Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Στρατιωτικός νόμος απαγόρευση κυκλοφορίας σε πόλη που θα επισκεφθεί. Τους κλείνουν σπίτια τους θα βγαίνουν μόνο για τα πλέον απαραίτητα και συνοδεία αστυνομικών. Πολιτική καραντίνα. Λαοαπόβλητοι ”ηγέτες” ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ


Πρωτοφανή μέτρα.. Μπανανία η Γαλλία…ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΚΡΟΝ. Στρατιωτικός νόμος απαγόρευση κυκλοφορίας σε πόλη που θα επισκεφθεί.
 Τους κλείνουν σπίτια τους θα βγαίνουν μόνο για τα πλέον απαραίτητα και συνοδεία αστυνομικών. Κρατούμενοι οι πολίτες, αυτή είναι η Δύση.. Ολοκληρωτισμός. Είναι τόσο λαοαπόβλητοι οι ηγέτες που δεν τολμούν να ξεμυτίσουν.
 Κάνουν φυλακή την κοινωνία. Και πάλι μαζικός ακούσιος εγκλεισμός και κατά οίκον περιορισμός του λαού. Πολιτική καραντίνα.

Επειδή ο Emmanuel Macron θα επισκεφθεί την πόλη Semur-en-Auxois η δημαρχεία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβάλει στρατιωτικό νόμο απαγόρευση κυκλοφορίας. Στη Γαλλία ο δήμος έχει υπό τη διεύθυνσή του και τη κατά τόπους αστυνομική αρχή: η κυκλοφορία των πεζών θα είναι απαγορευμένη καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας στο κέντρο της πόλης Semur-en-Auxois (21) εκτός για τις “ουσιαστικές μετακινήσεις/ζωτικής σημασίας ” των κατοίκων που θα συνοδεύονται από τις δυνάμεις της τάξης.

”Η κυκλοφορία των πεζών θα είναι αυστηρά απαγορευμένη την Παρασκευή 15/9/23 από 8 π.μ – 17.00 μμ στο κέντρο της πόλης Semur-en-Auxois.Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η πεζή κυκλοφορία θα είναι περιορισμένη στις μετακινήσεις ζωτικής σημασίας με συνοδεία δυνάμεων της τάξης.”

Στη συνέχεια χαρτογραφούνται οι δρόμοι που οριοθετούν τον απαγορευμένο για πολίτες δακτύλιο στο κέντρο της πόλης..

Πρωτοφανή μέτρα.. Μπανανία η Γαλλία καραχούντα Μακρόν αυτή είναι η ΕΕ και τα ολοκληρωτικά καθεστώτα της. Όσοι τα στήριξαν επί κόβιντ στήριξαν την Τυραννία.. και όσοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα στηρίζουν ως σήμερα είναι κοινοί συνεργάτες δικτατορίας με πρόσχημα συνταγματικό. Απολυταρχία..πολιτικό lock down.

Oι Γάλλοι λένε αυτό δεν έχει ξαναγίνει.

dimpenews.com