Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

strategika 51- 2o:Το λιμάνι της Βηρυτού χτυπήθηκε από ένα μη συμβατικό όπλο χαμηλής ισχύος και οριακής ραδιενέργειας..220 νεκροί, 110 αγνοούμενοι,+ 7000 τραυματίες..



Το λιμάνι της Βηρυτού χτυπήθηκε πράγματι από ένα μη συμβατικό όπλο χαμηλής ισχύος και οριακής ραδιενέργειας..
Η διάψευση θα διαρκέσει μερικές ημέρες. Μετά από πολλές εικασίες και μια ντουζίνα υποθέσεων, μια συριακή στρατιωτική πηγή επιβεβαιώνει πληροφορίες που διαθέτουν σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις: η αρχή της πυρκαγιάς ακολουθούμενη από μια πρώτη έκρηξη και στη συνέχεια μια δεύτερη πολύ πιο ισχυρή σε τέτοιο βαθμό που το κύμα του υπερηχητικού σοκ ήγειρε ένα είδος μανιταριού παρόμοιο με αυτό ενός τακτικού πυρηνικού όπλου χαμηλής ισχύος δεν πρόκειται για το αποτέλεσμα ενός ατυχήματος αλλά μιας αντίπαλης ενέργειας.


Το λιμάνι τη Βηρυτού γνώρισε την εκδήλωση μιας φωτιάς ολοσχερώς ανεξήγητης πολύ κοντά σε μια αποθήκη με μια μεγάλη ποσότητα νιτρικού αμμωνίου που είχε κατασχεθεί από τις λιβανέζικες αρχές εδώ και χρόνια.. Aυτή την εκδήλωση φωτιάς εκμεταλλεύθηκαν οι Ισραηλινοί ή σύμμαχοί τους για να στείλουν έναν πρώτο πύραυλο κρουζ. Την ημέρα των εκρήξεων υπήρχαν 22 ισραηλινά μαχητικά πάνω από το Λίβανο κι 1 ακαθόριστος αριθμός drones αναγνωριστικών και επίθεσης. Το δεύτερο χτύπημα ήταν το πιο δυνατό.. Αυτό προκλήθηκε από μια μη συμβατική φόρτιση/γόμωση χαμηλής ισχύος (από 0,5 έως 1,4 kilotonnes) και με οριακή ραδιενέργεια…….

Η γεωπολιτική δεν είναι πλέον μια παραδοσιακή τέχνη το 2020.strategika 51 9/8/20

220 νεκροί, 110 αγνοούμενοι και πάνω από 7000 τραυματίες ο τελικός απολογισμός από την έκρηξη στη Βηρυτό σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας όπως ανακοινώθηκε στις 9/8/20….Οπότε οι νεκροί θ΄ανέρχονται στους 330 περίπου 500 δηλαδή….

dimpenews.com