Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

H ελληνική εταιρεία που κατασκευάζει αυτοκίνητα θα συμμετάσχει στην έκθεση της Γενεύης

 
Μία είδηση που μας κάνει να νοιώθουμε υπερήφανοι και θα θέλαμε να βλέπαμε σε ακόμα μεγαλύτερη κλίμακα, αφορά στην κατασκευή αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κατερίνη έχει έδρα η Replicar Car Hellas η οποία κατασκευάζει αυτοκίνητα τα οποία εξάγει και μάλιστα με ρυθμό σχεδόν 40-50 μονάδες το χρόνο.

Το συγκεκριμένο RCH 356 κατασκευάζεται στην Κατερίνη...
Το συγκεκριμένο RCH 356 κατασκευάζεται στην Κατερίνη...


Ραντεβού στην Γενεύη...

Αυτή η εταιρεία, της οποίας ηγείται ο ρομαντικός με την αυτοκίνηση, Ηλίας Γαγανέλης, ανακοίνωσε Τον Μάρτιο η ελληνική εταιρεία θα δώσει το παρών στην κορυφαί έκθεση αυτοκινήτου...σήμερα πως θα συμμετάσχει σε ένα από τα σημαντικότερα σαλόνια αυτοκινήτου στον κόσμο.

Ο λόγος για την έκθεση της Γενεύης που θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 7-17 Μαρτίου και εκεί η ελληνική εταιρεία θα έχει το δικό της περίπτερο όπου και θα φιλοξενήσει τα εντυπωσιακά RCH 356 και RCH 550.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να τα γνωρίσουν και να τα θαυμάσουν από κοντά στο Hall 6, Stand 6428, RCH AUTOMOTIVE. Αναμένουμε με αγωνία την παρουσία της Replicar Car Hellas και είμαστε σίγουροι πως θα εκπλήξει τους φίλους που θα δώσουν δυναμικό παρών...


Διαβάστε επίσης: Στα άδυτα της Replicar Car Hellas


Η επίσημη ανακοίνωση της Replicar Car Hellas
Η επίσημη ανακοίνωση της Replicar Car Hellas




Το RCH 550...
Το RCH 550...


Πίσω από το τιμόνι ενός RCH
Πίσω από το τιμόνι ενός RCH
http://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/h-eliniki-eteria-pou-kataskevazi-aftokinita-8a-simetasxi-stin-ek8esi-tis-genevis