το έργο. Φυσικά, ο υπέροχος οθωμανικός πολιτισμός, που τόσο θαυμάζει η «τουρκολάγνα» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να αναδειχθεί. Γι' αυτό και το έργο της αναπαλαίωσης του τεμένους, που συμβολίζει το τουρκικό πέρασμα από την περιοχή, εντάχθηκε στο Ταμείο Διαχείρισης Πιστώσεων για την Εκτέλεση Αρχαιολογικού Έργου.

Ο οικουμενικός πατριάρχης, ‘πρέσβης και προασπιστής’ του Νεοθωμανισμού!

Φωτογραφήθηκε με τους ψευτομουφτήδες Κομοτηνής σε θρησκευτικό συνέδριο στην Κων/πολη. Μια εικόνα που ταξίδεψε στο διεθνή χώρο. Δεν δικαιολογείται να μην γνώριζε ο ίδιος ή το περιβάλλον του…
Τι σηματοδοτεί η φωτογραφία; Ότι κάποιοι ετοιμάζονται να μας τους επιβάλλουν ως «θρησκευτική αρχή»;
Πολλά τα ερωτηματικά που γεννιούνται με την φωτογραφία που είδαμε να ταξιδεύει σε ιστοσελίδες τουρκικών ΜΜΕ όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, τον αγώνα του οποίου υποστηρίζει σύμπας ο ελληνισμός, φωτογραφίζεται εν μέσω των δύο κίβδηλων ψευτομουφτήδων Κομοτηνής και Ξάνθης Ιμπράμ Σερήφ και Αχμέτ Μετέ, που φορώντας τις λευκές στολές των ιερωμένων της Τουρκίας καμαρώνουν εμφανώς για το «επίτευγμά τους».

Ο εθνομηδενιστής Χριστόφιας επι το έργο των ετολοδόχον του.

Λίγους μήνες μετά την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Χριστόφιας, μιλώντας στο Συνέδριο των Αποδήμων στην Πάφο, είπε, μεταξύ άλλων, και τα εξής: «Πρέπει να ξεχάσουμε τους ήρωες, τις μάνες και τις παραμάνες αν θέλουμε να λύσουμε το Κυπριακό». Σε ομιλία του στη δεξαμενή σκέψης του Brookings Institute της Αμερικής, διατύπωσε την άποψη ότι οι ούτω καλούμενες μητέρες πατρίδες, στην πραγματικότητα εισέβαλαν και οι δύο στην Κύπρο.
Μόλις πρόσφατα ο Πρόεδρος της Συρίας, μιλώντας στη συγκέντρωση του ΚΕΒΕ στη Λευκωσία, αποκάλυψε ότι ο κύριος Χριστόφιας τού εκμυστηρεύτηκε ότι η Κύπρος βρίσκεται πιο κοντά στη Συρία απ’ ό,τι στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Σημερινή», ημερομηνίας 7/11/10, ο Υπουργός Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας εξήγγειλε σειρά μέτρων για την ενσωμάτωση των μεταναστών στην Κύπρο, μεταξύ των οποίων και την εκμάθηση της… κυπριακής γλώσσας!

Ατομική ελευθερία τέλος. ‘Μπορεί να μας επιτεθούν…’

Υπέρ των νέων μέτρων ασφαλείας στα αεροδρόμια ο Ομπάμα.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υπερασπίστηκε τα αμφιλεγόμενα νέα μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια των ΗΠΑ σε σημερινή συνέντευξη του, αναφέροντας ότι «οι μέθοδοι είναι αναγκαίες», προκειμένου να προληφθεί μία πιθανή τρομοκρατική επίθεση.
Ορισμένοι Αμερικανοί έχουν αρνηθεί τις τελευταίες εβδομάδες να περάσουν από σαρωτές σώματος στα σημεία ελέγχου των αεροδρομίων.
«Αυτό θα είναι κάτι που εξελίσσεται. Πρέπει να εργαστούμε σε αυτό» δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα στην Μπάρμπαρα Γουόλτερς του ABC.
«Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου με αυτό, αλλά ξέρω επίσης ότι αν γινόταν μία έκρηξη στον αέρα, η οποία θα σκότωνε μερικές εκατοντάδες ανθρώπους και αποδεικνυόταν ότι πιθανότατα μπορούσαμε να την προλάβουμε...

Αρνούνται το κλείσιμο της Κοινωνικής Θεολογίας.

Αρνήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, να συναινέσουν στην πρόταση του υφυπουργού Παιδείας Γ. Πανάρετου για κατάργηση του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας, οι Συγκλητικοί του Πανεπιστημίου Αθηνών που συνεδρίασαν ως αργά τη νύχτα της Πέμπτης (25/11).Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Πανάρετος είχε στείλει έγγραφο στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών ζητώντας τη γνώμη του Ιδρύματος για να καταργήσει το τμήμα λόγω των πρωτοφανών περιστατικών οικογενειοκρατίας και παρατυπιών που παρατηρήθηκαν σε αυτό.
Οι συγκλητικοί -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- εξέλαβαν την κίνηση του υφυπουργού, ως παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο των Πανεπιστημίων, ενώ νωρίτερα είχαν εκφράσει τη συμπαράστασή τους στους διαμαρτυρόμενους φοιτητές για το ενδεχόμενο κατάργησης του τμήματός τους.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

«Πονηρές» κινήσεις για το ηλεκτρονικό καρτοφακέλωμα!

Σκληρή επιστολή Τσελεγγίδη στον Ραγκούση:
Οφείλετε κ. Υπουργέ, να ανακαλέσετε την πρόσκληση προς διαβούλευση που στείλατε στους Έλληνες πολίτες (που διακατέχονται από πλήρη άγνοια επί του θέματος) και να προβείτε στην πλήρη, ορθή, αντικειμενική ενημέρωσή τους, ώστε αφού θα γνωρίζουν το τι τους ετοιμάζετε (αφού και προεκλογικά δεν θέσατε τέτοιο θέμα), να προσέλθουν στην συνέχεια στην διαβούλευση.
Με την τακτική του αιφνιδιασμού και της ένοχης μυστικοπάθειας που παρατηρήθηκε πριν από λίγα χρόνια στο θέμα της απάλειψης του θρησκεύματος από τις ταυτότητες επιχειρεί το υπουργείο Εσωτερικών να εφαρμόσει την λεγόμενη κάρτα του πολίτη. Αθετώντας την υπόσχεση που έδωσαν κυβερνητικά στελέχη προς την Εκκλησία της Ελλάδος σε κοινή συνάντηση που είχαν στις 17 Νοεμβρίου, ότι στις αρχές του 2011 θα τεθεί το θέμα σε δημόσια συζήτηση και χωρίς καν να διευκρινίσουν το τι ακριβώς θα εμπεριέχει η λεγόμενη κάρτα του πολίτη ζητούν από τους φορείς να συμμετάσχουν σε δημόσια συζήτηση!!!

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ετσι θα σωθούμε από το σφράγισμα 666 .

Σας παρουσιάζουμε μια σημαντική πρόταση, του καθηγητού της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Δημ. Τσελεγγίδη, προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, όσον αφορά το νομικό μερος για το θέμα της Κάρτας του Πολίτη.
" Μακαριώτατε Αγιε Πρόεδρε,
Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς,
Θα ήθελα να απευθυνθώ προς Σας, ως την Ανωτάτη Διοίκηση της τοπικής Εκκλησίας μας, για ένα πολύ σοβαρό θέμα που μας αφορά καίρια ως ευρωπολίτες Χριστιανούς.
Στο παρελθόν, με αφορμή την εισαγωγή στη ζωή των πολιτών ηλεκτρονικών συστημάτων που λειτουργούν με βάση τον γραμμωτό κώδικα (barcode), η Εκκλησία της Ελλάδος, η Εκκλησία της Κρήτης, το Αγιον Ορος και τα Αγια Μετέωρα εξέδωσαν Εγκυκλίους και κείμενα με τα οποία εξέφραζαν τον έντονο προβληματισμό τους και δικαιολογούσαν τις ανησυχίες του πληρώματος της Εκκλησίας.

Έτοιμοι οι προδότες να χωρίσουν το Αιγαίο στα δύο! “H συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, τα Χριστούγεννα“ .

"Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να διακηρύξει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο", εκτιμά ο καθηγητής κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει ο ίδιος, τοποθετεί μέχρι τα Χριστούγεννα, το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί ένα γενικό πλαίσιο αρχών διαπραγμάτευσης με την Τουρκία!
"Σε αυτό θα περιλαμβάνεται η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου και εξαίρεση του Καστελόριζου από την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ)", δήλωσε κατα τη χθεσινή του ομιλία του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
"Να συνταξιοδοτηθούν όλοι οι κ. υπουργοί Εξωτερικών"!Ο κ.Μαρκεζίνης έχει και στο παρελθόν "κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου", εκτιμώντας ότι "ελλοχεύει ο κίνδυνος απεμπολήσεως κυριαρχικών μας δικαιωμάτων". 'Οπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει " οι καλές σχέσεις με έναν γείτονα είναι ασφαλώς επιθυμητές. Αλλά είναι δυνατές μόνον εάν και εκείνος πιστεύει στο σεβασμό του Δικαίου και δεν το παραβιάζει συστηματικά και με διάφορους τρόπους".

Φθιώτιδος Νικόλαος "Τα τελώνεια προς το Παράδεισο είναι λιγότερα από τα διόδια για Αθήνα"

Την πλήρη αντίθεση του για τα νέα διόδια της Αγίας Τριάδας, στο 191ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στις Θερμοπύλες εξέφρασε με δήλωση του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος.
Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι λιγότερα τα τελώνεια προς τον Παράδεισο και περισσότερα τα διόδια για την Αθήνα».
Επίσης, πρόσθεσε ότι "τόσα χρόνια δίναμε αγώνα για να γλιτώσουμε από το φονικό πέταλο και τώρα έρχονται και μας επιβάλλουν ένα είδος δικτατορίας, αφού μας αναγκάζουν να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας".
Τέλος, ο Μητροπολίτης Νικόλαος εξέφρασε την συμπαράσταση του, προς στους κάτοικους της Φθιώτιδας οι οποίοι ζητούν την κατάργηση των διοδίων.

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Ακήρυκτος πόλεμος πάνω από το Αιγαίο!

Ερώτηση στη Βουλή για το θέμα της τακτικής αντιμετώπισης των τουρκικών παραβιάσεων κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση μέσω του βουλευτή Θεόφιλου Λεονταρίδη. Ο υπεύθυνος πολιτικού τομέα Εθνικής Άμυνας στην ερώτησή του προς την ηγεσία του ΥπΕΘΑ στιγματίζει την εξάλειψη των εμπλοκών στον ακήρυκτο πόλεμο πάνω από το Αιγαίο, θέτοντας τη (μάλλον ρητορική) ερώτηση εάν η “στρατηγική ψυχραιμία” εκλαμβάνεται ως αδυναμία από τη γείτονα χώρα.
“Η σύγκριση των διαθέσιμων στοιχείων «παραβιάσεων / αναχαιτίσεων – εμπλοκών» των ετών 2009 – 2010 συνηγορεί σε αλλαγή επιχειρησιακής συμπεριφοράς και δημιουργεί εύλογα ερωτήματα, αφού το 2009 επί 1678 παραβιάσεων του ΕΕΧ από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, σημειώθηκαν 237 εμπλοκές, ενώ στο δεκάμηνο Ιανουαρίου Οκτωβρίου 2010 σε 1047 παραβιάσεις σημειώθηκαν μόλις 14 εμπλοκές.

Μέχρι και τα παιδιά τους κατασκοπεύουν στην Τουρκία.

Η παρακάτω είδηση αποτελεί μία ακόμη απόδειξη για το ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας και απευθύνεται σε όλους τους προοδευτικούς λεγόμενους Έλληνες πολίτες που τυγχάνει να έχουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια για οτιδήποτε προέρχεται από την γειτονική χώρα. Η είδηση δημοσιεύτηκε αρχικά στην τουρκική εφημερίδα «Ζαμάν» (10-11-2010) και αναδημοσιεύτηκε στην Ελλάδα από την εβδομαδιαία εφημερίδα «Ο Αντιφωνητής».
Αποτελεί έναν πραγματικά κόλαφο για την Τουρκία και την κυβέρνηση της χώρας που αποδέχεται στον 21ο αιώνα αξιωματούχοι του κράτους να κατασκοπεύουν τη ζωή μαθητών και δασκάλων στα δημόσια σχολεία της χώρας. Ακολουθεί το απόσπασμα από την τουρκική εφημερίδα όπως δημοσιεύτηκε στο ελληνικό μέσο

Απειλούν τη ζωή μας οι "κύριοι" του islam.gr

Το θράσος τους δεν έχει όρια! Έρχονται σε μια ελεύθερη χώρα, ακάλεστοι, λάθρα, παραβιάζοντας σύνορα και νόμους, απειλώντας την ασφάλειά μας, τον τρόπο ζωής μας και εκμεταλλευόμενοι τη φιλοξενία μας και την ελευθερία που τους παρέχεται και μας... απειλούν, εκδίδοντας στην ουσία fatwa εναντίον μας, μέσα στον ίδιο μας τον τόπο! Νομίζοντας ίσως ότι θα μας τρομάξουν και κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια. Όχι κύριοι του islam.gr, δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε.
Από την άλλη, η απόπειρα κατατρομοκράτησης και μάλιστα σε πρώιμο στάδιο, των δημοσιογράφων οι οποίοι ανθίστανται στο βίαιο επεκτατισμό που εκπέμπουν οι εδώ δραστηριότητες κάποιων μουσουλμάνων, δεν θα περάσει κύριοι της ιστοσελίδας islam.gr. Δείτε εδώ την ευθεία απειλή κατά της εφημερίδας "Ελεύθερη Ωρα" με τα... θανάσιμα ψέματα!!! http://www.islam.gr/cgi-bin/pages/page3.pl?arlang=Greek&arcode=101121115716&argenkat=

Νέα επίθεση Πάγκαλου κατά των ΕΔ!

Πρόσβαλλε κατάμουτρα τους αξιωματικούς (αλλά και τους ιερείς) για άλλη μια φορά ο αμετροεπής κ. Πάγκαλος, αυτή τη φορά στη διάρκεια εκδήλωσης του Επιστημονικού Συλλόγου Μηχανικών Αεροπορίας και της Σχολής Μηχανικών Αεροπορίας (γιατί τον καλούν, για να τους βρίζει;), λέγοντας ότι οι ΕΔ δεν είναι παραγωγικές με τη στενή οικονομική έννοια. Τους κοροϊδεύει κι από πάνω τους ενστόλους... Είναι φανερό ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης για την αποστρατικοποίηση της χώρας, κλιμακώνεται. Ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν έχει κάτι να πει επ' αυτού; Ελπίζουμε να μην περιμένει πάλι τέσσερις ημέρες για να απαντήσει...
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας στον Θ. Πάγκαλο, δήλωσε ότι «στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων -και, βεβαίως, μεταξύ αυτών και στους αεροπόρους μας, που κάνουν τις αναχαιτίσεις στο Αιγαίο-
οφείλουμε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας και όχι λόγια προσβολής και υποτίμησης, όπως αυτά του κ. Πάγκαλου», ενώ ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του ιδίου κόμματος, Θεόφιλος Λεονταρίδης, δήλωσε ότι «η επιμονή του κ. Πάγκαλου σε "αντιπαραγωγικές" δηλώσεις, που έχουν καταδικάσει οι πάντες, επιβεβαιώνει ότι εξυπηρετεί ακατανόητες κοπιμότητες, που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Πειραιώς Σεραφείμ: Είστε γραικύλοι και διατάκτες της Νέας Εποχής!

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ σχετικά με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να καταργήσει το τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών. Θυμίζουμε πως η απόφαση έγινε με αφορμή τα φαινόμενα αδιαφάνειας στις προσλήψεις καθηγητών, και τα ακραία φαινόμενα οικογενειοκρατίας που παρατηρηθήκαν στο συγκεκριμένο πανεπιστημιακό τμήμα. Ο Σεραφείμ όπως συνηθίζει άλλωστε, δεν μασά τα λόγια του, και κάνει λόγο ευθέως για απόπειρα αποδόμησης της θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων, για απόπειρα περιθωριοποίησης των θεολογικών σχολών και την μετατροπή τους σε θρησκειολογικά προγράμματα σπουδών.
Επιπλέον θέτει τα ρητορικά ερωτήματα για ποιον λόγο δεν συμβαίνει το ίδιο και σε άλλα πανεπιστημιακά τμήματα όπως αυτά του Παντείου πανεπιστημίου όπου έχουν υπάρξει σοβαρά κρούσματα διαφθοράς. Τέλος καλεί την Ιερά Σύνοδο, τον αρχιεπίσκοπο αλλά και τον ελληνικό λαό να αντιδράσει και να αντισταθεί στην επιχείρηση αποδόμησης της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης του λαού μας.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Ο Χριστόφιας πανηγυρίζει, η Τουρκία προελαύνει…

Τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη θα πρέπει ν’ αξιολογηθούν στη βάση του τι στόχευσε και τι τελικώς αποκόμισε η κάθε πλευρά. Η επιδίωξη του γ.γ. του ΟΗΕ, για επιτάχυνση της διαδικασίας με καταληκτικό ορίζοντα, έχει τροχοδρομηθεί, αρχής γενομένης από την αμέσως επόμενη συνάντηση, τον προσεχή Ιανουάριο στη Γενεύη. Η ελληνοκυπριακή πλευρά, που αρχικά διακήρυττε ότι δεν υπήρχαν προϋποθέσεις για μια τέτοια συνάντηση, τελικώς προσήλθε στη Νέα Υόρκη με αμυντικό, μόνο, προσανατολισμό, για ν' αποφύγει τυχόν χρονοδιαγράμματα και επιδιαιτησία.
Δυστυχώς, το χρονοδιάγραμμα τέθηκε, ενώ η επιδιαιτησία αφέθηκε ως υπονοούμενο, αφού κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα «επόμενα βήματα» του ΟΗΕ, που θα εξεταστούν στη Γενεύη, αναλόγως της προόδου των συνομιλιών.
Μεγάλη κερδισμένη της τριμερούς συνάντησης εξήλθε η Τουρκία. Πέτυχε να συμπεριλάβει στη δήλωση του γ.γ. του ΟΗΕ ότι οι συνομιλίες δεν μπορούν να είναι «ατέρμονες». Η Τουρκία επιδιώκει τον καθορισμό καταληκτικής προθεσμίας, στην οποία, αν τελικώς δεν υπάρξει συμφωνία, ν’ ανοίξει το παράθυρο και για άλλες επιλογές. Εδώ, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν μπορεί να θεωρείται τυχαία η παρέμβαση του πρώην ηγέτη της βρετανικής διπλωματίας, κ. Τζακ Στρο, περί εξέτασης του ενδεχομένου διχοτόμησης της Κύπρου.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ι.Σ.Κ.Ε. "Η Κάρτα του Πολίτη καταρακώνει την ελευθερία του ανθρώπου"

Συνήλθε σε συνεδρία την 23ην Νοεμβρίου 2010 το Δ.Σ. του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Σελλή, καί ασχολήθηκε με τα θέματα της ημερησία διατάξεως.
Το Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε., ομοφώνως εξέφρασε τις έντονες ανησυχίες του καί τους προβληματισμούς του σχετικά με τήν λεγομένη "Κάρτα του Πολίτη" πού ήδη η Πολιτεία δρομολογεί πρός εφαρμογή.Το Δ.Σ. πιστεύει ακράδαντα πως η ως άνω " Κάρτα του Πολίτη" παραβιάζει κατάφωρα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα καί καταρακώνει την ελευθερία του ανθρώπου.Αποφάσισε δε κατά πλειοψηφία να αναμένει την τελική και επίσημη θέση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και αναλόγως να εκφραστεί. Κατά την ως άνω συνεδρία το Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε., ομοφώνως αποφάσισε:
1) Νά αποστείλει έγγραφο προς την Υπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, διά του οποίου θα εκφράζει την αντίθεσή του με τά σχέδια του Υπουργείου διά τό μάθημα των Θρησκευτικών και θά ζητεί να παραμείνει υποχρεωτικό και ομολογιακού χαρακτήρα.

Αποδόμηση και οικονομικός πόλεμος στις ένοπλες δυνάμεις.

Μπορεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας να διαβεβαιώνει σ΄ όλους τους τόνους ότι δεν θα υπάρξουν άλλες περικοπές στους μισθούς των εν ενεργεία αξιωματικών και κατ΄ επέκταση και των συντάξεων των αποστράτων. Σύμφωνα όμως με τη μελέτη που έκανε ο Σύνδεσμος Υποστήριξης Συνεργασίας Μελών ΕΔ (ΣΥΣΜΕΔ),στον προϋπολογισμό του 2011 προκύπτει σαφώς ότι τα κονδύλια για τη μισθοδοσία και τη καταβολή των συντάξεων είναι δραματικά μειωμένα! Δείτε όλα τα ποσά του 2010 και τι προβλέπεται για το 2011:
Σύμφωνα με τον κρατικό προϋπολογισμό για το έτος 2011, που κατατέθηκε στο Ελληνικό κοινοβούλιο για ψήφιση και δόθηκε στη δημοσιότητα και συγκεκριμένα στους, συνημμένους σε αυτόν, συνοπτικούς πίνακες αναφορικά με τις πιστώσεις για τις δαπάνες κατά ειδικό φορέα και Υπουργείο προκύπτει ότι για το οικονομικό έτος 2011:

Θα σχεδιάσει το τζαμί της Αθήνας. Στην ορθόδοξη Ελλάδα!

Δια χειρός και πνεύματος μιας εκ των πλέον διασήμων αρχιτεκτόνων ανά τον κόσμο, προετοιμάζεται το τζαμί στην Αθήνα. Η Ζάχα Χαντίντ έχει τιμηθεί με τα σημαντικότερα βραβεία αρχιτεκτονικής ενώ έχει σχεδιάσει το μουσείο μοντέρνας τέχνης στην Ρώμη.Ακούει στο όνομα Ζάχα Χαντίντ και θεωρείται η πιο διάσημη γυναίκα αρχιτέκτων, ακόμα και η καλύτερη στον κόσμο. Έχει τιμηθεί με τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά βραβεία, όπως το Πρίτσκερ, το λεγόμενο και Νόμπελ της Αρχιτεκτονικής και πολύ πρόσφατα με το βρετανικό Στίρλινγκ για το σχεδιασμό του νέου μουσείου μοντέρνας τέχνης της Ρώμης.
Όπως λένε οι πληροφορίες η κ. Χαντίντ προθυμοποιήθηκε να σχεδιάσει το μουσουλμανικό τέμενος της Αθήνας και μάλιστα αφιλοκερδώς.

Συνελήφθησαν 3494 λαθρομετανάστες το Νοέμβριο, "χαλαρό" το Υπ. Δικαιοσύνης με τους διακινητές .

Νεώτερα στοιχεία για τον αριθμό των συλληφθέντων λαθρομεταναστών που εισήλθαν στη χώρα από τα σύνορα με την Τουρκία στον Έβρο δημοσιεύτηκαν αυτές τις ημέρες επιβεβαιώνοντας ότι τα χειρότερα ίσως δεν έχουν έρθει ακόμα. Συνολικά μέσα στις πρώτες τρείς εβδομάδες του Νοεμβρίου οι δυνάμεις της Φρόντεξ και της ελληνικής Αστυνομίας συνέλαβαν 3494 άτομα προερχόμενα από 43 διαφορετικές χώρες.
Πιο συγκεκριμένα από τους 3494 λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν οι 607 προέρχονται από το Πακιστάν, οι 242 από το Αφγανιστάν, 94 από το Μπαγκλαντές, 67 από Σομαλία, 35 από το Ιράκ και 29 από το Μαρόκο.
 Με βάση αυτά τα δεδομένα επισημαίνονται δύο παράγοντες, πρώτον ότι οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν να διασχίσουν με επιτυχία μία από τις πλέον καλά φρουρούμενες συνοριακές περιοχές του πλανήτη την τουρκική πλευρά της συνοριογραμμής

Αποδίδουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης: 20 παραβιάσεις από 36 τουρκικά μαχητικά χθές και σήμερα.

Είκοσι συνολικά παραβιάσεις πραγματοποίησε το τελευταίο διήμερο η τουρκική Αεροπορίας πάνω από το Αιγαίο, προχωρώντας σε μια ακόμη επίδειξη επιθετικότητας και αγνόησης του Εθνικού εναέριου Χώρου (ΕΕΧ). Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 16 μαχητικά αεροσκάφη –εκ των οποίων 8 έφεραν οπλισμό- σε δύο σχηματισμούς πραγματοποίησαν 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 12 παραβιάσεις του ΕΕΧ, στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.
Σήμερα άλλα 20 αεροσκάφη, εκ των οποίων τα 10 ήταν οπλισμένα πραγματοποίησαν 4 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 8 παραβιάσεις στο κεντρικό Αιγαίο. Τα τουρκικά μαχητικά και κατά πάγια τακτική αγνόησαν επιδεικτικά τα μαχητικά της ΠΑ που επιχείρησαν να τα αναχαιτίσουν.

Πωλείται ΟΡΘΟΔΟΞΗ εκκλησία στην Τουρκία !!! Και αυτοί που προσκύνησαν τον Ερντογάν υποσχεθήκαν τζαμί στην Αθήνα.

‘Φωτιά και τσεκούρι’ στους προσκυνημένους.
Πωλείται εκκλησία στα Μουδανιά της Τουρκίας προς 400 χιλιάδες λίρες (περίπου 200 χιλιάδες ευρώ)!
Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, πρόκειται για την τρίτη παλαιότερη ορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο, η οποία βγαίνει στο σφυρί από τον ιδιοκτήτη της.
Η Εκκλησία των Ταξιαρχών βρίσκεται στο χωριό Κούμγιακα και χρονολογείται από τον 8ο αιώνα, επί αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Πορφυρογέννητου (780-797).
Ο Πρόεδρος του χωριού ζήτησε να αγοράσει την εκκλησία, ωστόσο τα χρήματα, όπως εξήγησε, είναι πολλά και την «παζαρεύει» στα μισά. «Αν μας τη δώσουν 200 χιλιάδες λίρες, μπορούμε να την αγοράσουμε», είπε, προκειμένου «όταν την επισκευάσουμε, να την ανοίξουμε στους τουρίστες».

Πυρά Σεραφείμ για την κατάργηση της Κοινωνικής Θεολογίας.

Εξάψαλμο "έσυρε" στο υπουργείο παιδείας που ζητά την κατάργηση του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.
Με μια δισέλιδη ανακοίνωσή του ο ιεράρχης υποστηρίζει ότι η υπόθεση Χριστινάκη είναι μόνο η αφορμή για "την κατάργηση της αυτοτέλειας των Θεολογικών Σχολών, την υπαγωγή τους κατ’ αρχάς ως Τμημάτων και μετά ταύτα ως απλών προγραμμάτων Σπουδών στις Φιλοσοφικές Σχολές με ολοκλήρωση του δόλιου και ελεεινού σχεδιασμού την κατάργηση του Ομολογιακού χαρακτήρα των Θεολογικών Σχολών στην Ελλάδα και την κατάπτωσή τους σε Θρησκειολογικά Προγράμματα", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενό του.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΧΙΣΕ !!!


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΚΙΣ 9-22/11/2010 ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗΣ from westrock on Vimeo.

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Μνήμη Κεμάλ (ή η ψυχοπαθολογία της λατρείας ενός δολοφόνου)…

Σας είχαμε ενημερώσει και προ ημερών για την ημέρα μνήμης του Μουσταφά Κεμάλ στο Προξενείο της Κομοτηνής. Καιρός όμως σήμερα για περισσότερες λεπτομέρειες. Απολαύστε λοιπόν την απόλυτη παράνοια γύρω από τη θεσμοθετημένη λατρεία ενός φασιστικού καθάρματος, που αιματοκύλισε μια ολόκληρη χώρα, ξεκλήρισε εθνότητες και ενέπνευσε Χίτλερ και Στάλιν. Το δημοσίευμα από τη Ρόντοπ Ρουζγκαρί (11-11-2010) και η μετάφραση του http://tourkikanea.wordpress.com:
Μνημονεύσαμε τον συντοπίτη μας τον Ατατούρκ !
Μνημονεύτηκε στην Κομοτηνή το 72ο έτος από τότε που ο συντοπίτης μας ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ο ιδρυτής της Τουρκικής Δημοκρατίας και αυτός που έφερε στο Τουρκικό Έθνος τη συνείδηση του, έφυγε από ανάμεσα μας.

Αργολίδος Ιάκωβος "Την Κάρτα του Πολίτη δεν την παίρνουμε, ας πεθάνουμε από την πείνα"

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το ιερατικό συνέδριο της Ιεράς Μητροπόλεώς Αργολίδος κατά το οποίο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιάκωβος μίλησε για την "Κάρτα του Πολίτη".
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος αναφερόμενος στο θέμα της «Κάρτας του Πολίτη», μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν το συζητάμε καν»
«Την κάρτα του πολίτη δεν την παίρνουμε, καλύτερα να πεθάνουμε από την πείνα. βλέπετε στο συναξάρι τι γράφει; ΤΗ ΑΥΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΙΝΗ ΕΤΕΛΕΙΩΘΗΣΑΝ. Στο κάτω κάτω θα μαρτυρήσουμε για την Αλήθεια!», πρόσθεσε ο κ. Ιάκωβος.
Επίσης, ανέφερε, ότι «Βρισκόμαστε σε εσχατολογικά χρόνια αλλά ας προσέξουμε παράλληλα να κρατούμε καθαρή και την κάρτα της καρδιάς μας.»
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος μίλησε επίσης με εγκωμιαστικά λόγια για τον Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλο, για την απόφαση του ιδίου αλλά και των υπολοίπων κληρικών του ιερατικού συνεδρίου, για την λήψη της αποφάσεως της μη παραλαβής της Κάρτας Πολίτη.

Τα «τριάντα αργύρια» του κ. Γιάννη Μπουτάρη. Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΩΝ!

Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού,Ανοιχτή επιστολή
Προς όλους τους απανταχού Ποντίους και τους
Ποντιακούς Συλλόγους, καθώς και τους Συνέλληνες
Τα «τριάντα αργύρια» του κ. Γιάννη Μπουτάρη
«Είναι μερικά πράγματα που δεν τα ξέρει η Θεσσαλονίκη γιατί δεν διαβάζει Ιστορία. Η πλατεία Ελευθερίας ονομάστηκε έτσι από τον Κεμάλ Ατατούρκ. Εκεί ξεκίνησε η Επανάσταση των Νεότουρκων. Στην πλατεία αυτή σκοπεύω να κάνω υπόγειο πάρκινγκ τετραώροφο και επάνω μνημεία για τους Εβραίους Θεσσαλονικείς μάρτυρες και την Επανάσταση των Νεότουρκων».
Συνέντευξη του Γιάννη Μπουτάρη στην εφημ. «Ελευθεροτυπία», 19/11/2010
«Θα φέρω 300.000 Τούρκους να προσκυνάνε το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ, (του σπιτιού που νομίζουν αυτοί ότι είναι του Κεμάλ Ατατούρκ).

Μουσουλμάνοι λεηλατούν τα νεκροταφεία σε όλη την Ελλάδα.

Ρήμαξαν τάφους για να πάρουν χάλκινα καντήλια και ανθοδοχεία Η λεία τους περίπου 205 κιλά χαλκού κατέληξαν σε μάντρα ανακύκλωσης προϊόντων σιδήρου
Ανάστατοι οι κάτοικοι σε Πάμφορο, Αρίσβη και Διώνη όπου σημειώθηκαν, μαζικές καταστροφές σε κοιμητήρια από ανθρώπους που είχαν βάλει στο στόχαστρο τα μεταλλικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα των χριστιανικών τάφων. Οι ζημιές είναι καθολικού χαρακτήρα αφού έσπασαν ότι υπήρχε προκειμένου με ταχύτητα να πάρουν αυτά που τους ενδιέφεραν αλλά να αποφύγουν και τα μάτια περίεργων που θα τους εντόπιζαν. Κινήθηκαν με επαγγελματισμό και ταχύτητα ενώ πλέον ολοένα και νέα χωριά γίνονται στόχος βανδάλων που στοχοποιούν τα νεκροταφεία διαταράσσοντας μια κοινωνία γαλήνης κι αναστατώνοντας τους οικείους τους που αναγκάζονται να ξαναμπούν στην διαδικασία να αποκαταστήσουν την εικόνα του τάφου προσφιλών τους προσώπων.

Εμπρηστική επίθεση στο χώρο που θα κτιστεί το τζαμί στο Βοτανικό - Κινδύνεψε ο φρουρός .

Προς ένα εσωτερικό πόλεμο στο κέντρο της Αθύνας φαίνεται ότι οδηγεί η απόφαση της κυβέρνησης να κτιστεί τζαμί στoν Βοτανικό και μάλιστα στο χώρο που ανήκει στις Ένοπλες Δυνάμεις: Όπως αναφέρουν στο defencenet.gr πηγές του υπουργείου Άμυνας, μέσα στη νύχτα στις 02.00 άγνωστοι επιτέθηκαν με εμπρηστικά υλικά στο χώρο όπου πρόκειται να κτιστεί το τζαμί στο Βοτανικό. Πιο συγκεκριμένα έβαλαν φωτιά σε αποθήκες του ΚΣΑΝ (Κεντρικός Σταθμός Αυτοκινήτων Ναυτικού) και προκλήθηκαν σοβαρές καταστροφές. Κινδύνεψε η ζωή ενός ναύτη φρουρού και μιας οικίας η οποία βρίσκεται δίπλα από τις αποθήκες.
Αποδεικνύεται ότι το όλο εγχείρημα ενέχει σοβαρά προβλήματα εσωτερικής ασφάλειας και η απόφαση αυτή θα λειτουργήσει ως μήτρα τεράστιων προβλημάτων καθώς αντίθετα με την πλειοψηφία των πολιτών και το θρησκευτικό αίσθημά τους, επιχειρείται η δημιουργία ενός χώρου λατρείας-πρόκληση στα πιστεύω και τις πεποιθήσεις τους, με όλες τις συνέπειες που έχει μία τέτοια απόφαση.

Κάρτα xωρίς barcode αλλά με 'τσιπάκι' και υποσχέσεις-διασφαλίσεις στα λόγια. Μετά τις έντονες αντιδράσεις, παγιδεύουν ηλεκτρονικά τον Έλληνα πολίτη!

Ερχονται οι νέες καρτότητες
Κάρτα αντί για ταυτότητα στους πολίτες με στόχο να αντικατασταθούν πιστοποιητικά και έγγραφα στις συναλλαγές με το Δημόσιο σε δημοτολόγια, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, περιφερειακές υπηρεσίες για αγρότες προωθεί η κυβέρνηση.
Η κάρτα του πολίτη θα έχει σχήμα πιστωτικής κάρτας. Το σχετικό σχέδιο νόμου δόθηκε χθες από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση στη δημοσιότητα και ταυτόχρονα τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση στους δικτυακούς τόπους (www.ypes.gr και www.opengov.gr/ypes) η οποία θα ολοκληρωθεί στις 12 Δεκεμβρίου.
Η νέα κάρτα ύστερα από τις σοβαρές ενστάσεις που διατυπώθηκαν από εκκλησιαστικούς και άλλους φορείς δεν θα έχει barcode και δεν θα περιλαμβάνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ, ενώ οι όποιες συναλλαγές θα πραγματοποιούνται υπό την προϋπόθεση της συναίνεσης του πολίτη και ταυτόχρονα η αξιοποίηση της κάρτας από επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα με αιχμή του δόρατος τις τράπεζες είναι βέβαια δυνατή, αλλά έχει αφεθεί να υλοποιηθεί σε δεύτερο επίπεδο.

Φιλότουρκος για τους απέναντι, ανθέλληνας για εμάς! Πρωτοσέλιδο ο Μπουτάρης στην τουρκική Hurriyet.

O κύριος Γιάννης Μπουτάρης πρωτοστατεί στο άρθρο της Hurriyet της 19ης Νοεμβρίου με τίτλο «Έλληνας δήμαρχος θα κτίσει τουρκικό μνημείο στη Θεσσαλονίκη».
Το άρθρο αναφέρεται στις πρόσφατες δηλώσεις του κυρίου Μπουτάρη στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σχετικά με την ανέγερση εβραϊκού και τουρκικού μνημείου στην Πλατεία Ελευθερίας στη Θεσσαλονίκη, η οποία, όπως επισήμανε ο δήμαρχος, πήρε το όνομά της από τον Κεμάλ Ατατούρκ, αφού από εκεί ξεκίνησε η επανάσταση των Νεοτούρκων.
«Θα θέλαμε να έρχονται οι Τούρκοι και οι Εβραίοι εδώ για προσκύνημα, ακριβώς όπως πηγαίνουμε εμείς στην Κωνσταντινούπολη», «Δεν μπορεί να αρνείται κανεί την Ιστορία, αυτοί οι άνθρωποι έζησαν εδώ», επαναλαμβάνει τα λόγια του κυρίου Μπουτάρη η εφημερίδα, ενώ επισημαίνει ότι οι ελληνοτουρκικές σχέσεις εξακολουθούν να παραμένουν τεταμένες εξ αιτίας των εδαφικών και εναέριων διαπληκτισμών στο Αιγαίο.

Ο Πούτιν πραγματικός ηγέτης των Ρώσων .

Με συντριπτική πλειοψηφία, οι Ρώσοι θεωρούν ως ηγέτη τους τον Πούτιν.
Ο αληθινός ηγέτης στη Ρωσία είναι ο Βλαντίμιρ Πούτιν, με το 84% των ερωτηθέντων στο πλαίσιο δημοσκόπησης να απαντούν ότι έχει την ίδια μεγάλη εξουσία, που είχε και πριν ακόμα να γίνει ο πρωθυπουργός της Ρωσίας-πριν από περίπου μία διετία.
Επίσης από την ίδια δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας γνωστοποιήθηκαν σήμερα, προκύπτει ότι ο Πούτιν θεωρείται ως το ισχυρό μέλος του διδύμου Πούτιν-(πρόεδρος) Μεντβιέντεφ.
Ο Μεντβιέντεφ εξελέγη πρόεδρος λόγω του συνταγματικού κωλύμματος γιά τον Πούτιν να κάνει (από τον Μάϊο 2008 και μετά) μία τρίτη συνεχή προεδρική θητεία.
Πρόκειται γιά μία δημοσκόπηση από τις 22-25 0κτωβρίου από το Κέντρο «Levada», σύμφωνα με το βασικό πόρισμα της οποίας ο Πούτιν μετά τον Μάϊο '08, οπότε πέρασε στην πρωθυπουργία, διατηρεί την ίδια μεγάλη εξουσία, που διέθετε στο Κρεμλίνο ως πρόεδρος επί οκτώ συναπτά έτη.

Όχι στα σχέδια Μπουτάρη για το μνημείο του Κεμάλ.

Τον ψηφίσατε για να σας προσβάλει εθνικά και θρησκευτικά, απολαύστε τον.
Αδιάλλακτα αντίθετη η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος
"Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης σε συνέντευξή του στις 19 Νοεμβρίου κάνει τη διαπίστωση ότι «η Θεσσαλονίκη δεν διαβάζει ιστορία» και αποφασίζει αμέσως να δώσει λύση στο πρόβλημα της πόλης εκδηλώνοντας την πρόθεσή του να εγκαταστήσει στην Πλατεία Ελευθερίας μνημείο «για την επανάσταση των Νεοτούρκων».
Εξηγεί δε ότι το μνημείο αυτό θα αποτελεί κίνητρο να έρχονται στη Θεσσαλονίκη 300.000 Τούρκοι «να προσκυνούν τα πατρογονικά τους» όπως, κατά την έκφρασή του, «πάμε εμείς στην Κωνσταντινούπολη, προσκυνάμε την Αγια-Σοφιά και χώνουμε τα ωραία μας λεφτά».

Εξουσία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ζητούν τώρα οι εξτρεμιστές της μειονότητας!

Mερίδιο στην εξουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ζητούν πλέον και επίσημα οι εξτρεμιστές μειονοτικοί με άρθρο που δημοσιεύθηκε στην τουρκόφωνη εφημερίδα ΜΠΙΡΛΙΚ. Στο άρθρο της η εφημερίδα αναφέρει ότι ο κυβερνητικός συνδυασμός «Κοινωνική Συμμαχία» του Άρη Γιαννακίδη που κέρδισε τις εκλογές στην Περιφέρεια, οφείλει την νίκη του στην «μειονότητα» και ζητούν να τοποθετήσει στελέχη από αυτό τον χώρο και μάλιστα προσδιορίζουν και την θέση:
Απαιτούν στην Περιφερειακή διοίκηση την τοποθέτηση ... συμβούλου Τύπου από την μειονότητα! Και βέβαια όταν λένε «μειονότητα» εννοούν την μειοψηφία των εκτρεμιστών που ελέγχεται από το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής. Άλλωστε η διατύπωση του άρθρου δεν αφήνει καμία αμφιβολία γι’αυτό: «Στην νίκη αυτή (σ.σ. του συνδυασμού Γιαννακίδη) καθοριστικό ρόλο είχαν οι ψήφοι της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης».

Μητροπολίτης Αργολίδος Ιάκωβος : «Δεν παίρνουμε την Κάρτα Πολίτη» - Ο Μητροπολίτης Κηφισίας και άπαντες οι κληρικοί δεν θα παραλάβουν την «Κάρτα του Πολίτη»

Συντάχτηκε από Αναβάσεις - Πριν μισή ώρα (22/11) τελείωσε το ιερατικό συνέδριο της Ι.Μητροπόλεώς Αργολίδος κατα το οποίο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ Ιάκωβος μίλησε για την κάρτα του πολίτη και είπε τα εξής: «Δεν το συζητάμε καν.
-Την κάρτα του πολίτη δεν την παίρνουμε, καλύτερα να πεθάνουμε από την πείνα. βλέπετε στο συναξάρι τι γράφει; ΤΗ ΑΥΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΕΙΝΗ ΕΤΕΛΕΙΩΘΗΣΑΝ. Στο κάτω κάτω θα μαρτυρήσουμε για την Αλήθεια !
Βρισκόμαστε σε εσχατολογικά χρόνια αλλά ας προσέξουμε παράλληλα να κρατούμε καθαρή και την κάρτα της καρδιάς μας». Μίλησε επίσης με εγκωμιαστικά λόγια για τον Μητροπολίτη Αμαρουσίου και Κηφισίας κ. Κύριλλο, για την απόφαση του ιδίου αλλά και των υπολοίπων κληρικών του ιερατικού συνεδρίου, για την λήψη της αποφάσεως της μη παραλαβής της Κάρτας Πολίτη:
Ο Μητροπολίτης Κηφισίας και άπαντες οι κληρικοί δεν θα παραλάβουν την «Κάρτα του Πολίτη»

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ!!! Έβαλαν Ελληνόπουλα να προσκυνήσουν τον Αλλάχ!

Στο 79ο νηπιαγωγείο των Σεπολίων γιόρτασαν το μπαϊράμι
Η είδηση που μεταφέρουμε, μπορεί να κάνει τον κάθε έναν να βγει από τα ρούχα του. Έτσι όπως ακριβώς συνέβη στον αγανακτισμένο γονέα, ο οποίος μας την μετέφερε. Στο 79ο νηπιαγωγείο της περιοχής των Σεπολίων, την ημέρα που οι μουσουλμάνοι κατέλαβαν τις πλατείες της Αττικής για να προσευχηθούν, οι δασκάλες αποφάσισαν να διδάξουν τους μικρούς μαθητές τι εστί μπαϊράμ.
Όχι, δεν κάνετε λάθος. Κάποιοι άνθρωποι επέλεξαν να μάθουν στα παιδιά ηλικίας τεσσάρων-πέντε ετών για το μπαϊράμ, δηλαδή τη μουσουλμανική γιορτή. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, τα τρία ήταν μουσουλμανόπαιδα. Έτσι, αντί για μάθημα, τα παιδάκια "μυήθηκαν" στη μουσουλμανική θρησκεία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των μουσουλμανόπαιδων, για να προσευχηθούν μαζί τους!

Αντιδρούν στους σαρωτές σώματος. Προσβάλλουν την ελευθερία του ανθρώπου

Το ξέσπασμα ενός πολίτη προκάλεσε ο έλεγχος σε αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο, καθώς δεν ήθελε να περάσει από σαρωτή και προτίμησε να γδυθεί. Βιντεοσκόπησε μάλιστα τη διαδικασία (Vid)
Ήθελαν να τον περάσουν από σαρωτή σώματος αλλά αυτός αντέδρασε και είναι πλέον ο νέος ήρωας του διαδικτύου που ακούει στο όνομα Τζον Τάινερ.
Πριν από λίγες ημέρες αρνήθηκε στο αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο να περάσει από τον σκάνερ και αντ’ αυτού προτίμησε να του κάνουν σωματική έρευνα δια της αφής, διαδικασία την οποία βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο.
Έτσι ο Τάινερ ο οποίος θα ταξίδευε για τα Μπαρμπέιντος, γδύθηκε και έμεινε μόνο με το μποξεράκι του σε μια ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ξηλώνουν τη µισή Θεολογική Σχολή!

Ενα ολόκληρο πανεπιστηµιακό τµήµα ξηλώνει ο υφυπουργός Παιδείας Γ. Πανάρετος, λόγω οικογενειοκρατίας, οι φοιτητές του οποίου θα µετεγγραφούν σε άλλο!
Πρόκειται για µοναδική περίπτωση στην ελληνική και πιθανότατα στην παγκόσµια ακαδηµαϊκή κοινότητα: επίκειται λουκέτο στο Τµήµα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστηµίου Αθηνών επειδή, όπως διαπιστώθηκε από σειρά ελέγχων, «το διδακτικό του προσωπικό απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από συγγενείς όπως σύζυγοι, τέκνα, γαµπροί, κουµπάροι κ.ά.»!
Προχθές µε επιστολή του υφυπουργού Παιδείας προς τον πρύτανη του Πανεπιστηµίου Αθηνών ζητείται η γνώµη της Συγκλήτου για την άµεση κατάργηση του τµήµατος, τη µη περίληψή του στο Μηχανογραφικό ∆ελτίοτου ερχόµενου έτους και την ένταξητων φοιτητών του στο Τµήµα Θεολογίας του πανεπιστηµίου... Ο σχετικός φάκελος απεστάλη και στον εισαγγελέα για να επιβληθούν και ποινικές κυρώσεις.

Επίδειξη δύναμης των μουσουλμάνων ήταν η κατάληψη των Προπυλαίων.

Δικαίωμα του κάθε πολίτη, Έλληνα και ξένου, να πιστεύει σʼ όποια θρησκεία θέλει. Υποχρέωση του ξένου, και πολύ περισσότερο του παράνομου, που βρίσκεται εδώ και τον ανέχεται η χώρα, να σέβεται το θρήσκευμα των γηγενών και να μην προκαλεί. Η σύναξη μουσουλμάνων μεταναστών που έγινε την περασμένη Τρίτη στα Προπύλαια, με το πρόσχημα να γιορτάσουν το Μπαϊράμι, ήταν μια προγραμματισμένη επίδειξη δύναμης! Ο χώρος των Προπυλαίων δεν επιλέχθηκε τυχαία ως σημείο συγκέντρωσης. Όπως επίσης και η πλατεία στον Άγιο Παντελεήμονα. Ήθελαν οι συγκεντρωθέντες εκεί μουσουλμάνοι, που έχουν δημιουργήσει γκέτο, να κοντράρουν τους κατοίκους. Εμείς εδώ είμαστε και κάνουμε ό,τι θέλουμε.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Παρεμπόριο και κοράνι!

Μια ακόμη διάσταση των επεισοδίων της περασμένης εβδομάδος, έρχεται στο φώς της δημοσιότητας, μετά την επίσημη καταγγελία του συνδικαλιστικού οργάνου των μικροπωλητών Ελλάδος. Η συγκεκριμένη επαγγελματική τάξη, η οποία αντιμετωπίζει το φάσμα της καταστροφής λόγω της ανεξέλεγκτης διάστασης που έχει λάβει το παρεμπόριο, εξέδωσε την εξής ανακοινωση, με την οποία μιλά για κάποιους που χρησιμοποιούν ως πρόσχημα το κοράνι, για να μπορούν να πετυχαίνουν τους σκοπούς τους.
Υπόγειες μεθοδευμένες κινήσεις γίνονται από πλευράς των παρεμπόρων αλλοδαπών με σκοπό τους την συνέχιση πώλησης μαϊμού προϊόντων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλοδαπών μουσουλμάνων στα γραφεία μας (οι οποίοι ασκούν νόμιμα το επάγγελμα του μικροπωλητή),

Θρησκευτική ελευθερία δύο ταχυτήτων;

 ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Την Τρίτη που πέρασε οι πλατείες της Αθήνας πλημμύρισαν από μουσουλμάνους, οι οποίοι προέβησαν σε μαζικές λατρευτικές εκδηλώσεις. Το ζήτημα όμως αυτό έχει ήδη σχολιαστεί αρκετά και δεν είναι σκοπός του συγκεκριμένου κειμένου να αναφερθεί σε αυτό.
Με βάση όμως αυτό το γεγονός, στην Βουλή των Ελλήνων είχαμε μια ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΛΑΟΣ Θάνου Πλεύρη και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κυρίου Χρήστου Παππουτσή. Ενώ η κουβέντα κυλούσε γύρω από την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση, ο Θάνος Πλεύρης πέταξε το μπαλάκι στον κ. Παπουτσή, χρησιμοποιώντας τα επιχειρήματα περί θρησκευτικής ελευθερίας για τους μουσουλμάνους που χρησιμοποιήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ λέγοντας:
Η θρησκευτική ελευθερία είναι σεβαστή. Θέλω απάντηση από εσάς. Υπάρχει επιλεκτική μνήμη στο θέμα της θρησκευτικής ελευθερίας; Αναφέρομαι στο εξής. Επιβάλλατε κάρτα στους αστυνομικούς. Υπάρχουν χριστιανοί συμπολίτες μας αστυνομικοί, οι οποίοι δεν θέλουν να πάρουν την κάρτα, που τους δίνεται και τιμωρούνται από εσάς με απόταξη.