Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας «αποκαλύπτει»: Χιλιάδες κεραίες 5G στην Ελλάδα εν μέσω καραντίνας - Φέρνουν το εμβόλιο του Γκέιτς!



Καταστρέφεται το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων με τη μάσκα, λέει ο τραγουδιστής
Ότι όσο καιρό βρισκόμασταν σε καραντίνα κάποιοι τοποθέτησαν χιλιάδες κεραίες 5G υποστηρίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο τραγουδιστής Λεωνίδας Μπαλάφας που φαίνεται να «ασπάζεται» και ο ίδιος τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας που διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, υποστηρίζει χωρίς να βασίζεται σε επιστημονικές αναλύσεις και μελέτες, πως μέσω της χρήσης μάσκας καταστρέφεται το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων και υποστηρίζει ότι «Όταν όλα ενεργοποιηθούν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνοιος θα ανθίζει».

Απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό και τα πρόσωπα της κυβέρνησης που κατά την περίοδο της πανδημίας παίρνουν αποφάσεις λέει «όχι» και τονίζει ότι το μέλλον των παιδιών δεν ανήκει σε αυτούς αλλά ούτε «στον Gates, ούτε στον rockfeller, ούτε στον Rothchild».

Τέλος διερωτάται αν όλα αυτά που γράφει είναι ένα «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας» και κλείνει λέγοντας: «Έχει ο διάολος το σχέδιο του αλλά έχει και ο Θεός το δικό του».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του τραγουδιστή:

«Αν όλος ο κόσμος φοράει μια μάσκα φοβούμενος το πρόστιμο των 150 ευρώ και τρομοκρατημένος βεβαίως βεβαίως από την προπαγάνδα των κυβερνητικών ΜΜΕ που έχουν πάψει να δέχονται τον αντίλογο και την αντίθετη γνώμη ρίχνοντας προφίλ και σελίδες(μας λέγανε οι μεγαλύτεροι "εσείς δεν έχετε ζήσει χούντα να καταλάβετε τι σημαίνει," νομίζω τελικά τη ζούμε εις το τετράγωνο) σκεφτείτε λοιπόν τι θα γίνει όταν τα 150 ευρώ γίνουν 1000 ή και δύο χρόνια φυλάκιση. Τότε τι; Θα κατεβάσουμε και τα βρακιά μας;
Όχι Κυριάκο Μητσοτάκη.Οχι Νίκη Κεραμεως. Όχι Χαρδαλια.Όχι Μαζανη. Το μέλλον της ανθρωπότητας δεν ανήκει ούτε σε εσάς, ούτε στον Gates, ούτε στον rockfeller, ούτε στον Rothchild.
ΑΝΗΚΕΙ στα παιδιά μας. Και τα παιδιά μας δεν θα τα φιμώσετε.
Όσο καιρό ήμασταν σπίτι τοποθετήσατε ανά την Ελλάδα χιλιάδες κεραίες 5G.
Καταστρέφετε με τις μάσκες το ανοσοποιητικό των ανθρώπων μεγεθύνοντας το καθημερινό άγχος της επιβίωσης μιας που διαλύετε την οικονομία. Φέρνετε τα εμβόλια μιας εταιρίας εν ονόματι astrazeneca που στις 5 Μαΐου αναφερόταν κι ο Τσιοδρας για τα εμβόλια του Gates. Όταν όλα ενεργοποιηθούν θα πέφτει ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και ο κορωνιος θα ανθίζει. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή θεωρίες συνωμοσίας; Οι μάσκες οι δικές σας πέσανε, μην πάτε να τις φορέσετε στους άλλους. Έχει ο διάολος το σχέδιο του αλλά έχει και ο Θεός το δικό του.
Αναπνεύστε ελεύθερα!»

https://www.protothema.gr/greece/article/1036980/o-leonidas-balafas-apokaluptei-hiliades-keraies-5g-stin-ellada-en-meso-karadinas-fernoun-to-emvolio-tou-geits/


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr