Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Δισεκατομμύρια από την Ουάσιγκτον για... εκτρώσεις!

 Bασικό εργαλείο της μείωσης του πληθυσμού της γης. Στην απόφαση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ για σταδιακή μείωση του πληθυσμού της γης συνηγορούν με τον πλέον επίσημο τρόπο οι ΗΠΑ διαθέτοντας το εξωφρενικό ποσό των 63 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την «πρόληψη της εγκυμοσύνης και για τη βελτίωση του “οικογενειακού προγραμματισμού”» με υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο για τα επόμενα έξι χρόνια!
Αυτό ανακοίνωσε η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια παρατηρήσεων που έκανε για την 15η επέτειο της Διεθνούς Διάσκεψης για τον Πληθυσμό και την Ανάπτυξη.
Η έναρξη του νέου προγράμματος σύμφωνα με την Κλίντον θα γίνει πλέον το επίκεντρο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής!!!
Απροκάλυπτα με λίγα λόγια η καταχρεωμένη Ουάσιγκτον (το εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ αγγίζει τα 14 τρισεκατομμύρια δολάρια) στην ουσία ανακοινώνει ότι πλέον καθιστά και επισήμως γιατί ανεπισήμως το έχει πράξει εδώ και δεκαετίες την πολιτική της λέσχης Μπίλντερμπεργκ επίσημη γραμμή της καθιερώνοντας τον αργό θάνατο, βασικό εργαλείο της μείωσης του πληθυσμού της γης.
Έτσι, μην ξαφνιαστείτε εάν δείτε να αυξάνονται τα προγράμματα, των μεταλλαγμένων προϊόντων, των αεροψεκασμών της ατμόσφαιρας μέσω των οποίων αυξάνεται ο αργός θάνατος η να ξεφεύγει από κάποιο πυρηνικό εργαστήριο κάποιος θανατηφόρος ιός, όπως αυτός λ.χ. του AIDS... η ακόμη να διαπιστώσετε να αυξάνει κατακόρυφα η φορολογία στις οικογένειες που θα αποκτούν παιδιά!
Άλλωστε στο νέο μνημόνιο που ετοιμάζουν τα υπάκουα όργανα της λέσχης στην Ελλάδα δεν πήραμε το μήνυμα από τις περικοπές στα επιδόματα των πολυτέκνων αλλά και από την κατάργηση του αφορολογήτου στο εισόδημα για οικογένειες με παιδιά;
Τα παγκόσμια αφεντικά τους θεωρούν πως θα μπορούσαν άνετα να διαχειρισθούν 500.000.000 ανθρώπους και γι’ αυτό έκριναν σκόπιμο με τη μέθοδο του αργού θανάτου που δεν προκαλεί αντιδράσεις να θανατώσουν τα υπόλοιπα 6 δισεκατομμύρια περίπου των συνανθρώπων. Πως θα αναρωτιέστε; Πάντως όχι με γνωστές μεθόδους, όπως λ. χ. τον πόλεμο και τις διενέξεις!
Θα μπορούν μέσω των ΜΜΕ να διαφημίσουν την τεχνική στειρότητα των γυναικών από μικρής ηλικίας, η οποία θα τις απαλλάσσει αφενός μεν από τον κίνδυνο μίας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και αφετέρου θα τις διευκολύνει στις χωρίς φόβο ελεύθερες ερωτικές περιπτύξεις (πορνεία)! Θα μπορούν, όπως τώρα το πράττουν, να διαλύσουν εξ ολοκλήρου τις οικογένειες μέσω της πλύσης εγκεφάλου που κάνουν στα παιδιά από τα λεγόμενα κινούμενα σχέδια (βλ. βιβλίο «Τυφώνας Παγκοσμιοποίηση») και την ανάδειξη ως «ανθρώπινο δικαίωμα» του κιναιδισμού και της ανωμαλίας...
Στο γεγονός αυτό της απάνθρωπης στην ουσία πολιτικής οφείλεται και η ριζική αναδίπλωση του υποψηφίου Προέδρου στις ΗΠΑ Ρόμνει έναντι του θέματος των αμβλώσεων αλλά πιθανόν και αυτού του κιναιδισμού. Ως μέλος της λέσχης δεν δύναται να έρθει αντιμέτωπος στην πολιτική της...
Ως εκ τούτου, όπως ο ίδιος είπε, δεν προτίθεται να περάσει αλλαγές στην αμερικανική νομοθεσία γύρω από τις αμβλώσεις! Με τον τρόπο αυτό «καθησυχάζει» ο Μιτ Ρόμνεϊ τα πραγματικά αφεντικά του! Οι συνεργάτες του φυσικά την αναδίπλωση αυτή την παρουσίασαν πως δήθεν στόχευε να ενισχύσει την εικόνα του στο κέντρο του εκλογικού σώματος ενώ πλησιάζει η ώρα της εκλογικής αναμέτρησης.
Αντιδρώντας, το στρατόπεδο των Δημοκρατικών κατηγόρησε τον Ρόμνεϊ για μικροπολιτικούς ελιγμούς. Σημειωτέον ότι από τις πρώτες αποφάσεις που έλαβε ο νυν πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, μόλις εισήλθε στο Λευκό Οίκο ήταν αυτή που επέτρεπε τις αμβλώσεις μέχρι και τον 8ο μήνα κύησης ενώ παραχωρούσε το δικαίωμα το νεκρό έμβρυο να χρησιμοποιείται για δήθεν φαρμακευτικούς σκοπούς ( βλ. κρέμες νυκτός η ημέρας κ. α.)
Μιλώντας στο Ντεμόιν, ο Ρόμνεϊ ανέφερε πως «δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία που αφορά στην άμβλωση την οποία να έχω υπόψη και η οποία θα μπορούσε να γίνει μέρος του προγράμματός μου». Όπως σημειώνει το Reuters, ο υποψήφιος πρόεδρος, θα προσπαθήσει με αυτόν τον τρόπο να «αλιεύσει» γυναίκες ψηφοφόρους που δυσανασχετούν με ορισμένα σημεία στην υποψηφιότητα Ρόμνεϊ. Ορισμένοι του πιο συντηρητικού στρατοπέδου τάσσονται υπέρ νομοθετικών παρεμβάσεων που θα περιορίζουν το πλαίσιο γύρω από τις αμβλώσεις.
Στις ΗΠΑ, ακρογωνιαίος λίθος της νομιμοποίησης της άμβλωσης είναι η ετυμηγορία του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην υπόθεση Ρόου εναντίον Γουέιντ το 1973. Οι Δημοκρατικοί επέκριναν έντονα τον Ρόμνεϊ για την αναφορά, λέγοντας πως ο Ρεπουμπλικάνος έχει προηγουμένως αναφέρει πως θα διορίσει μέλη στο Ανώτατο Δικαστήριο που μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση.
«Είναι ανησυχητικό που ο Μιτ Ρόμνεϊ είναι τόσο πρόθυμος να παίξει πολιτική με τόσο σημαντικά ζητήματα» ανέφερε η εκπρόσωπος της εκστρατείας του Ομπάμα Λις Σμιθ!!!
Τα ανωτέρω δείχνουν περίτρανα ότι οι υποψήφιοι πρόεδροι των ΗΠΑ αγωνίζονται για το ποιός θα καταφέρει να κερδίσει την εύνοια της Μπίλντερμπεργκ, υλοποιώντας το πρόγραμμα και τις αποφάσεις της σατανικής λέσχης και να πάρει τελικά το χρίσμα του νέου προέδρου των ΗΠΑ!
Της Θ. Παναγιώτου
Συντάκτης: Θ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012