Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Η Ελλάδα ο νέος στόχος των Αλβανών σύμφωνα με το ίδρυμα στρατηγικών μελετών των ΗΠΑ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗ  ΕΚΘΕΣΗ ISSA «Defense and Foreign Affairs»
Θα αιματοκυλήσουν τα Βαλκάνια βάση σχεδίου πάνοπλοι Αλβανοί...
Δεν στέγνωσε ακόμη η μελάνη της αποκαλούμενης «ανεξαρτησίας» του Κοσσυφοπεδίου από τον περίφημο στη σκοτεινή πλευρά του βαλκανικού φεγγαριού Χασίμ Θάτσι, με την πλήρη υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αγγλίας και του ΝΑΤΟ, και ένας πραγματικά οχετός κατευθυνόμενων «ανταποκρίσεων», «δημοσιευμάτων» «αναλύσεων», «κειμένων», «εκπομπών» και ό,τι άλλο μπορεί να διανοηθεί ανθρώπινος νους έχει κατακλύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες! Όπως λένε εμπιστευτικά  ειδήμονες, προσκείμενοι στο Αμερικανικό Intelligence (Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ), όλα αυτά τα κείμενα εκπορεύονται από την CIA, βάσει οργανωμένου σχεδίου, για την αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων και της Ν/Α Ευρώπης, με απώτερο στόχο την Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

Όπως εξομολογούνται οι ειδικοί, θα πρόκειται για τέτοιο τερατούργημα γεωπολιτικών μεταβολών και διαστάσεων, που δεν είδε η περιοχή ούτε επί Αδόλφου Χίτλερ, στα πλαίσια ενός μαύρου φασισμού- γιατί ως αυτή την στιγμή είναι ανώνυμος- και απλώς εκμεταλλεύεται τους Αλβανούς, για να φέρουν σε πέρας την βρώμικη δουλειά με εγκλήματα, ωμότητες, δολοφονίες, κλοπές, ληστείες, σφαγές αθώων και οτιδήποτε άλλο μπορεί να διανοηθεί ο σώφρων άνθρωπος, για λογαριασμό των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, με αντάλλαγμα την δημιουργία «Μεγάλης Αλβανίας!!» Πρόκειται για το αποκαλούμενο πλέον διεθνώς ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΡΑΪΧ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!! Και, με όπλα που χρηματοδότησαν παράνομα οι Αμερικανοί,  θα φέρουν σε πέρας τα «πρωτοπαλίκαρα» της βρωμιάς και ασυδοσίας, οι Αλβανοί τρομοκράτες, που έχουν εκπαιδευθεί δυστυχώς, σε ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης του Αμερικανικού Πενταγώνου, εδώ στην γειτονική Βιρτζίνια, όπως έχουμε αποκαλύψει πρόσφατα και αποδεδειγμένα.

ΙΔΟΥ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

Πρόκειται για το Διεθνές Ίδρυμα Στρατηγικών Μελετών  “Defense and Foreign Affairs” (Αμυντικών και Εξωτερικών Υποθέσεων) που  κυκλοφόρησε Έκθεση και μάλιστα «Confidential» (Εμπιστευτική) όπου, υπό μορφή «ανάλυσης», παρουσιάζει ανάγλυφη την εικόνα για το τι θα συμβεί στα Βαλκάνια, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας!!! Και επισημαίνουμε, ότι τα ισχυριζόμενα δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά υποβολιμαία από συγκεκριμένο αόρατο Αμερικανικό Κέντρο, με πολύ προσεγμένη γλώσσα. Τα γράφει, επικαλούμενο πάντα πηγές του Intelligence. Μάλιστα, όταν  ρωτήσαμε τον συντάκτη του από πού προκύπτουν αυτά, μας απάντησε γραπτά, ότι δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο τις πηγές του, που έχει στην περιοχή των Βαλκανίων!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ – Η ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ

Σημειώνονται λοιπόν ανάμεσα στα άλλα:  «Στο χρονικό διάστημα, Μάρτιος-Απρίλιος 2008, προβλέπεται μεγάλη εξέγερση και βία στα Βαλκάνια από Αλβανούς εξτρεμιστές ( σ.σ. δεν λέει τρομοκράτες), οι οποίοι έχουν ένα οργανωμένο δίκτυο διακίνησης όπλων, τόσο στο Κοσσυφοπέδιο, όσο και στα FYROM. Πρόκειται για την Θερμή Άνοιξη των Βαλκανίων, που θα την υποκινήσουν εθνικιστές Αλβανοί εξτρεμιστές (τρομοκράτες).

Οι πληροφορίες προέρχονται από την Ελλάδα, την FYROM και από το Κοσσυφοπέδιο. Η νέα ανταρσία θα υποκινηθεί από παράνομους εξοπλισμένους Αλβανούς ηγέτες και πολιτικούς, στο Κοσσυφοπέδιο και στο FYROM. Οι ομάδες προς το παρόν κάθονται ήσυχα, αλλά, όταν φύγει η Ειρηνευτική Δύναμη (UNMIK) από το Κοσσυφοπέδιο, θα αρχίσουν οι επιχειρήσεις. Απόδειξη η εμφάνιση μιας παράνομης παραστρατιωτικής δραστηριότητας Αλβανών οπλοφόρων με μάσκες, που ήδη έχουν στήσει σημεία ελέγχου, σε χωριά του Δυτικού Κοσσυφοπεδίου»! Και αφού απαριθμεί μια σειρά ενόπλων περιστατικών, που έλαβαν χώραν πρόσφατα, συνεχίζει αποκαλυπτικά-και το τονίζουμε όλως ιδιαίτερα: «Πρόκειται για προσπάθεια αποσταθεροποίησης των Σκοπίων και του Μαυροβουνίου. Και παράλληλα υπάρχει, όμως, και μακροχρόνια στρατηγική, για την προσάρτηση και αφομοίωση μεγάλων περιοχών, που διαβιούν σε αυτές τη χώρες, για την δημιουργία μιας Μεγάλης ή Εθνικής Αλβανίας. Τα σημεία ελέγχου βρίσκονται στα χέρια της παράνομης οργάνωσης ΑΝΑ ή ΑΚSH.(Albanιan National Army)».

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Αναφερόμενη η «ανάλυση» στη διακίνηση παράνομων όπλων, γράφει μεταξύ των άλλων:     

«Οι Αλβανοί εξτρεμιστές (σ.σ. τρομοκράτες), που βρίσκονται μέσα στο Κοσσυφοπέδιο, θα προσπαθήσουν, με πολιτικές πιέσεις, να αποσταθεροποιήσουν τις γειτονικές χώρες. Τον Δεκέμβριο του 2006, η KFOR είχε ανακοινώσει την κατάσχεση μιας μεγάλης ποσότητας όπλων, που κατευθυνόταν για το Μαυροβούνιο. Τους έπιασαν Ιταλοί στρατιώτες, που αργότερα συνέλαβαν 5 Αλβανούς, οι οποίοι ήσαν αναμεμιγμένοι. (Στο σημείο αυτό η Έκθεση βρίθει λεπτομερών από τους τύπους των όπλων, που κατασχέθηκαν, που δεν μπορεί να συλλάβει νους ανθρώπινος πως έφθασαν αυτά στο Κοσσυφόπεδιο και είναι πρόδηλο, με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ και των εκεί αμερικανών στρατιωτών, που βρίσκονται γι’ αυτήν ακριβώς την δουλειά και όχι ασφαλώς για την επιβολή της τάξεως). Και συνεχίζει, επικεντρωμένη η «ανάλυση» στο Μαυροβούνιο:

«Το 20% του Μαυροβουνίου είναι Αλβανοί και Βόσνιοι Μουσουλμάνοι. Είναι αδύνατοι τελείως. Το Μαυροβούνιο χωρίς πλέον την  υποστήριξη από τις δυνάμεις ασφαλείας της Σερβίας, αφού ανεξαρτητοποιήθηκε, θα το κυριαρχηθεί από τους καλά εξοπλισμένους Αλβανούς εξτρεμιστές (σ.σ. τρομοκράτες). Η απειλή βρίσκεται πολύ ψηλά και θα παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος του 2008»!!!

ΣΚΟΠΙΑ

Η Στρατηγική Αμερικανική Ανάλυση καταγίνεται στη συνέχεια με το Νότο, τα Σκόπια, όπου αναφέρει ότι οι Αλβανοί εξτρεμιστές (σ. σ. τρομοκράτες), μέχρι τώρα, έχουν κάνει θραύσεις, παραθέτοντας απίστευτες λεπτομέρειες, που μόνο μια Υπηρεσία του  Intelligence, με την παρουσία δεκάδων πρακτόρων επί τόπου, θα είναι σε θέση να γνωρίζει, και υποστηρίζει το εξής απίστευτο, που θα πρέπει να εμβάλλει, αναμφισβήτητα, σε ιδιαίτερη ανησυχία τις αρμόδιες Αρχές Ασφαλείας της Ελλάδας! Συγκεκριμένα, γράφει:

«Η αλβανική οργάνωση National Liberation Army (ΝLA) είναι εκείνη η οποία ελέγχει την είσοδο και έξοδο παράνομων όπλων. Τα περισσότερα όπλα προέρχονται εκεί από οργανωμένη μαφία, που λειτουργεί στην Αλβανία, από το χωριό Veleshta, που βρίσκεται κοντά στην  Στρούγκα. Ειδικά αυτό το χωριό έχει άμεσους δεσμούς με τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου, που πρόκειται βασικά για κατοίκους οι οποίοι προέρχονται από το Κοσσυφοπέδιο. Στο χωριό αυτό, περί τους 20 με 25 άνδρες, είναι υπεύθυνοι για την διακίνηση αυτών των όπλων, μέσα σε καλά σφραγισμένα φορτηγά αυτοκίνητα, που περνούν το συνοριακό φυλάκιο Kafasan, από την Αλβανία ή δια μέσου των ορέων προς τα χωριά Radolishta και  Frangono και από εκεί στο Velestha, που προωθούν παράνομα όπλα προς το Τetovo, Aracinovo κοντά στα Σκόπια, και στα χωριά της περιοχής Kumanovo. Πρόκειται για 8 -10  ένοπλες ομάδες που διακινούν όπλα προς τα Σκόπια»!!!

ΤΟ RPG-7 ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ

Και αφού αναφέρεται σε δεκάδες άλλες σαφείς πληροφορίες και λεπτομέρειες, επισημαίνει, έτσι, στα καλά καθούμενα, την εξής παράγραφο, που αφορά την Ελλάδα:

«Δεν έχει ξεκαθαρισθεί, αν η ομάδα αυτή αποτελεί μέρος του ίδιου δικτύου, που έχει δεσμούς με την εβρισκόμενη βάση στην Αλβανία διακίνησης παράνομων όπλων, ένα από τα οποία, όπως υποπτεύονται ορισμένα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και εμπειρογνώμονες στην Ελλάδα, εφοδίασαν την εξτρεμιστική Ελληνική αριστερή ομάδα «Επαναστατικός Αγώνας», με ρουκέτα κινέζικης κατασκευής RPG-7, με την οποία χτυπήθηκε η Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα, στις 12 Ιανουαρίου 2007. Αλλά, δεύτερη πηγή διατείνεται, ότι τα όπλα αυτά κατέληξαν στα Σκόπια, από την αναρχία, που έγινε, επί Αλί Μπερίσα, το 1997, που εκλάπησαν από στρατιωτικές αποθήκες και πολλά από αυτά κατέληξαν και στην FYROM.»

ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! «ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ»!!!

Και καταλήγει: «Αυτός ο πλούτος των νέων πληροφοριών δείχνει, ότι οι διεθνείς Αρχές στο Κοσσυφοπέδιο, καθώς και στις Αρχές στο Μαυροβούνιο και στην FYROM, ότι είναι ενήμερες, πως η κίνηση ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου έχει ουσιαστικά πολύ μεγαλύτερες και ευρύτερες απαιτήσεις για την ασφάλεια της περιοχής. Και ότι ένας από τους κρυφούς στόχους τους, δεν είναι απλά μόνο η «ελευθερία» της επαρχίας αυτής. Απεναντίας, η αποσχιστική κίνηση για Μεγάλη ή Εθνική Αλβανία, η οποία μπορεί να φθάσει μέχρι τη Νότιο Ήπειρο της Ελλάδας, και η φάση του επεκτατισμού προς τα εκεί, από πλευράς εφοδιασμού, βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας για ένοπλη δράση, όταν δοθεί η εντολή»!!!

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Τέλος, πρέπει να επισημάνουμε πως, σε έκτακτη «ανάλυση», που κυκλοφόρησε το ίδιο Ίδρυμα, στις 2 Φεβρουαρίου 2007, ανήμερα δηλαδή που ο «Ειδικός Απεσταλμένος» των Αμερικανών και των Άγγλων, ο Μάρτιν Αχτισάαρι, ανακοίνωσε τις «προτάσεις του» σε Βελιγράδι και Πριστίνα της Σερβίας, στην εισαγωγή συνέδεε την επίθεση στην Αμερικανική Πρεσβεία με Ισλαμικές ομάδες, υποστηρίζοντας τα εξής:

«Έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ των Ισλαμιστών jihadist και των πολιτικών/εγκληματικών αλβανικών ομάδων και τους ομολόγους τους στη FYROM. Το Defense and Foreign Affairs έχει λεπτομερή απόδειξη διασύνδεσης, ανάμεσα στα άλλα, των ομάδων αυτών, και της προσφοράς του όπλου, που χρησιμοποιήθηκε, στις 12 Ιανουαρίου 2007, την ρουκέτα εναντίον της Αμερικανικής Πρεσβείας, καθώς και αποδείξεις των δεσμών μεταξύ των Ισλαμιστών σε FYROM και Κοσσυφοπέδιο με τις πακιστανικές ισλαμικές επιχειρήσεις στη Μεγάλη Βρετανία»!!!

ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Σημειώνεται επίσης στην ίδια αποκαλυπτική αμερικανική έκθεση ότι οι Αλβανοί ηγέτες του Κοσσυφοπεδίου, πρώην μέλη της οργάνωσης (KLA/UCK), που ορισμένοι κατέχουν υψηλές θέσεις, «αφού ισχυροποιήσουν τις θέσεις τους στη FYROM και πιθανόν στο Μαυροβούνιο, αυτές οι επεκτατικές και εξτρεμιστικές δραστηριότητες θα μεταφερθούν μέσα στην Ελλάδα, αλλά και μέσα στην Αλβανία (σ.σ. ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ), όπως έχει προβλεφθεί!!!».

ΠΩΣ ΦΤΑΝΕΙ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ-ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΡΟΥΚΕΤΑ ΣΤΟΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ»

Ακόμη υποστηρίζεται κατηγορηματικά πως «ο άνθρωπος που ελέγχει τα περισσότερα παράνομα όπλα διακίνησης από Αλβανία, Κοσσυφοπέδιο και FYROM, που βρίσκονται μέσα στην Ελλάδα, είναι δυτικά των Σκοπίων, στο χωριό Veleshta!!!» Και ότι «Ο  Ali Ahmet, αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της αλβανικής ανταρσίας του 2001 μέσα στα Σκόπια, ο ίδιος και οι βοηθοί του συνεργάζονται με 7-8 Έλληνες στην Ελλάδα. Αλλά, επίσης, συνεργάζονται και με Ρώσους μετανάστες Ελληνικής καταγωγής και με ορισμένους Γεωργιανούς στην Θεσσαλονίκη. Μεταφέρουν παράνομα, όλων των ειδών τα ελαφρά όπλα, εκρηκτικά, οπλοπολυβόλα, ρουκέτες  PRG-7 και άλλα. Βασικά, η αλβανική βάση στην  Struga είναι εκείνη που τα πουλάει στους Ρώσους μετανάστες ελληνικής καταγωγής και στους Γεωργιανούς, οι οποίοι μετά τα μεταπουλούν στους Έλληνες!!! Τα τελευταία δύο χρόνια, αυτή η ομάδα παράνομης διακίνησης όπλων πούλησε διάφορα όπλα, σε αναρχικούς και εξτρεμιστές αριστερούς, στην Ελλάδα!! Η ρουκέτα  RPG-7s, που πουλήθηκε στον «Επαναστατικό Αγώνα», για την επίθεση της 12ης Ιανουαρίου 2007, εναντίον της Αμερικανικής Πρεσβείας, στοίχισε από 2.500 έως 3.000 ευρώ το καθένα ή  8 ρουκέτες για 6.000 ευρώ»!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ «DEFENSE & FOREIGN AFFAIRS»

«ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΥΠΡΟΥ» - ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ – ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ &  ΜΕΞΙΚΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Τέλος, ο Εκδότης των καταξιωμένων αυτών Αμερικανικών Αναλύσεων Gregory Copley, σε αποκλειστική γραπτή δήλωσή του, μας τόνισε:
«Η μονομερής διακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου από τους Αλβανούς, δεν αποτελεί το τέλος, όπως λένε, της διάλυσης της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Απλά, επιβεβαιώνει την συνέχεια της διαδικασίας. Η υπόθεση αυτή έχει ευρύτερες προεκτάσεις και για οποιαδήποτε άλλη παρόμοια υπόθεση, από το ό,τι απλά διαμελίζει τμήμα των Βαλκανίων. Αποτελεί δεδικασμένο για την τουρκική κοινότητα της Βόρειου Κύπρου, όπως απαιτήσει ανεξαρτησία, και η διαδικασία αυτή ενισχύεται από την ιστορία του Κοσσυφοπεδίου, καθώς και για την  κίνηση αποκοπής των Τσετσενίων  Ισλαμιστών (Jihadists), για τους Κούρδους στο Βόρειο Ιράκ,  για τους Αρμένιους στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπου πιέζουν για ανεξαρτησία και στη Δυτική Σαχάρα. Και υπάρχουν και άλλα παραδείγματα, κατά τα οποία η ενέργεια του Κοσσυφοπεδίου θα πυροδοτήσει κινήσεις ανεξαρτησίας. Τώρα, ξεκάθαρα, για τους αφελείς ισχυρισμούς του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ότι το Κοσσυφοπέδιο αποτελεί ειδική περίπτωση, η πορεία αυτή οδηγεί τους Βοσνιοσέρβους να κηρύξουν ανεξαρτησία, στην Δημοκρατία της SRPSKA. Ακόμη, το παράδειγμα του Κοσσυφοπεδίου, όπου η παράνομη μετανάστευση ήταν εκείνη , που διαμόρφωσε την εθνική ισορροπία στην επαρχία, μπορεί - και μπορούμε να το πούμε - να συγκριθεί και με τη Νότια Καλιφόρνια, όπου η παράνομη μετανάστευση έχει διαμορφώσει μια άλλη εθνική ισορροπία. Γιατί όχι, λοιπόν, ανεξαρτησία και στη Νότια Καλιφόρνια; Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είμαστε καλά γνώστες των επιπτώσεων των εδαφικών διεκδικήσεων, όπου οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου ετοιμάζονται να κάνουν εναντίον της Σερβίας, της  FYROM και της Ελλάδας!! Αυτό αποτελεί την αρχή του χάους»!!!
 
Ουάσιγκτων, του Λάμπρου Παπαντωνίου, 20.2.08 αποκλειστικά για το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ