Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Coşkun Başbuğ: Οι Εβραίοι, οι Σιωνιστές έχουν οργανώσει και επεξεργαστεί τον κορωνοϊό ως βιολογικό όπλο



Tουρκία & κορωνοϊός: «Εβραίοι,βιολογικός πόλεμος και ανώτερο τουρκικό γονίδιο»
Mετά το χθεσινό 5ο επιβεβαιωμένο κρούσμα, η Τουρκία αποφάσισε να διακόψει τις πτήσεις από και προς την Γερμανία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Νορβηγία, την Δανία, το Βέλγιο, την Αυστρία, την Σουηδία και τις Κάτω Χώρες μέχρι τις 17 Απριλίου στο πλαίσιο των προσπαθειών για την συγκράτηση του κορονoϊού. Οι νέες ταξιδιωτικές οδηγίες θα ισχύσουν στις 8 μ.μ. σήμερα  14 Μαρτίου και θα τερματιστούν στις 17 Απριλίου, δήλωσε ο αρμόδιος Τούρκος Υπουργός Μεταφορών, Cahit Turan.

Aν και αργοπορημένα, η Τουρκία άρχισε να λαμβάνει μέτρα για περιορισμό εξάπλωσης του ιού, ενώ μέχρι να παρουσιαστεί και το «πρώτο» κρούσμα πριν από λίγες μέρες οι Τουρκοι  προωθούσαν (και προωθούν) θεωρίες συνομωσίας.

Ένας μάλιστα «επιστήμονας» ισχυριζόταν ότι ο λόγος που δεν έχουν επηρεαστεί οι Τούρκοι είναι η «ανωτερότητα του τουρκικού γονιδίου» που έχει ανοσία στον ιό (!!!)

Στο τουρκικό CNN ακούστηκαν απόψεις ότι το ξέσπασμα του κορωνοϊού θα οδηγήσει σε πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας και θα φυτευτούν στους ανθρώπους ηλεκτρονικά τσίπ... «Ο 21ος αιώνας είναι ο αιώνας για την κατοχή των μυαλών ... Η οικογένεια του Rockefeller ... του Γκιουλέν  κρύβονται πίσω από αυτό».

Στο τουρκικό δίκτυο Αl Haber, που ελέγχεται από την οικογένεια Ερντογάν, ο φιλοξενούμενος Ειδικός σε θέματα Τρομοκρατίας και Συνταξιούχος Συνταγματάρχης, Coşkun Başbuğ, κατηγόρησε το Ισραήλ ότι κατασκεύασε τον Κορωνοϊό και τώρα θα αρχίσει να εφοδιάζει τον κόσμο με το αντίδοτο. «Οι Εβραίοι, οι Σιωνιστές έχουν οργανώσει και επεξεργαστεί τον κορωνοϊό ως βιολογικό όπλο όπως ακριβώς και την γρίπη των πτηνών" για να «σχεδιάσουν τον κόσμο, να καταλάβουν τις χώρες και να καταστρέψουν τον παγκόσμιο πληθυσμό», είπε. Σε άλλες δηλώσεις του, μίλησε για «βιολογικό πόλεμο» που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Mustafa Şahin, πρύτανης του κρατικού δημοσίου τμήματος Selcuk της Τουρκίας στην επαρχία Konya, ισχυρίστηκε ότι η πανδημία του κορωνοϊού  είναι μέρος του ψυχολογικού πολέμου. Τόνισε ότι η ασθένεια δεν είναι τόσο άσχημη και προειδοποίησε ότι υπάρχουν μερικοί που θέλουν να δημιουργήσουν χάος στις κοινωνίες.

Ο παγκοσμίως γνωστός Τούρκος χειρούργος Dr Mehmet Öz εμφανίστηκε ως επισκέπτης στην εκπομπή του Jimmy Fallon και παρουσίασε μια μέθοδο πλύσης των χεριών την οποία ονόμασε ως "Turkish Twist", για να επιβραδύνει την μετάδοση του κορωνοϊού.

Πάντως, υπάρχουν πολλοί ξένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πιστεύουν ότι τα θύματα στην Τουρκία από τον κορωνοϊό είναι αρκετά και τα ελεγχόμενα από τον Ερντογάμ ΜΜΕ δεν αναφέρουν κάτι, με την ίδια η Κυβέρνηση να επικαλείται άλλους λόγους για να καλύψει τους θανάτους.

Σε μια άλλη διάσταση του θέματος, το Reuters σε ρεπορτάζ του προειδοποεί πως η Τουρκία, η οποία έλαβε σκληρά μέτρα για ανάκαμψη από την νομισματική κρίση του 2018, είναι έτοιμη να τεντώσει ακόμη περισσότερο την κεντρική της τράπεζα και τα δημόσια οικονομικά για να υπερασπιστεί την οικονομία και τον τομέα του τουρισμού από την παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού. Το ρίσκο από δυο σοκ σε λιγότερο από δύο χρόνια, αναφέρει το Reuters, θα μπορούσε να αφήσει την χώρα με λιγότερα αμυντικά εφόδια από ό,τι οι περισσότεροι άλλοι, καθώς οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο μειώνουν τα επιτόκια και ξοδεύουν μεγάλα ποσά ενόψει πιθανής παγκόσμιας ύφεσης.