Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Τουλάχιστον 70 γυναίκες από Γερμανία εντάχθηκαν στο Ισλαμικό Κράτος

Μέχρι στιγμής, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα, 70 γυναίκες από τη Γερμανία αποφάσισαν να ενταχθούν στις τάξεις της εξτρεμιστικής φανατικής ισλαμικής οργάνωσης του ισλαμικού κράτους.
Ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας  Προστασίας του Συντάγματος, Hans-Georg Maassen, δήλωσε ότι  το 40 τοις εκατό των γυναικών είναι κάτω των 25 ετών, ενώ υπάρχουν και εννέα έφηβες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τζιχαντιστές  έρχονται σε επαφή μέσω του διαδικτύου και δηλώνουν στα κορίτσια ότι τα συμπαθούν και υπόσχονται γάμο όταν θα έρθουν στη Συρία.
Σύμφωνα με τον Maassen αρκετές είναι οι γυναίκες, γερμανικής υπηκοότητας που επιδιώκουν να ενταχθούν στο ισλαμικό κράτος για …γάμο με τζιχαντιστές και πολλά είναι τα διαβατήρια τα οποία έχουν κατασχεθεί από αυτές που φιλοδοξούσαν να πάνε στη Συρία.
Τα επίσημα γερμανικά στοιχεία αναφέρουν ότι από τη Γερμανία έχουν ενταχθεί στο ισλαμικό κράτος περίπου 650 Γερμανοί υπήκοοι και από αυτούς αναμένεται να επιστρέψουν  στο άμεσο μέλλον στη χώρα , περίπου 200 φανατικοί ισλαμιστές.