Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021

Ηχηρό μήνυμα Β.Πούτιν: «Ο εμβολιασμός δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικός»!


Την ώρα που στην Ελλάδα το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή των στελεχών της ΕΜΑΚ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού τους και η κυβέρνηση θέλει να επιβάλει

 υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και σε άλλες κατηγορίες πολιτών ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών. 

«Οι εργοδότες δεν έχουν το δικαίωμα να απολύσουν κάποιον που δεν έχει κάνει το εμβόλιο για ιατρικούς λόγους», τόνισε ξεκάθαρα ο Ρώσος πρόεδρος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών, οι οποίοι βρέθηκαν σε «απευθείας γραμμή» με τον Ρώσο πρόεδρο, ο τελευταίος κατέστησε σαφές πως συνεχίζει να πιστεύει ότι ο εμβολιασμός δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικός.

«Δεν υποστηρίζω τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και συνεχίζω να στηρίζω αυτήν τη στάση», δήλωσε χαρακτηριστικά, ερωτηθείς για την ανάγκη εμβολιασμού των πολιτών εν μέσω έκρηξης της πανδημίας.

«Ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας είναι με τη βοήθεια των εμβολιασμών. Έχουμε τέσσερα εμβόλια, είναι υψηλής τεχνολογίας, ασφαλή και αποτελεσματικά, οπότε ελπίζω να ξεπεραστούν οι δισταγμοί ορισμένων πολιτών μας», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο Πούτιν αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε με Sputnik V. Κάτι που δεν είχε διαρρεύσει από το Κρεμλίνο μετά την πρώτη δόση που έκανε ο Πούτιν στις 23 Μαρτίου.

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/998430_poytin-den-ypostirizo-ton-ypohreotiko-emvoliasmo-kai-synehizo-na